Lichaam uit Surinamerivier opgevist door maritieme politie

1
Lichaam uit Surinamerivier opgevist door maritieme politie

De Surinaamse maritieme politie heeft vanmorgen een lichaam uit de Suriname rivier opgevist. Het vermoeden bestaat dat het gaat om het stoffelijk overschot van een man die zondag vanaf de Bosjebrug was gesprongen.

Het lichaam werd gesignaleerd in de omgeving van Laarwijk, waarna de politie werd ingeschakeld. Op de foto is te zien hoe de politieboot het lichaam richting wal brengt, ter hoogte van politiepost Domburg. Daar zijn de diverse instanties ingeschakeld die verder onderzoek moeten verrichten naar de identiteit van deze persoon.

Zondagavond zag een getuige iemand van de brug springen nadat een auto met een rijbewijs erin onbeheerd werd achtergelaten op de brug. Of het lichaam daadwerkelijk van deze persoon is moet het onderzoek uitwijzen.


1 REACTIE

 1. Te veel red bull gedronken zeker, ”want dan krijgt je vleugel”
  ff serieus, het gaat hier om een mensen leven, maar zielig
  dat hij /zij dit besluit heeft genomen, RIP.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.