Man steelt kippenbouten uit restaurant

15
Man steelt pakken met kippenbout uit restaurant

De politie in Suriname heeft een man aangehouden die vier pakken met kippenbouten uit een restaurant aan de Cocobiacoweg heeft gestolen. Hij werd aan de hand van opnames met een beveiligingscamera in beeld gebracht.

De verdacht Urwien R. pleegde de diefstal in de avond van 16 december. Hij klom over de schutting van het restaurant en ging de keuken in, om daar de pakken met kippenbouten te stelen.

Hij maakte twee pakken klaar en at die bouten op. De twee overige pakken heeft hij verkocht.

De man is maandag door de Surinaamse politie aangehouden en in verzekering gesteld.


15 REACTIES

 1. Best een zielig verhaal. Zou de man in nood verkeren en overgegaan zijn tot deze handeling of was het gewoon baldadigheid!? Ik denk dat het antwoord niet zo moeilijk is..

  Ik hoop voor hem dat hij niet te zwaar gestraft word.
  gemodereerd

 2. Na Bouta Schuld.

  Deze Aktie Noemt Men De Weg Van De Minste Weerstand. Die Rovers Bende In Het Parlement Roven Ook.. Die Moeten Ook Opgepakt Worden.
  gemodereerd

 3. Man steelt pot met moksi alesi van buurman.
  Man steelt kippenbouten uit restaurant.

  Te triest voor woorden. En Chan brengt $90.000 naar Dubai, terwijl het volk honger lijdt.
  We willen nu verandering zien!
  De rijken worden rijker en de armen hebben niks te eten.
  gemodereerd

 4. ‘Den fowru bótu kis futu’ m.a.w. de kippenbouten zijn gevlogen en de dief zelf ‘fas na tara tiki’, m.a.w. hij is tegen de lamp gelopen.
  gemodereerd

 5. Owru gwenti fu todo na kraskrasi..
  Ik geloof niet dat dit de eerste keer was maar nu met die camera is het mysterie opgehelderd.
  gemodereerd

 6. Urwie is oud bekende van de politie. Sluit hem voorgoed op. Rover, dief. Weg met hem.
  Die kruipele poot heeft hij al te danken aan kogel tijdens stelen .
  gemodereerd

 7. ach konsensi , hij dacht dat het pakketten waren van jou vrienden club de ndp , maar konsensi dat waren ze niet , jou paarse club is aan het verdwijnen en pakketten , ja pakketten houden ze voor zich zelf , dus deze klojo gewoon streng straffen , in de bak met hem
  gemodereerd

 8. Er is een mentaliteit in veel Surinamers ingekropen dat je alles mag pakken wat je wil, zonder betaling, desnoods met geweld.
  Respect voor anderen en bezittingen van anderen verdwijnt steeds meer en meer.
  gemodereerd

 9. Als je leest dat de buurman zijn buurvrouw pot moksa Alessi steelt, andere steelt kip uit restaurant Dan is het wel ver gesteld met Suriname…… Tijdens Bouterse met Zijn Revolutionaire NDP is dit nooit gebeurd , ondanks de wereld Economisch Crisis had de NDP voor gezorgd dat de koers beheersbaar was,dat er genoeg eten en drinken was,dat de benzine prijzen beheersbaar waren, dat er eindelijk weer eens koop kracht was,gelden werden verhoogd dat er tenminste een beleid was dat na 70 jaren VHP NPS PL ABOP eindelijk weer eens een vooruit zicht was in Suriname,en door deze Racistische Etnische Nepotistische Rovers bende door de zogenaamde SLIMSTEMMERS deze Rovers weer in het zadel geholpen hebben om het land en leven terug te brengen naar de 50er jaren… Kijk wat BOUTERSE Allemaal ZICHTBAAR Gedaan heeft en toch zijn de Surinamers ZO Ondankbaar…Chan & Brunswijk laten het Volk nu weer Voelen,waar het Surinaamse deze zelfde Rovers bende Massaal in 2010 al had weggestemd….. Het hedendaagse Chan Brunsi beleid is het Indiase Kaste Model Ike ike een paar vrienden en familie die heel erg rijk zijn en de rest mag stikkken…… Het hedendaagse NDP SOCIAAL & Ontwikkelings BELEID is Totaal Kapot gemaakt door deze CHAN en Brunsi Kut ROVERS beleid….Met DANK AAN DE SLIMSTEMMERS MEK UNU E KA FOE TEK ENG
  NOW
  gemodereerd

 10. @Soza,

  Je hebt gelijk. De NDP regering heeft voor veel steun aan de bevolking gezorgd. Maar ze hebben voor nog een andere ding gezorgd, waar jij misschien niks om geeft. Namelijk dat de buitenlandse geldverstrekkers van toen de mes op de keel hebben gezet van zowel de NDP regering (laatste jaar) als ook van deze regering. Waarom denk je dat de NDP geen enkele moeite heeft gedaan om de verkiezing te winnen? Zelfs geen poging tot fraude!! Ze dachten, laat de VHP maar alle rotzooi die wij gemaakt hebben, opruimen. Ze zullen moeten bezuinigen, dan krijgen zij de schuld en wij gaan lekker onderuit gezakt leven als God in Frankrijk en soms wat oppositie voeren en hen constant betichten van wanbestuur. En zo geschiedt het ook.
  gemodereerd

 11. Taak straf nt opsluiten belastinggeld gaat dr aan
  Liefst bij het zelfde restaurant 🤔 .effectief wake up call for everyone 😂🤣
  gemodereerd

 12. Man, man. Een kwaadwillende kan op deze manier ongezien al het voedsel vergiftigen. Restauranthouder, let beter op de beveiliging!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.