Extra veiligheidsmaatregelen in Nickerie vanwege hoog bezoek

17
Extra veiligheidsmaatregelen in Nickerie vanwege hoog bezoek

In Nickerie zijn de veiligheidsmaatregelen vanmorgen opgevoerd. Dit vanwege het bezoek van onder andere de president en vice-president van Suriname, alsook de voorzitter van het Surinaamse parlement en de minister van Grondbeleid en Bosbeheer.

Dit heeft ondermeer te maken met het symbolisch uitreiken van grondbeschikkingen vanmiddag in het rijstdistrict. Er zijn toespraken van de dc, DNA-leden en bovengenoemde hooggeplaatste gasten.

Vernomen wordt dat zowel president Santokhi als vice-president Brunswijk met de helikopter aankomen in Nickerie.


17 REACTIES

 1. Hoop maar dat ze appart gaan reizen, want als de heli crasht, dan zij alle 2 de pijp
  uit. En ik neem aan dat de helie’s van R. Abrahams zijn, en die is een NDP’er.
  ”Ik vertrouw de zaak niet”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ik vraag me af of al deze ceremonies noodzakelijk zijn gezien de tijd en situatie waarin we leven. De President en de Vice President dienen een voorbeeld te stellen, door te bezuinigen op de schaarse staatsmiddelen.
  gemodereerd

 3. Ze gaan weer “schone schijn” spelen. De schijn ophouden dat deze regering “goed” bezig is en grondbeschikkingen uitdeelt. Deze regering doet alsof de Surinaamse bodem van hen is, Oo Luku bung, na we é regel gron.
  Waarom moet de hele regeringstop aanwezig zijn, dit is toch geen bezigheid voor de President en VP, zijn de minster en lokale toppers niet presentabel genoeg.
  Weer het land opzadelen met onnodige extra kosten (we komen al geld tekort in andere essentiële sectoren), geld dat beter besteed had kunnen worden, dan aan deze poppenkast.

  Btw, president Santokhi, volgens mij deed u weer een blablablabla bij uw sportevenement, u gaat uw gedane beloften uitvoeren zei u, no spang, no kos mi, oké, gaat u het nepotisme en corruptie (belangenverstrengeling vanwege foute benoemingen) waaraan u zelf debet bent, die u zelf heeft bevordert, ook terugdraaien, de VP een “beetje” uitkafferen vanwege zijn “onfatsoenlijk” gedrag (u streeft toch naar een fatsoenlijk Overheidsbestuur)??????
  Ach meneer de president u gaat ‘immer’ voort met uw olifantenhuid en een VP die niks te maken wil hebben met verontwaardigde reacties uit zijn achterban.
  gemodereerd

 4. Wat zijn we toch een raar volkje. President en VP voor symbolisch uitreiken van gronbeschikkingen naar Nickerie.
  Suggestie: verplaats je in het vervolg niet in een eenmotorig luchtvaartuig.
  gemodereerd

 5. Waarom Brunswijk erbij betrekken, haal eerst de grond maar terug die hij aan al zijn familieleden heeft gegeven, zelf grond die officieel al aan anderen was toegewezen heeft hij geclaimd voor zijn familie. Het is een dief en crimineel eerste klas. En hij moet ophouden met Chan bij de ballen te grijpen.
  gemodereerd

 6. @ Kosensi

  Je hebt 100% gelijk (goede wijn, behoeft geen krans !!)
  @ Pony

  Je kan het nog steeds niet verkroppen, dat jou Idool Bouta de verkiezing
  heeft verloren. Maar laten we eerlijk blijven, hoeveel militairen en gewone
  burgers hebben percelen van hem gehad ???? Maar dan moet je een NDP’er zijn,
  en hoeveel hebben deze dat behouden ? Het werd verkocht voor grof geld.
  Dat de pres en de Vieze plesident aanwezig moeten zijn, is inderdaad overbodig.
  Ach, ja het is immers allemaal sensatie, wat er gaande is in het bananen Republiek.
  Maar dat deed jou idool DDB ook, alleen ging die Huichelaar Adin niet mee.
  Want van DDB mocht hij niet alles zien, vooral als hij een wassie met K@ watra
  gaat nemen. Ik weet zeker dat dit door de redactie niet wordt gepubliceerd.In hun ogen denken ze dat ik DDB beledigt.
  @ Broeia

  Maar dat zal niet mee vallen, anders vallen ze niet (sensatie toch)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Hoog bezoek! Voor een Vuile Ploert komt hoogmoed altijd voor de val, daar weet de ex-P alles van.
  gemodereerd

 8. De pers (uitgezonderd His Master’s Voice (staatspersbureau’s)) NIET naar Nickerie gaan. Weg met de coke veroordeelde.
  gemodereerd

 9. Pres en VP zijn ambtenaren van het Domeinkantoor geworden…Belachelijke propaganda ten top .
  SCHAAMTELOOS .
  gemodereerd

 10. In de privé heli van Brunswijk? Of is het die Russische helicopter die Bouterse had aangeschaft?
  gemodereerd

 11. MET DEZE SKY VIEUW KUNNEN ZIE DE ILLEGALE BUITENLANDSE MALAFIDE BEDRIJVEN ZIEN HOE SURINAME LEEG WORDT GEPLUNDERD 📽🔍🔎🎥📹 🛫🚀✈😂 ( De grenzen van Suriname zijn LEK als een mand ook Controle & beveiliging functioneren niet OPTIMAAL 👀🇸🇷
  gemodereerd

 12. Zwartmans, met de afgifte van Domeingronden wordt al sinds jaar en dag, door alle regeringen gesjoemeld. Domeingronden wordt overwegend aan partijgenoten vergeven en door deze lieden verhandeld. De vorige regeringen maakten propaganda, zo ook deze coalitie regering met de uitgifte.
  Waarom worden figuren als Brunswijk, Jogi (deze namen zijn bekend, daarom) geen halt toegeroepen door deze regering. Iedereen weet hoe schaamteloos de familie Brunswijk, zich vele ha Domeingronden toe-eigende, net als de familie Bouterse toen. Nog steeds gaan zij door en deze regering doet niets tegen deze grond roof, terwijl zij het had belooft, hiertegen hard op te zullen treden.

  Zwartmans, wat een idiote misplaatste insinuatie, Bouta mijn idool, omdat ik kritiek lever. Waarom probeer je niet te schrijven dat ik teleurgesteld ben in plaats van, dat Bouterse mijn idool is. Wat heeft mijn kritiek met Bouterse te maken, deze uitspraak zegt meer over jou. Voor jouw perceptie, niet iedereen die kritiek op deze regering heeft, is een Bouterse of NDP-adept.

  Velen met mij hebben vorig jaar Bouterse weggestemd (heb jij ook meegedaan?), in de hoop dat wij verandering zouden krijgen. Wij zijn diep ontgoocheld in deze regering, niet zo zeer over het financiële gedeelte (wat Bouterse heeft achtergelaten aan schulden kun je niet in korte tijd inhalen), maar het democratische gehalte, het benoemingenbeleid en omgaan met clean gouvernement enz. Het opkrikken van het bestuurlijke gehalte/niveau vindt ik even belangrijk als kapitaal zoeken. Wat heb je aan geld als je midden zit in een wereld waar geen recht en orde heerst, waar de democratische regels worden vertrapt, waar journalisten worden bedreigd en afgetuigd.
  En wat doet president Santokhi!!; Zwartmans, je hoeft het niet te raden, ga maar lezen hoe onze president hiermee omgaat en elke keer mee wegkomt. Zeg niet, ach onder Bouterse kwam het ook veelvuldig voor, dus…..
  gemodereerd

 13. Poppenkast, met de president en vice-president in de voorlinie. Chan is de mishandeling van de journalist al helemaal vergeten. En is Chan samen met de VP op een show tour. Wat belachelijk allemaal.
  Dit soort bedriegers/misleiders gaan bij een volgende verkiezing een flinke pakslaag krijgen.
  gemodereerd

 14. Wat een geklets!

  De president mag ook gedurende zijn zittingsperiode het volk opzoeken. Zo hoort het en niet alleen tijdens de verkiezingen.

  Wat die vp daar doet mag Joost weten.
  gemodereerd

 15. pony jij bent wel een boutist , jij zat al van af de eerste dag dat deze regering aantrad 16 juli 2020 hun aftekraken , dus doe niet schijnheilig en als je op een van die regeringspartijen gestemd hebt , dan ben je een domme stemmer , , maar volgens ons hebt jij helemaal niet gestemd , want er was toch geen stemhokje daar in de bijlmer
  gemodereerd

 16. WAT, we zitten nu in de ‘advent’ periode, hoop dat het ook in de politiek van toepassing is.
  WAT, broer, je spreekt jezelf tegen. Surinaamse politici zijn “moeilijke” mensen, zijn behept met dubieuze gedragsvormen.
  Ben je de familie Brunswijk vergeten of de familie Somohardjo (ik zwijg maar over de andere families), als jij veel goeds van deze lui verwacht moet jij je laten nakijken. Ze zijn even erg als Bouterse en co. Je hebt zeker je les niet geleerd.
  Bijna overal wordt er gesjoemeld, doe ik ook, anders zijn je overlevingskansen vrijwel nihil. Heb deze gasten mogen meemaken in verschillende relaties, ik ken deze gasten al een hele tijd, dus ik weet waarover ik het heb.
  Over vijf jaar weten we hoeveel deze regering achterover heeft gedrukt.
  Zoals je weet zullen zij de leenzucht aanzwengelen nu het IMF de deal heeft goedgekeurd. A moni ô kong, halleluja!!
  De sfeer in het land is nu ‘de regering leidt en het volk lijdt’ 🙈🙈 fijne feestdagen🎄🥧🍾🥂
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.