Uit politiebus ontvluchte arrestant wederom aangehouden door RBT-Paramaribo

3

Nigwel Jonel, die was ontvlucht uit een arrestantenbus, is vandaag in een pand aan de Theodorusstraat aangehouden. Het Regio Bijstandsteam Paramaribo moest de woning omsingelen om de man te arresteren.

Jonel ontvluchtte samen met Calix Sanfelix dinsdag uit de arrestantenbus. Beide mannen zijn op die dag veroordeeld tot vier jaar celstraf.

De arrestanten zouden worden overgebracht naar het cellenhuis waar zij zijn ingesloten. De mannen zagen kans weg te vluchten. Zij maakten een gat in de bus om vandaar te ontkomen.

De veroordeelden hadden samen met ene Gillermo B. een beroving in een woning gepleegd. Zij ontkenden de daad. Zij namen uit een woning telefoons, geld en sieraden weg.
 


3 REACTIES

  1. Deze lui met een ketting met een kogel van 50 kilogram ketenen , nou die vluchten niet meer , en dit heeft niets met slavernij te maken , maar het veilig opbergen van lui die geen respect hebben voor ons volk, en denken dat alles van een ander ook van hun is , opdonderen met die gasten , die lui hebben het geleerd van de vorige ploeg die aan de macht was.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.