Verse lekkernijen uit Suriname online bestellen in Nederland

0
Verse lekkernijen uit Suriname online bestellen in Nederland
Fernandes Express heeft haar assortiment flink uitgebreid met bekende, authentieke producten gemaakt door Surinaamse fabrikanten.

Ook dit jaar maakt Fernandes Express, onderdeel van Fernandes Group, het mogelijk om Fernandes Kerstbrood en andere verse Fernandes lekkernijen uit Suriname online te bestellen en als pakket in Nederland te ontvangen. Vanwege het succes van deze eerste online supermarkt van Suriname, kunnen Nederlandse klanten vanaf nu ook hun eigen pakket samen stellen, door de producten hier per stuk te kopen.

Fernandes heeft dit jaar niet alleen de standaard Kerstbroden, maar ook de luchtige Fernandes Kerstbollen, Fernandes Kerstbrood met noten en de Fernandes Kerststol. De Fernandes Kerstbroden zijn gegarandeerd vers, omdat ze vanuit hun eigen bakkerij rechtstreeks worden geleverd tot op de Surinaamse luchthaven te Zanderij.

Daarnaast heeft Fernandes Express haar assortiment flink uitgebreid met bekende, authentieke producten gemaakt door Surinaamse fabrikanten, waaronder: Sishado, Interfood, Lena’s Ponche Crema’s, Wippy Pindakaas en de Ready Tex Souviner’s lijn Kijk op deze pagina voor alle producten.

Klanten die de producten in Nederland geleverd willen krijgen kunnen dit jaar nog maar 2 keer bestellen op uiteindelijk 14 dec en 21 dec. Er kan gekozen worden voor bezorging thuis of voor het zelf ophalen. Als de klanten kiezen voor zelf ophalen, dan ontvangen ze hun producten 3 dagen eerder, dan bij bezorging thuis.

Fernandes Express hoopt de Surinaamse fabrikanten hiermee een boost te geven, omdat Suriname de buitenlandse deviezen heel hard nodig heeft. Bestel nu deze producten van Surinamers voor Surinamers en krijg in 10 werkdagen het pakket tot aan huis geleverd.(*)

Alle bestellingen geschieden via ‘Hoppa’ de handelssite van de Hakrinbank, die ook garant staat voor veilig betalen. Via die site is het al geruime tijd mogelijk vanuit Nederland online uw boodschappen te doen voor familie en vrienden in Suriname! Hier maken honderden Nederlanders reeds gebruik van, om hun familie in Suriname in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Genieten van Surinaamse producten tot aan huis wordt nu wel heel makkelijk met de online pakkettendienst van Fernandes Express. Voor vragen kunt  bellen/appen naar (00)5978644534/(00)5978794687.