Jongedame probeert ex meerdere keren te doden vanwege bemoeienis

10
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

Een zeventienjarige jongedame is door de politie in Suriname aangehouden, nadat zij meerdere keren geprobeerd heeft haar ex-vriend te doden. Dit vond plaats in het district Wanica.

De jongedame heeft geprobeerd haar ex messteken toe te brengen. In zijn slaap heeft zij ook geprobeerd hem met een laken te wurgen. Zij deed ook nog pesticide in zijn voeding en drank, maar door de vreemde geur besloot hij niet te eten en drinken.

De zeventienjarige ging over tot deze handelingen omdat zij wraak wilde nemen. Volgens haar bemoeit de ex-vriend in haar privé aangelegenheden.
 
De ex-vriend heeft aangifte gedaan, waarna de Surinaamse politie de jongedame heeft aangehouden en in verzekering gesteld. Een mes, flesjes met pesticide en de voeding die gemengd zou zijn met pesticide, zijn in beslag genomen.


10 REACTIES

 1. De ex is wel heel erg hardleers; na de eerste aanslag op zijn leven had hij zo ver mogelijk van zijn ex moeten blijven en helemaal niet meer met haar moeten bemoeien, maar deze ’tranga yesi’ idioot blijft haar in staat stellen steeds weer een nieuwe, gruwelijke methode om hem te vermoorden, uit te proberen.
  gemodereerd

 2. Wat een wijf zeg zal jouw schoondochter maar zijn. In nl betalen mensen duizenden euro’s voor een relatie terwijl het gewoon oplichting is en dit gebeurt in Suriname rotwijf! Zo jong en zoooo brutaal mang mang.
  gemodereerd

 3. Voor de misdaad kan men toch niet praten over EX…? Dus probeerde zij haar VRIEND te doden…dus dat .
  gemodereerd

 4. Maar hoe bemoeide hij? Men moet leren dat ex voltooid verledentijd is. Tanterie kan soms dodelijk zijn.
  gemodereerd

 5. Sandra
  4 december 2021 At 12:25
  Wat een wijf zeg zal jouw schoondochter maar zijn. In nl betalen mensen duizenden euro’s voor een relatie terwijl het gewoon oplichting is en dit gebeurt in Suriname rotwijf! Zo jong en zoooo brutaal mang mang.

  Ja Sandra dit had je niet verwacht he? Ik ook niet maar het komt voor hoor.
  gemodereerd

 6. I don’t get it, wat een raar verhaal, 17 jaar en dan al zo duivels. En hoezo ex-vriend, want als zij het meerdere malen geprobeerd heeft hem te vermoorden door messteken toe te brengen, een laken om zijn nek om hem te wurgen, en dan nog die pesticide in zijn eten en drinken, dan wonen ze toch samen!!!!ja ex natuurlijk na al die pogingen en dan de laatste poging aangifte doen. What a hel is going on here, het moet niet gekker worden
  gemodereerd

 7. Duidelijk een masochist. Ik zou bij de eerste poging van deze helleveeg al de benen nemen.
  17 jaar en zo erg? Die hoort echt thuis in LPI,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.