Surinaamse muzikale show vandaag live vanuit Expo te Dubai

10
Surinaamse muzikale show vandaag live vanuit Expo te Dubai
Het Dubai Millennium Amphitheater.

Op de wereldtentoonstelling Expo te Dubai, wordt vandaag vrijdag 3 december een Surinaamse muzikale show gehouden. De show genaamd ‘Suriname Multicultural Music Fusion‘ zal ook live online te volgen zijn om 10.30u AM Surinaamse tijd/14.30u PM (Nederlandse tijd).

Het gaat om een show met Rodney Deekman, Ernesto van Dal, Helianthe Redan, Norma Sante, Trees Ralim, Jason Eduwaiti en nog vele anderen. De locatie is het prachtige Dubai Millennium Amphitheatre en aanvangstijd is 17.30u PM (Dubai tijd).

Deze show was eerst gepland om 21.00u bij de Jubilee stage (flyer onder), maar is vervroegd naar andere locatie en tijd. De live link zal gedeeld worden via de Facebookpagina van Suriname op Expo 2020 Dubai.

UPDATE: de show is hier terug te kijken.

De locatie is veranderd naar Dubai Millennium Amphitheatre en de tijd 17.30u


10 REACTIES

 1. Wat ik niet begrijp is hoe het komt dat Suriname ineens weer in de spotlights staat
  Kom me niks vertellen over olie, want dat is gewoon gelul om te proberen ons dom te houden
  gemodereerd

 2. Nou de president geniet van Dubai. Ik wens je nog een fijne vakantie hoor de presi.. Wij surinaamse volk hebben een donkere vakantie ..maar dat gaat u niet aan. Feest maar en geniet ze.
  gemodereerd

 3. Allemaal leuk en aardig, maar wat bereik je uiteindelijk hiermee. Helemaal niks. Dus geldverspilling.
  gemodereerd

 4. Ik heb een aantal filmpjes gezien en tot nog toe merendeels afro-muziek. Dat vind ik.
  Waar zijn de boeroes, libanezen en chinezen? De stadsmensen dansen graag op salsa en merengue en een tuintje etc, ik mis dit. Suri heeft ook uitstekende balletscholen.

  What is the essence of suri vraagt Jason (tv-programma m). Kom aub niet met een marron lied, want dat is het niet.

  Hopelijk is er vandaag een multi culti suri te zien.
  gemodereerd

 5. COMMENTAAR: Zwaard van Damocles, in de ware tijd, d.d., 03-12-2021, vind ik een waardeloze artikel. Terwijl Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi zich uit de naad werkt om investeerders binnen te halen en die hem ontvangen en met hem praten moet men niet te veel waarde hechten aan dit bericht in Ware Tijd.

  Niet Chan, VHP, ABOP, NPS, PL hebben Suriname failed gemaakt, maar het is de ndp onder leiding van ddb, gezin, adviseurs, enz. Dus wat men hier schrijft kan men beter richten aan ddb, gezin, friends, familie, friends enz. Die hebben geleefd van de grote leningen met hoge renten en andere leningen bij andere buitenlanden als een God in Frankrijk.

  Suriname is sinds 25 februari 1980 tot 25 mei 2020 met uitzondering van de 10 jaren van NF vernietigd geworden door de ndp, ddb, gezin, familie, friends en adviseurs.

  Een degelijk huis kan je in 1 dag vernietigen door middel van brand, maar je kan het niet binnen 1 dag weer opbouwen en weer inrichten en een rustig leven in hebben. Laat een ieder die kritiek heeft op deze regering daarnaar kijken.

  Deze regering is goed bezig met Suriname, ook internationaal om alle grote schulden met hoge renten weer op de juiste manier internationaal weer te herschikken, met IMF te praten en investeerders internationaal in Suriname te krijgen.

  Ook ondernemingen in Suriname zullen internationaal dit moeten doen.

  Een gemiste kans als Surinaamse ondernemingen niet naar Dubai EXPO 2020 gaat om te zien met wie ze samen zouden kunnen werken.

  Daar zijn de ondernemingen van overal ter wereld, daar liggen de kansen voor jullie, Hotels/ Ecotoerisme, houtondernemingen die meer ons hout willen doen en deze tot half fabricaat en eindproducten te maken, het biologisch evenwicht in ere willen houden, flora, fauna, Zeevisserij, landbouw, kwaliteit drinkwater te willen leveren, enz.

  Surinamers moeten ophouden om passief te zijn en meer actief te worden en kijken waar hun kansen liggen.

  Surinamers zijn lui, willen in luxe leven, maar willen niets voor doen. Zie de beroepen waarvoor ze kiezen.
  gemodereerd

 6. Helemaal eens met passant.

  Geweldige journalistiek van dwt maar niet heus. Waarachtige ingezonden rommel en nooit is de inzender bekend. Bewust opruiend, dit zie je aan bepaalde keywoorden. En maar klagen over het CDS.

  Als de president in het land is, schelden jullie, is hij uitlandig schelden jullie. Is hij de enige die het land runt, wat doet brunswijk behalve in potsierlijke kledij te paraderen.
  Als brunswijk en al die ondernemers in de informele sector belasting afdragen, dus 80% misgelopen inkomsten dan is er voldoende geld. Wat dacht je daarvan.

  Wat voor indruk maak je als land, als je het geld wat je hebt gekregen om je land te promoten gebruikt om mensen eten te geven.
  gemodereerd

 7. Ik vraag mij af de delegatie als ze terug gaan ook een pcr test moeten ondergaan en 3 dagen in quarantaine moeten
  Want volgens mij gelden de wetten voor iedereen
  Zo kunnen ze ook voor verspreiding zorgen als het niet gecontroleerd wordt
  gemodereerd

 8. Was er ook een optreden van de Inheemsen, de oorspronkelijke bewoners van Suriname. Heb ik die gemist? Heb de chinezen, de javanen en andere bevolkingsgroepen ook niet zien optreden.
  Inderdaad het was meer een show met creolen/marrons.
  Zijn er geen capabele presentatoren uit andere bevolkingsgroepen beschikbaar dan alleen creolen?
  En maar de mond vol hebben dat Suriname een multi culti land is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.