zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDief die tas schooljuf wegrukt snel aangehouden en in pick-up bak afgevoerd

Dief die tas schooljuf wegrukt snel aangehouden en in pick-up bak afgevoerd

-

Does Travel - naar Suriname

Deze rover werd vanmorgen door de Surinaamse politie afgevoerd, nadat hij was aangehouden voor het wegrukken van een tas van een schooljuf.

De beroving vond om 08.15u plaats voor een school aan de Boterbloemstraat in Suriname. Een politieagent die getuige was van de diefstal, zette direct een achtervolging in. De verdachte werd uiteindelijk staande gehouden aan de Roosstraat.

De agent vroeg naar assistentie omdat de verdachte zich hevig verzette tegen zijn aanhouding. De eenheden reageerden op de melding en verleenden assistentie aan hun collega.

De rover werd uiteindelijk aangehouden, in de boeien geslagen en in de bak van de politie pick-up naar het bureau afgevoerd. Het is nog niet duidelijk of de tas van de schooljuf terecht is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. En trots dat deze schurk is dat hij in ope kap oto mag rijen.
  Misschien kan zijn aow gat worden gevuld in Boma


  gemodereerd
 2. good job en niet alleen opsluiten gewoon dwang zware arbeid onder strenge toezicht.
  alle criminelen moeten verplicht werkzaamheden verrichten onder strenge toezicht. schoonmaken van de riolering / opruimen/ bouwvallige panden opknappen / zo wordt het weer schoon en leefbaar .
  comité service dan kan de overheid heel veel geld besparen inplaats van zitten en vetmesten ☝️👨‍✈️👩‍✈️ werk a/d winkel vr de minister van justitie/ arbeid & openbare werken. hard aanpakken die criminelen geen pardon ( het moet afgelopen zijn met zulke gasten 😎 veiligheid vr de hardwerkende sranang mang.


  gemodereerd
 3. Die vrouw naast de auto zegt tegen hem jonge heeft je moeder je zo opgevoedt?
  zijn antwoord was ja mevrouw, ons allemaal


  gemodereerd
 4. @ EWaldo/R,dam

  Ben 1000% met je eens, al die gasten die iets uitgehaald hebben moeten
  ze arbeid laten verrichten. Als ze in Boma zitten moeten de belastingbetalers, voor hun vreten zorgen. Komen ze eruit gaan ze weer het hetzelfde pad op, zit je daar
  langdurig dan een vak laten leren, (eventueel voor de resocialisatie later)Ga je weer naar je oude gewoonte , dan gelijk elimineren die hap. 1 dingweet ik zeker, als de overheid overgaat met ophangen van mensen die over de schreef gaat, dan is Su binnen 6 maanden vrij van de criminelen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES