Kluis met geld meegenomen bij roofoverval meubelbedrijf

9
Kluis met geld meegenomen bij roofoverval meubelbedrijf

Zes rovers, die gewapend waren met houwers en vuistvuurwapens, hebben vanmorgen een kluis buitgemaakt tijdens een roofoverval bij dit meubelbedrijf aan de Indira Gandhiweg in Suriname. In de kluis zouden bedragen van SRD 150.000 en USD 4.500 aanwezig zijn.

De rovers vielen twee bewakers op het terrein aan en knevelden hen. De handen van de slachtoffers werden met hetzelfde type tie-wrap vastgemaakt, waarmee laatst een bewaker bij een overval op een schrootopkoop bedrijf werd gekneveld.

De verdachten zijn vervolgens via de achterzijde het gebouw ingegaan. Ze hebben het kantoor van het meubelbedrijf overhoop gehaald en maakten het camerasysteem onklaar.

Ze namen de kluis weg en gooiden die van boven naar de beneden aan de achterkant van het pand. Uit sporen aldaar blijkt dat ze de brandkast via die zijde verder hebben vervoerd.

De Surinaamse politie onderzoekt deze roofzaak, waarvoor ook back-up camerabeelden worden ingezet.


9 REACTIES

 1. Het houd niet op. Elke dag berovingen.
  Van het ouder echtpaar vind ik ook vreselijk. Defile gft ze straks nog meer vrijheid.
  300 agenten zijn in beveiliging en de rest loop parade. Niemand denkt aan de bevolking
  gemodereerd

 2. ddb heeft toen hij in Nederland woonde gewerkt voor Lips sleutelfabriek in Dordrecht. Deze onderneming is oa bekend van Lips Kluizen. ( google Lips Brandkasten)

  ddb had geen problemen met Lip toen El Vene president van de republiek van Suriname was. Toen hij daarvoor en daarna zelf dictator en president van Suriname was heeft hij bij de CbvS uit de Lips KLuizen, samen met de directeuren en boefdraad daar vreet naar pot gedaan uit de Lips Kluis vd CBvS. Dat is de reden toen hij opmerkte dat hij geen problemen heeft met Lip/s.

  Het zou goed zijn als ondernemingen in Suriname kluizen kopen bij Lips Sleutelfabriek in Dordrecht. Wel uitkijken dat ddb en boefdraad daar niet in de buurt komen, want die hebben geen problemen met lips.

  ddb weet wel wat van Lips Kluizen uit Dordrecht, hij heeft daar enige tijd gewerkt.
  gemodereerd

 3. Als Iemand Die Buiten Suriname Woont Jou Eens De Vraag Stelt Over Het Nivo Van Surinaams Politie Korps. Hoef Je Geen Boek Daarover Te Schrijven. Zeg Gewoon Atompai Is Voorzitter Van De Politie Bond En Kennth Amoksie Is Minister Van Politie

  Zo Slecht Gaat Het Met De KPS
  gemodereerd

 4. Het wordt met de dag erger. De regering moet nu werkelijk iets gaan doen aan criminaliteitsbestrijding.
  gemodereerd

 5. debby , dankzij jou vriendje, jou afgod dbb , heeft hij ooit aan het volk gedacht , nee hij dacht aan zich zelf en aan zijn familie en vrienden en met de paarse gedachte ikke iets meer dan jou , dus debby daarom zijn vriendjes van jou bezig met roofovervallen , op ondernemers en burgers en wat laf is dat ze ook onze bejaarden overvallen en mishandelen , geniet jij nog wel in de bijlmer dat jij dit leest
  gemodereerd

 6. de banken moeten ondernemers & bedrijven stimuleren om hun geld veilig & zekerheid te geven dat hun geld niet verloren gaat & ook mogelijkheden creëren dat er online transacties plaats vinden , dan hoef men geen grote bedragen in en kluis te bewaren .
  dan hebben de boeven geen kansen meer om in te breken , ook medewerkers screenen voor dat ze in dienst treden .
  sommige zijn hebben een masker op 👻👻👻👺👿🤡
  gemodereerd

 7. Er is in Suriname heel veel zwartgeld bij de Surinamers, “midden klasse”, ondernemers, cambio’s, criminelen, tot de grote boys, en dat is de reden dat mensen zoveel valuta in huis hebben.

  Dit dit komt door witwassen in omloop, ook de Chinezen zijn onderdeel hiervan. Ook het a contact betalen van goederen kopen houdt dit zwartgeld en witwassen in stand. Zie huizen die verhuurd worden in dollars en valuta.

  Drugsgeld dat criminelen grote hoeveel valuta hebben in huis.

  Het zal heel moeilijk worden om al dat zwartgeld goed te laten kanaliseren in Suriname. De criminelen liggen daar niet wakker van. De grensrivieren van Suriname zijn niet te bewaken dus als ze met een korjaal in Guyana of Frans-Guyana zijn, kunnen ze het ook daar uitgeven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.