dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBraziliaanse ambassadeur bezoekt OW minister Nurmohamed

Braziliaanse ambassadeur bezoekt OW minister Nurmohamed

-

Does Travel - naar Suriname

Raphael Azeredo, de Braziliaanse ambassadeur in Suriname heeft deze week een beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW). Dit gebeurde in het kader van het intensiveren van de relatie die beide landen reeds jaren met elkaar hebben opgebouwd.

Het recente bezoek leverde enkele belangrijke afspraken tussen minister Nurmohamed en de Braziliaanse diplomaat. Er is voldoende aandacht geschonken aan mogelijkheden die het Surinaamse ministerie in het bijzonder ten goede zal komen. Bij dit onderhoud is verder ook gesproken over een investeringsmogelijkheid in Public Private Partnership (PPP)-verband.

Zowel de OW-minister als de Braziliaanse diplomaat was buitengewoon tevreden over de essentiële zaken die tijdens het gesprek naar voren kwamen. Het ligt zeker in de bedoeling dat de samenwerking intact blijft tussen beide Zuid-Amerikaanse landen.

Minister Nurmohamed sprak van vruchtbaar gesprek. Recentelijk hebben de ambassadeurs van Colombia en Turkije ook een bezoek gebracht aan de OW-minister.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Het is goed om te weten dat dat landen, in gesprek blijven. Het kan zeker vruchtbare ontwikkeling uit voortvloeien.


  gemodereerd
 2. Niet Gyuana , maar de republiek Suriname met in het oosten ervan Frans – Guyana die tussen deze twee gebieden in ligt moet de belangrijkste plaats worden aan de Noordzijde van de Atlantische Oceaan van Zuid – Amerika. Dit zal voor Brazilie, Frankrijk/ Frans – Guyana, Guyana en Brazilie,USA, EU, belangrijke economische/ ondernemingen, financiele, technische, sociale, militaire, veiliheid, voordelen met zich mee brengen.

  Daarom moet alles aan gedaan worden dat de diepzee eilandhaven voor Paramaribo gebouwd wordt op 30 km vandaan aan de westzijde vd Surinamerivier ter hoogte vd 3 e en 5 de rijweg.

  Er goede bruggen komen over de grensrivieren van Suriname met een goede internationale Oostwestverbinding van 4-rijbanen e/o van Zanderij luchthaven naar Apoera, idem een treinverbinding voor passagiers en goederen.

  Ook zal er een 4- baansweg moeten komen van Atjoni naar Japi – Airport Zanderij en door naar Paramaribo. Ook een treinverbinding voor goederen en Passagiers dat doorloopt tot de 3de en 5 de rijweg en verder naar het noorden. Dit om
  goederen die van de diepzeehaven eiland komen ook heen en terug te kunnen vervoeren met ligboten. Aan de kust zal er daarom ook daar een moderne haven met hujskranen moeten worden aangelegd voor opslag vd containers met of zonder goederen erin die daar worden opgeslagen voor verdere vervoer met binnenzeeschepen vd diepzee eiland haven heen en terug en over de weg, spoor met vrachtwagens en trein naar het oosten, westen, zuiden naar de buurlanden van Suriname.

  Suriname heeft de beste geografische diepgang in vergelijking met Guyana en Frans – Guyana voor de diepzee eiland haven aan de noordzijde van Zuid- Amerika.

  Iedere Surinamer moet dit nu weten en daarom ook overal ook internationaal vertellen aan de Guyanezen, Fransen, Frans – Guyanezen, Amerikanen, Amerikanen/Amerikaanse Ambassadeur, Brazilianen/Braziliaanse Ambassadeur, Frans(e/n) Ambassadeur, Nederlanders, Nederlandse Ambassadeur, Antillianen, Chinezen, Chinese Ambassadeur, Indiers, Indiase Ambassadeur, President van Dubai, enz, enz.

  Welke land of plaats is het beste land in het noorden van Zuid – Amerika met de beste mogelijkheden voor een diep zee eilandhaven voor de buurlandenen van Suriname landen als USA, Caribisch Gebied, EU, Afrika, India, China, kort gezegd de wereld en waarom?

  Antwoord:
  De republiek Suriname, het ligt tussen Guyana en Frans- Guyana, heeft de beste diepgang voor de kust in vergelijking met de drie Guyan’s en heeft de kortste weg naar de EU( snelle transport van goederen van en naar EU en dat is daarom
  goedkoper). Snelheid is belangrijk.
  Ook voor containers naar de buurlanden ( Guyana, Guyana heen en terug is dit het beste)

  Ook voor de het Caribschgebied, hele wereld is dat zo.
  Iedere Suriname onthoudt u dit en vertel
  het aan een ieder in de wereld. ja of ja?

  Suriname op weg omhoog om op de wereldkaart geplastst te worden/ in de scheepvaart, containervervoer, opslag, distributie , doorvoer, en logistiek.

  Suriname/s op weg naar internationale scheepvaart top in de wereld.


  gemodereerd
 3. Waar ligboten staat kunt u beter lezen, binnenvaart boten die vanaf de haven tussen de 3 de rijweg en de 5 de rijweg aan de kust heen en weer varen met containers met goederen vanaf de kust naar de diepzee haveneiland voor de kust van Suriname.


  gemodereerd
 4. Ik mis de Braziliaanse drapeau naast de Surinaamse. Beetje protocol bij een officiële foto mag wel.


  gemodereerd
 5. Braziliaanse ambassadeur wil legale status landgenoten in Suriname

  Suriname heeft op dit moment geen geld om de landgenoten van de Braziliaanse ambassadeur in Suriname te kunnen huisvesten, werkgelegenheid te bieden, enz.

  Op grond daarvan zou het beste zijn, dat hij ervoor zorgt dat ze daarom zo snel als mogelijk is weer naar Brazilië terug keren. Ze veroorzaken overlast, criminaliteit, water vervulling met kwik door illegale goudwinning, enz.

  Het zou goed zijn om een plan van aanpak te maken dat Brazilië, financiële steun geeft om een plaats in het Zuiden bij de grens van Suriname te maken en daar deze Brazilianen in eigen land laat wonen. De Brazilianen in Suriname zijn criminelen, die niet zijn geregistreerd, buiten de normale circuit werkzaam zijn, in de prostitute zitten, pooiers, illegale goudsector, geen belasting betalen, geluidsoverlast bezorgen, enz.

  Ze maken Suriname onveilig, er zijn er te veel en leveren echt niet een bijdrage dat Suriname er veel beter van wordt, in tegendeel.


  gemodereerd
 6. Beter dat je als land contacten hebt met Brazilië , dan met cuba , venuzuela , haiti , turkeije , rusland , china en andere schurkenstaten , als je als land vooruit wilt komen dan vermijdt je de schurkenstaten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES