maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmerikaanse militaire delegatie op werkbezoek in Suriname

Amerikaanse militaire delegatie op werkbezoek in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Admiraal Keith Davids, commandant van de Special Operations Command South (SOCSouth) in de Verenigde Staten (VS), is op werkbezoek in Suriname. De Amerikaanse delegatie werd vrijdagochtend door minister Krishna Mathoera ontvangen op het ministerie van Defensie, waarna er ook een ontmoeting met de leiding van het Nationaal Leger (NL) plaatsvond in de Memre Buku Kazerne. 

SOCSouth is een van de componentcommando’s van het Amerikaanse Southern Command (USSouthcom). Het doel van dit bezoek is om de relatie tussen de SOCSouth en het ministerie van Defensie op het hoogste niveau te bestendigen, gesprekken te voeren over de opkomende Joint Combat Exercise Training (JCET) voor veiligheidsdiensten in de periode februari – maart 2022 en andere militaire onderwerpen.

Afgelopen maanden is de relatie tussen Suriname en partner VS versterkt. Bezoeken op het hoogste niveau zijn onderdeel van de samenwerking en benadrukken de belangrijkheid ervan. Behalve gezamenlijke exercities en trainingen, ontvangt Suriname ook medische ondersteuning van USSouthcom.

Zo doneerden de Amerikanen in de strijd tegen de coronapandemie, medisch materiaal en een mobiel veldhospitaal aan ons land. Naast admiraal Davids bestond de delegatie verder ook uit Command Sergeant Major Jody Hall (Senior Enlisted Leader), Bernard Link (Foreign Policy Advisor) en Captain Cole Herring (Aide de Camp).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Admiraal Keith Davids, commandant van de Special Operations Command South in de USA is met zijn vloot in de diepzee van Suriname voor versterken van de militaire samenwerking met de Wilde Kust.

  Mik Din Kon, We Wakti Din nanga in wefi met de verdwenen militaire wapens uit de wapenkast uit hun wapenkamer aan de Patrijsstraat te Leonsberg zijn nu muis stil.

  A K. Foe Din Keba. If A Boz, Mik A Boz. If A Mus Boz, Mik A Boz!

  De USA sattelieten die Suriname passeren en die met computers van de USA Ambassade aan de Kristalstraat in Leonsberg – Paramaribo gevestigd is staan en verbonden zijn en waar de CIA- agenten, USA-militairen mee werken zijn in en nauw contact met het State Department in USA hebben het druk om al die coordinaten, kleuren, vormen, gewicht, inhoud, enz., van ddb en kliek te volgen en om
  na te gaan hoe het gesteld is met de veiligheid in Suriname, de activiteiten aan de Patrijsstraat, Boko Baka, de regio.

  Ze zijn op dit moment in de hoogste staat van paraatheid, Allaram fase 1. Ze wachten op het bevel/instructiekleur code groen van Biden voor showtime.

  Admiraal Keith Davids is in Suriname om het gezag van Suriname namens Biden te groeten voor de goede samenwerking tussen de zeemacht van USA en het leger van Suriname en wat ze van plan zijn.

  Hij en de zeemacht zijn wees paraat en als Suriname ze nodig heeft zullen ze er zijn. Zij die gaan sterven groeten u. Ook de Fransen, Brazilianen en zelf de Guyanezen zullen er zijn.

  Alla soort kleur k. de k. drape now now na Patrijsstraat na Leonsberg. Toiletpapiera keba.

  A k. san sa bin de na pikin ingi booy ede, Admiraal Keith Davids au poer in djin. Eens, maar nooit weer. henk aron bin de bobo henk, maar now na wan tra winti de wai in Sranan. Internationale militaire samenwerking voor de veiligheid in het land en de regio.

  A pre/k. fin keba.


  gemodereerd
 2. Een buitenlandse militaire macht de gelegenheid geven om Surinamers dood te schieten, of onder druk te zetten is onacceptabel, de hele regering pleegt verraad tegen het Surinaamse volk.
  Het volk moet een klacht indienen bij het internationaal gerechtshof in Den Haag. Er zijn voldoende bewijzen dat deze regering dictatuur hoog in het vaandel heeft en bezig is met het onderdrukken van hun eigen volk.
  Hopelijk zullen de diaspora juristen een aanvang maken met de gang naar het internationaal gerechtshof.
  President Biden is een kloon, hij heeft geen ziel en er loopt een rechtszaak tegen hem, welke werd ingediend door de voormalige president Trump m.b.t de illegale verkiezing.
  Deze heren militairen in militaire pakken zijn HUURLINGEN


  gemodereerd
 3. Ojee!!!Waar is Bouta, is hij nu ondergedoken in zijn bunker, zoveel buitenlanders over de vloer, krijgt hij diarree van.


  gemodereerd
 4. We denken dat die man op leonsberg dunne mest heeft , maar zijn volgers zullen het opruimen , ja en als alles schoon is halen de Amerikanen hem op .


  gemodereerd
 5. Spang torie……opruimen alle zogenaamde faja mangs van Su. Ze schijten nu alle kleuren van de regenboog….tralalal


  gemodereerd
 6. Er is maar een persoon in Suriname die zich schuil moet houden voor de komst van de Amerikaanse militairen. iedereen weet wel wie de persoon is wie het goed raad krijgt 1000 srd opgestuurd. Laat de rekeningnummer achter.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES