woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKPS klaar voor Srefidensi defilé en parade, leger doet ook mee

KPS klaar voor Srefidensi defilé en parade, leger doet ook mee

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) is momenteel in de startblokken voor het defilé en de parade in verband met 46 jaar Staatkundige onafhankelijkheid op 25 november aanstaande. Milton Kensmil, inspecteur van politie derde klasse, zegt dat de voorbereidingen ondanks alle beperkingen in volle gang zijn. Hij spreekt van een nieuwe uitdaging voor dit jaar. Het ligt in de bedoeling de situatie tijdens het grote moment in november 1975, na te bootsen.

De verschillende eenheden zullen tijdens de activiteiten hun beste beentje voortzetten. Inspecteur Kensmil benadrukt dat het defilé van dit jaar er anders uit zal zien. Daarnaast zal er gelet worden op de correcte uitvoering door eenieder die zal deelnemen.

De politiefunctionaris laat optekenen dat elkeen die een bijdrage zal leveren, zich zal moeten inspannen. Hij spreekt van een uitdaging doch een die uitvoerbare is en naar tevredenheid uitgevoerd zal worden. Inspecteur Kensmil toont zich alvast enthousiast over hetgeen de politie zal laten zien op 25 november.

De eenheden die onder het vaandel van het KPS zullen participeren aan het defilé zijn het Korps Brandweer Suriname (KBS), de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Korps Douane Ambtenaren. Het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) za; als zelfstandige entiteit aanwezig zijn.

Daarnaast doet ook het Nationaal Leger mee (foto).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Defilé en parade…en na 46 jaar nog steeds je eigen broek niet kunnen ophouden. En maar l..n over het feit dat je uitgebuit bent en het slavernijverleden.
  Dat je zelf een grote puinhoop hebt gemaakt van je land met ccc-status, schuif je onder de mat. Boefdraad die maar niet wordt vervolgd, een moordenaar 10 jaar als president hebben en heel wat zaken die in de doofpot worden gestopt, een vice president die in het buitenland is veroordeeld voor drugshandel.
  Waar moet het heen met mijn ooit geliefde Suriname??


  gemodereerd
 2. Ze kunnen beter de politie met dit equipment gaan ondersteunen om de criminaliteit te neutraliseren.

  Eerst gericht op de criminelen schieten en dan in de lucht met dit equipment.

  Er moet een daad worden gesteld.


  gemodereerd
 3. Srefidensi defile is iets voor het leger en niet voor politie , brandweer en andere diensten , alleen hier in Suriname kan dat , iemand zei hier al , de politie moet boeven vangen en veel op straat zijn om te controleren , dan daar met die Srefidensi defile mee te doen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES