vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

Auto verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een auto en een bromfiets vanmorgen in Suriname, is de bestuurder van de brom gewond geraakt en met een ambulance afgevoerd. De automobilist verzuimde voorrang te verlenen met het verkeersongeval als resultaat.

De aanrijding vond rond 07.25u plaats op kruising van de Kankawastraat en de Toekomstweg. De auto reed over de Kankawastraat gaande richting Industrieweg Zuid. Bij het naderen van de kruising verzuimde hij voorrang te verlenen aan het verkeer over de Toekomstweg.

Er volgde een botsing met de bromfiets die over de Toekomstweg reed. De bromfietser viel en liep schaafwonden op in het gelaat. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer verdere medische hulp te bieden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Voorrang, wat is dat??? kennen ze niet in Su, en vooral als achter het stuur zit!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES