Daklozen aangehouden na inbraak bij anti-corruptie afdeling

9
Surinaamse politie bij melding

Wetsdienaren van de anti-corruptie onderzoeksunit die is ondergebracht in het domeinkantoor aan het Kerkplein, hebben op dinsdagmiddag 2 november twee daklozen aan de Waterkant aangehouden.

Beide mannen, de 56-jarige Desire B. en Jerrel F. (44) worden ervan verdacht in de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november te hebben ingebroken op eerder genoemde politieafdeling.

Bij die inbraak zijn volgens het Korps Politie Suriname drie laptops, een aantal mobiele telefoontoestellen, een militair tenue (marine) een militair hemd (landmacht) en vier externe harde schijven buitgemaakt. Deze goederen zijn nog niet achterhaald.

Bij de aanhouding is op Jerrel aangetroffen en in beslag genomen een slipper van een politieman die werkzaam is op voornoemde afdeling. Op Desire is een led lamp gevonden en eveneens in beslag genomen.

Zowel Desire als Jerrel ontkennen wat af te weten van de inbraak. Hangende het verder onderzoek dat door de recherche van Paramaribo wordt verricht, zijn deze twee verdachten achter slot en grendel geplaatst meldt de Surinaamse politie.


9 REACTIES

 1. Stel, je breekt in daar en neemt een ledlamp en slipper mee. Onderweg geef je dat aan 2 zwervers. Fantastisch toch, perfect crime.
  gemodereerd

 2. Met name dit materiaal mocht never nooit buit gemaakt worden. Nu is er een scenario bedacht om dat te rechtvaardigen. Gebouw via t dak binnen gekomen terwijl agenten overuren claimen komen daklozen (aldus de verklaring) zonder 1 probleem hun zakken vullen. Het korps spreekt een waarde oordeel uit over zichzelf.
  gemodereerd

 3. Deze daklozen zijn beroeps daklozen , en die inbraak bij de anti corruptie afdeling is gepland door grote vissen , en deze daklozen zullen wel veel pakketten gekregen hebben van die grote vissen.
  gemodereerd

 4. Slippers etc ontvangen of voor de daklozen klaargezet. Om politie op dwaalspoor te brengen. Doorzichtig.
  gemodereerd

 5. We weten drommels goed dat het niet de inbrekers zijn. De lamp dn slippers hebben ze zeker op straat gevonden. Dit waren criminelen van de politie zelf. Zomaar de zwervers beschuldigen. Gaat de zaak in de doofpot
  gemodereerd

 6. De corruptiegezwel is vrees ik zo ernstig uitgezaaid in de ambtsapparaat dat kans opgenezing haast onmogelijk is.
  gemodereerd

 7. debby , ben jij ook een dakloze daar in de bijlmer , je beschuldigd terecht de paarse politie die hier dakloze inzet om iets te stelen wat de grote vissen die corruptie plegen de bewijzen niet meer terug te vinden zijn , jij zal deze agenten zeker lief hebben
  gemodereerd

 8. Die zwervers hebben al geen schoenen en dan wordt het hun in de schoenen geschoven. Wat denkt de KPS inside job, dat ik erin trap, showdemieter op mang!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.