woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister en bevelhebber in Florida bij bevelswisseling USSouthcom

Minister en bevelhebber in Florida bij bevelswisseling USSouthcom

-

Does Travel - naar Suriname

De minister van defensie in Suriname Krishna Mathoera en waarnemend bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Henri van Axeldongen, hebben afgelopen vrijdag de bevelswisseling van het Amerikaanse Southern Command (USSouthcom) in de Verenigde Staten (VS) bijgewoond.

In een ceremoniële plechtigheid op het hoofdkantoor in Florida, heeft generaal Laura Richardson de leiding overgenomen van admiraal Craig Faller. Richardson is de 25e commandant voor Southcom en de eerste vrouw die leiding aan deze militaire organisatie zal geven.

Ook voor de Surinaamse vrouw in het algemeen en voor die in het leger, is dit een inspiratie zegt het ministerie van Defensie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Wat is ze er eigenlijk gaan doen? Want dat word niet duidelijk in dit schrijven. Is ze er op uitnodiging of is dit een snoepreisje? Lijmen en slijmen bij de amerikanen? Met welke achterliggende gedachten? Welk voordeel haalt Suriname uit deze relatie? De transparantie richting het Surinaamse Volk is zoek!


  gemodereerd
 2. In dit kader is het geen snoepreisje maar vlagvertoon.
  Goede relaties zijn nodig voor het internationaal vertrouwen. Suriname moet uit haar isolement en moet weer aan haar reputatie werken.

  De VS houdt de veiligheid en de criminaliteit in de regio onder controle. Voor de strijd tegen (drugs-) criminaliteit en terrorisme is bevriend zijn en samenwerken met de VS belangrijk.

  Wij willen geen junk staat meer zijn,
  wij willen een gewaardeerd land en een gewaardeerd volk zijn.

  Tja go. Set kong !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 3. dus alle ministers zitten in het buitenland? zolang ze met de kerst maar in huis zijn, toch?


  gemodereerd
 4. Deze regering weet nu reeds dat ze bij de volgende verkiezingen aan de zijkant gezet zullen worden. Vandaar dat er nu onnodig veel snoepreisjes gemaakt worden.


  gemodereerd
 5. konsensi , ja jij kunt niet hebben he dat vrouwen deze positie bekleden en niet jou mannetjes van ocer he , maar ocer is binnenkort gesloten door geen opkomst meer van die p…. leden


  gemodereerd
 6. eigen+ mening , volgens ons hebt jij er een kunstgebit van overgehouden van al dat snoep dat je van de vorige regering kreeg , en onze + mening is dat jij/zij net als konsensi jaloers bent op deze geweldige vrouwen die hun mannetje staan , dus


  gemodereerd
 7. suriname is goed bezig de relatie aan het versterken op het gebied van defensie en hulp alle andere gebieden deze regering krijgt meer voor elkaar dan de vorige regering ooit.de vorige regering waren alleen maar zakkenvullers, die hebben suriname helemaal falliet achtergelaten.


  gemodereerd
 8. Suriname heeft buitenlandse defensie nodig, het land gaat door de criminaliteit van eigen organisaties waar ook veel rovers of beschermers/familie van rovers zitten op den duur kapot. Het maakt ook de eerlijke burgers kapot. Je wil opbouwen maar het gaat niet want het wordt je niet gegund en dus ook kapot gemaakt door misgunners.

  Zelfs in de Surinaamse leger/politie zitten er criminelen, rovers of familie van rovers. Dus is er wel degelijk buitenlandse hulp nodig.

  De mensen die een eerlijkheidsfunctie zouden moeten bekleden zijn zelf de grootste criminelen al dan niet gezocht door Interpol en dergelijke. Politiebureaus waar drugs gehandeld wordt, geld verdwijnt, harde schijven en gevoelige informatie vervreemd worden ga zo maar door. Het hele ambtelijke apparaat is totaal verziekt.

  En natuurlijk kan ik me de jaloezie uit 1 bepaalde hoek voorstellen van dit bezoek.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES