dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNewmont Suriname doneert goederen aan Surinaamse politie

Newmont Suriname doneert goederen aan Surinaamse politie

-

Does Travel - naar Suriname

Newmont Suriname heeft op verschillende dagen in de afgelopen maand oktober vierhonderd en vijftig (450) tray water, vijfenzeventig (75) flessen rubbing alcohol, tweehonderd (200) mondkapjes, éénhonderdenzestig (160) handschoenen en vijfhonderd (500) wegwerp schorten gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS).

De overhandiging van deze schenking vond plaats op het secretariaat van het Covid-19 Coördinatie Team KPS (CCT-KPS) aan de Commewijnestraat. Het politiekorps stelt deze donatie bijzonder op prijs, aangezien het PPE-materiaal niet weg te denken is voor haar medewerkers, bij het uitvoeren van hun werkzaamheden gedurende deze Covid-19 pandemie.

Het KPS bedankt de directie van Newmont Suriname van harte met deze geste.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ik weet wel een ggeven paard mag je niet in zijn bek kijken!! Maar dit zijn wel heel erg zielige aantallen…. 450 trays water ?? 200 mondkapjes 160 handschoenen.? Een gifte van.. kijk ik heb ook iets ggeven!!
    Newmont een dikke pluim hoor !!!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES