OPINIE: ‘Melvin Bouva misbruikt foto’s COVID lijken om politiek te bedrijven’

31
COVID-lijken in een container

[INGEZONDEN] – NDP’er Melvin Bouva heeft vandaag weer laten zien dat hij en zijn partij mijns inziens geen fatsoen kennen. In de zoveelste poging van de NDP’ers om de huidige regering zwart te maken, deelde hij nu bovenstaande foto’s van lijken om de samenleving op te jutten.

Bouva plaatste vanmorgen bovenstaande foto’s van lijken in bodybags in een koelcontainer op het terrein van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). Hij zegt daarbij “Terwijl er gister ondanks Covid op het Paleis feest gevierd word, worden er lijken op mensonwaardige manier op de vloer gestapeld in Wanica ziekenhuis.

Dat Bouva niet eens de moeite neemt om na te gaan wat de achtergrond van de foto’s is en daarbij ook meteen een link probeert te leggen met de verjaardag van de Surinaamse first lady (feest op paleis), geeft al aan op welk achterbaks niveau deze man opereert.

Tegen Starnieuws zei algemeen directeur van het RZW, Jason van Genderen, dat de lijken werden gesorteerd voor afvoer naar andere mortuaria door verschillende uitvaartverzorgers. Enkele waren even daar geplaatst terwijl de andere vriescontainer werd schoongemaakt. De lijken waren geplaatst op rekken van 1 hoog (om en bij 6 cm hoog), aldus Van Genderen.

Maar de waarheid boeit Bouva niet. Hij gebruikt of liever gezegd misbruikt de beelden om de regering aan te vallen en zo politiek te bedrijven. Hij zegt daarover:

De Covid situatie is ernstig genoeg. Bijna dagelijks gaan er mensen dood, nu helaas al meer dan 1000. De regering is de kluts totaal kwijt, maar dat men het toelaat dat er zo met het lichaam van onze dierbaren wordt omgegaan is onacceptabel. Niet eens respect voor de doden!!Het laatste hierover is niet gezegd.”

Het frappante ervan is dat het juist zijn NDP partijgenoten, NDP vriendjes en andere Paarse anti-vaxxers het vaccinatiebeleid van dezelfde regering frustreren door met halve leugens en onwaarheden mensen steeds te beïnvloeden zich niet te laten vaccineren. Dat terwijl 80% van de COVID-19 doden in Suriname niet gevaccineerd zijn.

Nee Melvin Bouva, deze manier om leed van anderen te misbruiken is niet netjes en onfatsoenlijk. Maar ja, je zit bij de NDP hè. De partij wiens voorzitter veroordeeld is voor moord. Dus wat weten jullie bij de NDP nou van fatsoen?

R. Hobber


31 REACTIES

 1. Over de fotos geen commentaar. Hij mag wel aan zijn maatje steve meyer vertellen dat covid gevaarlijk is en dodelijk kan zijn
  gemodereerd

 2. Ikhoop alleen dat bouva en zijn soortgenoten/partijgenoten wel de middelen hebben om hun toekomstige overledenen(aan covid en andere oorzaken) niet laten opslaan maar ze meteen de goeie in hun ogen en tradidies noodzakelijke verzorging geven zodat anderen niet over hun overledene heen politiek bedrijven. Je moet als nabestaande natuurlijk wel de middelen regelen voor een mooie uitvaart.
  Mensen oordeel niet zomaar want morgen oordeelt men over jou en je oordelenGRONGTAPU NA ASITERE!
  gemodereerd

 3. Deze lijken zijn veroorzaakt door Covid en niet door een Uzi in handen van zijne excellentie DiDiBri en zijn bendeleden. De 8 december doden werden, volgens ooggetuigen, die toen mijn studenten waren, in een open pickup getransporteerd. Melvin en de NDP hebben geen recht van spreken.
  gemodereerd

 4. Feest op het paleis ivm de verjaardag van de first lady??? Volgens mij is dat niet toegestaan door deze regering zelf!! Ach ja.. vanzelfsprekend zal de verdediging zijn dat het een moment opname was om op deze manier om te gaan met de doden…! Toch verdiend dit aandacht en hoort het publiek te weten. Klokkenluiders worden altijd negatief bejegend..
  gemodereerd

 5. Ranzig, schaamteloos en a-moreel.. zo kennen we dit mannetje , die met droge ogen de kas van de na-schoolse opvang leegroofde.
  gemodereerd

 6. Waarom geen houten rekken maken en de lijken netjes zetten. Iedereen weet hoe men met de covid lijken omgaat. Het hoort niet zo.
  Beetje respect voor de doden
  gemodereerd

 7. Dat uitegerekend iemand als Melvin Bouva zoiets doet is toch wel verbazingwekkend.
  Deze goedgeschoolde man volgens zijn papieren dan en ook nog internationaal opgekweekt waarbij hij Suriname heeft mogen vertegenwoordigen is volledig door het ijs gezakt.
  Had dan eerst geinformeerd of wederhoor toegepast zoals je dat toen je soms het parlement leidde deed.
  Het is een grote schande dat jij Bouva netjes in pak en ook nog stropdas rond loopt om mooi weer te spelen terwijl anderen met die een veel lagere inkomen hebben zeer dienstbaar en dankbaar werk doen zo worden weggezet door een ??p.
  Bouva, Bouva, je bent laag gevallen mang en zoekt het dan ook heel erg laag onder de gordel.
  Ga iets nuttigs doen voor het land en wordt lijkverzorger dan heb je tenminste iets nuttigs gedaan.
  gemodereerd

 8. NDP stuiptrekkingen.
  Van deze rovers partij hoef je ook niks fatsoenlijk te verwachten.
  gemodereerd

 9. Het zal u overkomen dat uw overleden naaste familie op niet menswaardig en respectvolle manier wordt behandeld dan zult u ook anders piepen. Kijk goed hoe vies de container ook is.
  En stoppen jullie nou eens het falen van de huidige beleidmakers af te schuiven op de vorige. Je komt geen stap vooruit als je niet uitkomt met een eerlijke en oprechte mening. Laten wij niet vergeten wat ons beloofd was: er was een pasklaar antwoord en aanpak voor de pandemie reeds klaarliggen voor de verkiezingen. Helaas….. Wij hebben 2 a 3 weken gezien dat het er niet was en gelukkig dat de ziekenhuizen wel een PVA hebben gepresenteerd. Gelukkig….
  gemodereerd

 10. Melvin dat doe je toch niet om deze foto’s te posten.ik heb mijn dierbare pas aan(wat ze beweren terwijl het niet zo is) aan covid begraven.ik hoef niet te weten wat er daar binnen gebeurd.en nu plaats je een foto!!!!!
  Weet ik nu als de mijn dierbare ertussen ligt???
  Me hele dag verpest je Melvin.
  Speel aub geen politiek daarmee.
  STOP STOP STOP NU ERMEE !!!!!!!
  gemodereerd

 11. Melvin boeva, een van schurken van de antidemocratische sekte uit ocer en leonsberg olv opa D, moeten zijn kappa houden. Hij moet zich nog verantwoorden voor de verdwenen gelden van de naschoolse opvang. En hij moet zich schamen, dat hij over lijken gaat. Het leed van andere mensen misbruiken. Schaam je paarse djamoe ede. Je bent idd een aanhanger van sektelijder meye, die een antivaxer is en van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, opa D.
  Ik hoop niet, dat deze mislijders ooit covid krijgen. Dan zullen ze snakken naar adem en verlangen naar de vaccinatie.
  gemodereerd

 12. Het waren covid doden van niet gevaccineerde ndp stemmers, die hadden geluisterd naar het advies van piggy van dijk de silo, steve meye en par misser.
  gemodereerd

 13. @Mango, groot gelijk heb je. Steve Meye en kornuiten mogen oppassen. Covid loert net om de hoek van ze. Covid kent geen kleur of ras.
  gemodereerd

 14. De foto’s spreken boekdelen. Bouva heeft gelijk. Daarom reageert de briefschrijver zo.

  Dit is mensonterend.
  gemodereerd

 15. Is geen stijl om overleden mensen zo te dumpen.
  Voor jou een vreemde maar voor familie is het pijnlijk.
  gemodereerd

 16. En een zooi kerkelijke leiders de boel maar opjutten samen met van Dijk-Silos. Je vraagt je zo langzamerhand af of die mensen niet civielrechtelijk aan te pakken zijn. Er wordt zelfs Ivermectine uitgedeeld door 1 van ze aan hun volgelingen. Te zot voor woorden.
  gemodereerd

 17. Een Rat heeft meer fatsoen, dan deze rioolratten die het land en volk hebben leeg geknaagd.
  Bouva vertel eens effe waar het geld is die je gestolen hebt?
  Of ben je dat vergeten??
  gemodereerd

 18. Nee Melvin Bouva, deze manier om leed van anderen te misbruiken is niet netjes en onfatsoenlijk., als volksvertegenwoordiger, schaam je.
  gemodereerd

 19. =Van Bova kun je dit verwachten. De NDP’ers zijn bang dat ze hun extra centjes en huizen kunnen verliezen die ze van baas bouterse hebben gekregen.
  Dit is waarom de NDP ‘ers deze regering steeds zwart proberen te maken.
  gemodereerd

 20. Als je nagaat dat er iedere dag mensen dood gaan en geboren worden, zou je nooit naar een dansi of je verjaardag mogen vieren.
  Intelligentie van Bouva laat ik bij deze achterwegen.
  gemodereerd

 21. Duidelijk R.Hobber , Wij mogen het hier eigenlijk niet vertellen , maar alles wat U over de ndp zegt klopt , en meneer melvin bouva misbruikt niet alleen de regering , maar geeft ook de nabestaanden van de covid doden een sneer , zeer walgelijk , deze meneer melvin bouva moet eens achter zijn oren krabben of hij wel een persoon is om in het dna te fungeren als volksvertegenwoordiger.
  gemodereerd

 22. Deze foto.s doen mij denken aan de met veel bloed besmeurde blauwe lijkzakken(met veel verminkte lijken) die op 8 dec 1982 zijn binnengebracht bij het lijkenhuis van het A Z Paramaribo . De beul Bouterse (NDP voorzitter) is daarvoor veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf .
  gemodereerd

 23. Laten we eerlijk zijn toch die foto’s spreken voor zich we gaan het niet in de politiek zoeken maar dit kan effe niet kan er ook van meepraten.
  gemodereerd

 24. Hij moet ophouden mensen op te jutten. Begin het gestolen geld van het volk terug te storten.
  gemodereerd

 25. Melvin heeft helemaal gelijk. Dit is verschrikkelijk voor de nabestaanden om te zien. Heeft helemaal niets met politiek te maken. Wat meer respect voor de overledenen zou goed zijn.
  gemodereerd

 26. Dit heeft niks met politiek te maken. Het is de keiharde waarheid. Het mag gezegd wen getoond worden, want dit is niet normaal.
  gemodereerd

 27. ” …
  Maar ja, je zit bij de NDP hè. De partij wiens voorzitter veroordeeld is voor moord. Dus wat weten jullie bij de NDP nou van fatsoen?
  … ”

  Het is niet voor niks de Nationale Dagu Partij !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 28. In de USA hadden ze wegens gebrek aan ruimte(mortuarium)
  stoffelijke resten in gekoelde containers geplaatst. Maar wel goed
  geordend en niet, zomaar op de grond gekwakt!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 29. De bevolking moet meer van dit soort beelden / foto’s zien zodat men weet hoe slecht deze regering is voor Suriname. Dankzij het zeer slechte beleid van de regering Santokhi m.b.t. de covid-pandemie sterven onnodig mensen in Suriname. De voorlichting over de pandemie naar de bevolking toe is bagger. Het lijkt alsof de mensen die een aversie hebben tegen de inentingen meer zeg-kracht hebben dan de regering. Dit komt omdat de regering zeer zwak en ondeskundig is. Deze regering van leugen en bedrog blijkt niet in staat te zijn met een goed verhaal de mensen aan haar kant te krijgen. Dit is begrijpelijk van de bevolking omdat zij zeer zwaar bedrogen zijn door de regering Santokhi. De impact van deze foto is dodelijk voor Santokhi en Ramadhin. Weg met deze regering.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.