vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderdirecteur SBB aangehouden voor betrokkenheid in illegale houtzaak

Onderdirecteur SBB aangehouden voor betrokkenheid in illegale houtzaak

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft de onderdirecteur van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht in Suriname (SBB) dinsdag aangehouden voor betrokkenheid bij een zaak waarbij er sprake is van illegale hout.

De onderdirecteuris intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie is bezig met het onderzoek om na te gaan wat zijn rol is geweest. De verklaringen van de man worden nog afgenomen en ook anderen worden gehoord.  

Eerder zijn ook drie medewerkers van SBB aangehouden en in verzekering gesteld. Zij worden samen met anderen in verband gebracht met de 100 containers illegaal hout die zijn onderschept op de Jules Sedney Haven.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Neusje V/d Zalm

  De Rovers Bende Heeft Het Financiële Verkeer Van Ons Land In Een Soort Van Wurggreep. Zolang Die Rovers Benden Niet Zijn Op Gerold Is Het Moeilijk Voor Suriname Om Economische Bovenop Te Komen.


  gemodereerd
 2. Huis, auto, geld in beslag nemen. Lange gevangenis. Laten voelen en laat een les zijn voor de anderen.
  Wie rooft moet boeten.


  gemodereerd
 3. Er zitten overal, van onder tot boven ratten in overheidsdienst en het zal nog tientallen jaren duren voordat het kaf van het koren gescheiden is. Het systeem is zwaar verziekt.
  Ben bang dat velen van ons het niet mee zullen maken.
  Bigi sma e taki, te kafowroe kies tifie…


  gemodereerd
 4. Suriname moet meer bomen planten. Op den duur gaat Suriname gaat het lastig krijgen met olie en gas leveren netals andere landen die gas, olie leveren want Klimaat gekken zijn gestoord bezig vooral Zweeds bedrijven en parasieten . De Aarde is al uitgeput door dat er te veel geproduceerd moet worden. Ik ben geen Wetenschapper of Professor maar ik zie het beter dan hun die gekken . In landen als India China Afrika en zelfs Europa Nederland moet aan Geboorte beperking gaan doen. Hun zijn schuldig aan klimaat ellende niet de Olie en Gas industrie ik moet over een paar jaren zeker op Zon warmte gaan koken. Echte Aso ’s gaan dit ook verzinnen zieke geesten ai boi allemaal.


  gemodereerd
 5. die onderdirecteur van de sbb zal moeten vertellen van wie dat illegaal hout is in die containers , zo niet hem levenslang opsluiten , als hij die grote boeven gaat beschermen ben je niets meer waard


  gemodereerd
 6. Ai goed zo weer 1 door de mand gevallen.
  Krijg je ervan, jullie houden toch van tjoekoe’s.

  Vuile corrupte ambtenaren….


  gemodereerd
 7. Goede vraag Loek Boeng Yere:
  Vreemd dat dat niet vermeld wordt he.
  Ze zijn allemaal zo corrupt en niet te vertrouwen deze mannen.


  gemodereerd
 8. @loek boeng yere

  Maakt naam en identiteit deze zaak makkelijker of moeilijker om op te lossen?
  Het gaat om een Surinamer die heeft gefraudeerd. Voor mij is belangrijk dat deze zaak tot op de bodem wordt uitgezocht en de schuldige of misschien wel schuldigen gestraft wordt of worden.
  Mij interesseert de naam of identiteit niet. Jou wel en dus ben je uit op sensatie en om met je vinger te kunnen wijzen. Laat jouw manier van denken en doen nou juist de reden zijn dat Suriname geen natie kan worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES