Volksgezondheid ontvangt 1 miljoen wasbare maskers en andere beschermingsmiddelen

4
Franse ambassade doneert beschermingsmiddelen aan Volksgezondheid

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op maandag 18 oktober persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) ontvangen van de Franse ambassade ter bestrijding van COVID-19 in Suriname. De geste bestaat onder andere uit 1.000.000 wasbare maskers, 250 machine filters, 250 antibacteriele filters en 20.000 antigeen testen.

De ambassade werd vertegenwoordigd door de scheidende Franse ambassadeur, Antoine Joly. Minister Amar Ramadhin is de Franse regering zeer erkentelijk voor deze geste.

Zowel de bewindsman als de Franse ambassadeur juichen de onderlinge samenwerking om de strijd tegen COVID- 19 tegen te gaan toe.


4 REACTIES

 1. Mede mogelijk gemaakt door een regering die zich inzet in de strijd tegen de Covid-19 pandemie. NDP-azijnpissers krijgen last van maagzuur bij het lezen van dergelijke berichten en zullen dit gegeven paard ongetwijfeld in de bek kijken.
  gemodereerd

 2. Boesskowtoe , ndp-azijnpissers kennen geen werkpaarden en een paard heeft een hoofd en dat zien die paarse ndp niet , ze moeten van het edele paard een hengst krijgen van zijn stalen hoef , en ze hebben nooit geen mondmasker meer nodig , en covid is blij.
  gemodereerd

 3. Frankrijk een buurland van Suriname , helpt Suriname met alles , nu bouterse met zijn ndp het toneel heeft verlaten.

  les francais sont que le dictateur boterse ait dispara de la scéne
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.