Man verwondt winkelierster nadat zij kind van diefstal beschuldigt

12
Man verwondt winkelierster nadat zij kind van diefstal beschuldigt
De vrouw raakte gewond in het gelaat.

Op de hoek van de Manlobistraat en de Van Kallenweg in Suriname, heeft zich vanmiddag een vechtpartij voorgedaan bij een winkel. De winkelierster liep daarbij een barstwond op in het gelaat.

Dit gebeurde nadat zij een kind, dat in gezelschap was van een man, van diefstal beschuldigde. Tijdens het bekijken van de camerabeelden om de man hiervan te overtuigen, ontstond er een worsteling tussen de winkelierster en de man.

Na de winkelierster te hebben verwond vluchtte de man in onbekende richting. De politie van Latour was snel ter plaatse en heeft de vrouw met een visum naar het ziekenhuis voor verdere medische hulp verwezen.

De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.


12 REACTIES

 1. Ondanks hij overtuigd is door de camerabeelden gaat hij de winkelierster toch te lijf. Wat een voorbeeld geeft hij dit kind? Dat stelen goed is. Wat een opvoeding. Hopelijk wordt deze crimineel opgepakt.
  gemodereerd

 2. Mmmm
  Als je niets te verbergen hebt, bekijk je toch rustig de beelden.
  Maar ja sommige ouders nemen al van jongs af aan, hun kinderen mee op rooftocht.
  Hij mag straks rustig zijn zonden over denken in bijntje.
  gemodereerd

 3. Heeft dat kind iets gestolen?? Er waren toch camerabeelden?? Want Chinezen beschuldigen zomaar mensen.
  Tegenwoordig is iedereen snel verhit
  gemodereerd

 4. Kort en bondig, deze man is niet geschikt als Vader. Deze z.g. Vader, moet eerst onderzoeken of inderdaad zijn kind heeft gestolen en daarna, stappen ondernemen! Jouw kind spreekt niet altijd de waarheid uit angst en schaamte, en dit heeft niks te maken met etnische achtergrond en geloofsovertuiging !

  sari tori

  Jacko

  Jacko
  gemodereerd

 5. @ Debby: Jouw opmerking heeft niks om het lijf!

  @ Cornel: je hebt gelijk dat sommige ouders hun kinderen van jongs af op het roverspad meenemen.
  Dit gedrag heb ik ook goed kunnen opserveren toen ik in SU was.
  En de kinderen worden er ook goed in op den duur en snel.

  Ach ja, wat heb ik er nog aan toe te voegen he als ouders denken dat ze hun kinderen wat goeds bijbrengen en er nog trots op zijn ook!
  gemodereerd

 6. =Ik blijf het zeggen:: de OPVOEDING laat te wensen over. Er zijn toch mensen die het goed keuren om te zeggen dat het de schuld is van de president dat anderen gaan stelen, maar voor hoe lang zal je blijven stelen????
  gemodereerd

 7. Er is geen bewijs dat , dat kind iets gestolen heeft , misschien ook een les voor de Chinezen die een ieder als potentiële dief ziet en altijd onbeschoft zijn tegen de klant
  gemodereerd

 8. Als er camera beelden zijn en ze kan het aantonen, is dat toch voldoende bewijs.
  Jong geleerd is oud gedaan man.
  Wat geeft jij je je kind mee.
  Dit is niet goed te praten.
  gemodereerd

 9. Ondanks dat de chinees camerabeelden laat zien, zijn er toch gekko’s hier die beweren dat er geen bewijs van diefstal is. En ja, ook voor Chinezen is op den duur de maat vol. Zeker als je elke dag geconfronteerd word met Surinamers die aan kleptomanie lijden en hun kinderen niet corrigeren op dergelijk gedrag. Waar moet het heen met zulke figuren???
  gemodereerd

 10. Beste mensen…. Ik neem U mee, terug in de geschiedenis…. Ex-President Venetiaan keek naar de migranten – stroom uit China als een kat uit de boom kijkt… Een paar nps adviseurs, net terug uit China hadden het gezien… De Chinees kan koken en ook haar producten in Suriname verkopen…. Grote groepen Chinese migranten komen naar Suriname…. Dan ex- president Wijdenbosch.. Een opmerkelijk persoonlijkheid was die Wijdenbosch.,hij wou dat alle migrant-chinezen bij hem langskomen, eventueel in het presidentieel paleis.. Zo gewild zo gegaan.. Wijdenbosch zei weleens, ‘zijn roots liggen in china’.. Moeilijk om een dna-sporenonderzoek te doen…. Op het vlak van vergunningen, wonen en investeren was er duidelijk een voorkeur voor de chinese migrant…. Omoe snesie kreeg en krijgt nog steeds thuiszorg als hij een rijbewijs… wenst…. De rijbewijs komt thuis…. Er is ookwel behoorlijk door de chinese-migranten geïnvesteerd in Suriname…. Maar oom Chinees stuurt de winsten terug naar thuisland China…. Mensen… Bepaalde Surinamers hebben de Chinese migranten duidelijk geholpen in het verwerven van een libi in Suriname… Soms moesten de doorsnee Surinamers maar toekijken…
  gemodereerd

 11. Surinamers hebben losse handjes. Het is gelijk meppen, slaan, vechten, steken, schieten, kappen en schelden ook nog. Vooral met drank op gaat het meestal de verkeerde kant op.
  Ook in Nederland zie je hetzelfde gedrag.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.