Trans Guyana Airways hervat wekelijkse vluchten naar Suriname

4
Vliegtuig Trans Guyana Airways in Suriname
Foto: (c) Anair80 Aviation Photography/Waterkant.Net.

Vanaf 28 oktober hervat Trans Guyana Airways de twee wekelijkse vluchten naar de Johan Adolf Pengel International Airport Suriname, vanaf de Eugene F. Correia International Airport Guyana. Deze vluchten zullen het reizen van en naar Suriname vergemakkelijken, evenals verbindingen naar Europa en Azië, meldt het bedrijf vandaag in een verklaring.

“Trans Guyana Airways is trots over de goede zorg die zij besteden aan het beschermen van de gezondheid en veiligheid van haar klanten en personeel. Onze procedures worden regelmatig bijgewerkt in overeenstemming met de meest actuele richtlijnen van de overheid en internationale instanties, met bijzondere nadruk op het beheersen van de risico’s die verband houden met de COVID-19-pandemie. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is onze eerste prioriteit”, aldus het bedrijf.

De vluchten zijn op donderdag en zondag. Alle passagiers moeten volledig zijn gevaccineerd of moeten binnen 72 uur voor vertrek een negatieve PCR-test overleggen. Trans Guyana Airways kan de PCR-test regelen tegen een extra vergoeding voor passagiers die vertrekken vanuit Ogle.

De vertrektijd vanuit Ogle is 15.30 uur en de aankomst in Paramaribo is 17.30 uur. De vertrektijd vanuit Paramaribo is 18.30 uur en de aankomst in Ogle is 18.30 uur lokale tijd.

Boekingen en vragen kunnen worden gedaan door contact op te nemen met de commerciële afdeling op 592-222-2525, e-mail commercial1@transguyana.net of WhatsApp 592-683-9413.


4 REACTIES

 1. De vertrektijd vanuit Ogle is 15.30 uur en de aankomst in Paramaribo is 17.30 uur. De vertrektijd vanuit Paramaribo is 18.30 uur en de aankomst in Ogle is 18.30 uur lokale tijd.
  ———————————————————–
  ———————————————————
  Rare vertrek en aankomsttijden
  gemodereerd

 2. de slm heeft weer het nafluiten , ja als je geen eigen vliegtuig hebt en jou personeel komt niet opdagen omdat ze een bewijs moeten hebben van volledige vaccinatie , dus weer niets verdienen en de schulden lopen op , zal nu wel 300 miljoen US Dollar zijn
  gemodereerd

 3. Ik zou zeggen..vlieg zolang het allemaal nog kan. @ WAT. transport erbij ivm drugs sneller aanleveren via vliegveld. Dat is wat er gebeurt WAT. Clown..hahahaha
  gemodereerd

 4. De ontwikkeling in Guyana is goed op gang gekomen. Dat komt voornamelijk door goed beleid en de olieopbrengsten. In Suriname merk je op dit moment op geen enkele gebied vooruitgang. Dat komt voornamelijk door interne strubbelingen binnen de twee grootste politieke partijen in de regering. In het parlement zitten allemaal jaknikkers.
  Behoorlijk triest allemaal.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.