woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie48-jarige automobilist rijdt in op politieman en slaat op de vlucht

48-jarige automobilist rijdt in op politieman en slaat op de vlucht

-

Does Travel - naar Suriname

De stootgroep van het Korps Politie Suriname, die op woensdag 13 oktober belast was met werkzaamheden tijdens de operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (H.O.O.P), heeft de 48-jarige verdachte Stanley S. aangehouden. De verdachte reed in op een politieman en sloeg daarna op de vlucht.

Uit het politioneel onderzoek kwam naar voren dat de wetsdienaren bezig waren met een algehele wegcontrole aan de Wilhelminastraat ter hoogte van de Atlasstraat. Bij die gelegenheid negeerde de autobestuurder Stanley het stopteken van de politieman en reed met een verhoogde snelheid in op de wetsdienaar. Bedoelde politieman wist zichtzelf tijdig in veiligheid te brengen door naar de zijkant van de weg te springen.

De andere politieambtenaren zette direct een achtervolging in, maar de verdachte gaf geen gehoor aan de bevelen van de politie om het voertuig tot stoppen te brengen. Het gelukte de wetsdienaren om Stanley ter hoogte van een pompstation aan de Wilhelminastraat staande te houden.

Ook bij zijn staande houding, negeerde hij de bevelen van de politie om uit het voertuig te stappen en verzette zich hevig. Het gelukte de wetsdienaren de verdachte uiteindelijk in de boeien te slaan.

Bij een veiligheidsfouillering op zijn kleding werd er een vuistvuurwapen met 1 scherpe patroon aangetroffen. In een tas die hij bij zich droeg, werden geldbedragen in US-dollar en SRD gevonden. Zowel het vuistvuurwapen als de geldbedragen zijn in beslag genomen. Hierna is de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Stanley is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Deze kruimeldief houden ze aan! Maar de grote criminelen te nimmer!
  Denk aan de drie verkoolde lijken in de Ford Ranger en Oemrawsingh te Nickerie.
  2 vermiste Donk en Harri.
  Zelfs de families komen niet op voor deze overleden personen.
  Failed State


  gemodereerd
 2. Geldbedrag in us-dollar en srd in beslag genomen. Hoorde ik iemand juichen???
  Het waren (jammergenoeg) geen euro’s.


  gemodereerd
 3. Deze agenten zijn niet herkenbaar als agenten, ik zou ook doorrijden. Met het oog met zoveel berovingen kan je toch niemand meer vertrouwen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Jane de Wit , wat denk jij , wij denken dat hij vermoord is , het zelfde wat ze gedaan hebben met Horp.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES