vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte KFC overval abusievelijk in vrijheid gesteld

Verdachte KFC overval abusievelijk in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft Dervinio D. donderdagavond abusievelijk in vrijheid gesteld. Hij was samen met een collega aangehouden voor de roofoverval bij fastfoodzaak KFC aan de Lalla Rookhweg in Suriname.
 
Dervinio D. heeft bekend dat hij aandeel heeft gehad in de beroving. De politie heeft een deel van het gestolen geld aangetroffen. Advocaat Maureen Nibte die rechtsbijstand verleent aan de jongeman, werd gebeld door familieleden dat hij in vrijheid is gesteld.

Toen de jongeman donderdagavond het bericht van zijn invrijheidstelling van de politie kreeg belde hij zijn familie om hem op te halen. Later kwam aan het licht dat de jongeman abusievelijk in vrijheid is gesteld. Wie precies de fout heeft gemaakt bij de abusievelijke invrijheidstelling, is niet duidelijk.

Dervinio D. en zijn collega Iseah S., hebben de beroving toegegeven. Het gaat dus om een zogeheten ‘inside job’, die ze samen met een derde man hebben uitgevoerd. In de avond van 7 op 8 oktober tegen sluitingstijd, rond 00.00 uur, is de roofoverval gepleegd bij de fastfoodzaak. Daarbij is ongeveer SRD 75.000 buitgemaakt.

Twee mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen, kwamen op de plaats en pleegden de roofoverval. De rovers zaten op een bromfiets zonder kenteken en hadden valhelmen op. Zij vielen de manager aan en bedreigden hem met het vuistvuurwapen. Het buitgemaakte geld is uit de brandkast weggenomen.

De daders verlieten de plek na de roofoverval op de bromfiets.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Abusievelijk giem wan brik. Er heeft een transaktie plaatsgevonden, of is het nivo van de politie zo laag geraakt.


    gemodereerd
  2. als bouta die advocate nipte neemt , wordt hij nog vrij gesproken van de 8 december moorden , het moet toch niet gekker worden , is die nibte soms ook rechter of zo , het valt telkens op dat die nibte haar cliënt altijd in vrijheid krijgt zonder verdere vervolging


    gemodereerd
  3. voor invrijheidstelling is er een document nodig van de officier van justitie
    dus laat maar zien dat document
    anders de desbetreffende agent per direct ontheven van functie en aanklagen voor corruptie


    gemodereerd
  4. Klasse justitie! Een dief vrij laten! Waarover maakt men zich druk. Een moordenaar alias dief alias drugsbaron niet kunnen berechten, daarover maakt men zich toch ook niet druk! Hoefdraad is nog steeds spoorloos. Niet zeuren man.Het is erg warm, vreet veel energie als je je inspant.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES