zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKFC roofoverval 'inside job' medewerkers met hulp buitenstaander

KFC roofoverval ‘inside job’ medewerkers met hulp buitenstaander

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak van de roofoverval vorige week op de vestiging van KFC aan de Lalla Rookhweg, is een tweede medewerker van het fastfoodrestaurant aangehouden. Gisteren werd al bekend dat een medewerker werd aangemerkt als verdachte, aan de hand van camerabeelden.

De eerste medewerker ontkende in eerste instantie iets te maken te hebben met de roofoverval. Nu hebben beide mannen genaamd Dervinio D. en Iseah S., toegegeven. Het gaat dus om een zogeheten ‘inside job’, die ze samen met een derde man hebben uitgevoerd.

Deze derde persoon genaamd Donovan S. is niet werkzaam bij het bedrijf. De drie zouden de buit onderling hebben verdeeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. De Kracht Van Een Boodschap Zit Hm In De Herhaling.
  Elke Vorm Van Diefstal Moet Getorpedeerd Worden.

  Beste Lezers

  Ze Stelen Daar Omdat Ze Daar Roven. Ze Stelen Opstraat Omdat Er Een Rovers Bende Binnen De Overheid Actief Zijn .

  Als De Criminaliteit Daar Afneemt Gaat De Criminaliteit Overstraat Ook Afnemen.


  gemodereerd
 2. Stelen is in een eerlijke samenleving altijd af te keuren, maar Fastfood ketens als KFC, Macdonald en Pizza Hut betalen hun personeel wereldwijd een hongerloon, terwijl ze aan de andere kant voor miljoenen aan voedsel weggooien als het na 1 uur in de schappen gelegen te hebben nog niet verkocht is. Ik heb daarom geen medelijden met dit soort moderne slavendrijvers als hun personeel hen eens een keer een loer draait.


  gemodereerd
 3. lekkere Buit 1000 Euro de man Echt super veel ja
  Hoe triest is het dat mensen dit doen,
  Gewoon papiergeld weren en alleen met PIN laten betalen dan valt er niets te overvallen


  gemodereerd
 4. @ IVANOFF LIMBURG

  Wat een domme instelling heb je nou op de site gezet ???
  Dus omdat sommige leden van de overheid personeel stelen,
  moeten de burgers ook stelen?? Ik had je intelligenter ingeschat
  maar valt best tegen man, je ben zeker de buurman van @ Debby. @ Debby: zoals je kan lezen hebben ze bij KFC ook een camera, desondanks wordt er daar nog geroofd. En nota bene door een eikel die daar ook nog eens werkt. Maar jij wil dat de overheid, op elke hoek van de straat een camera plaatst! Ken je nog het geval van Hanna’s lust ?????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Direct hun op de zwarte lijst zetten en in de jeugd gevangenis. In de ochtenduren studeren, in de felle zon straten schoonmaken. Laat ze voelen wat hardwerkend is. Geld wat ze verdienen is voor de studie en verblijf in de gevangenis. Ze moeten ook vastgeketend zijn. Dat iedereen zien dat rovers zijn. Geen genade bij deze jongeren, ze komen pas vrij als de buit ook terug betaald is.

  Suriname justitie moet harder optreden, ook bij de mensen die de banken beroofd hebben, over Boefdraad hoor je niets meer.

  Of weet ministerie van justitie waar Boefdraad zit of weet president Santokhi waar hij verblijft en opdracht geeft hem op te sporen in een van Caraïbische landen?


  gemodereerd
 6. @ Henkes

  Ik lees graag jouw ingezonden stukken, maar deze wat je nu schrijft ( 15:20 uur 14/10 ) is voor mij een raadsel! Je schrijft dat het stelen van eerlijke burgers,(samenleving )niet eerlijk!
  Maar je vindt het goed als mensen die onderbetaald zijn, het doet niet erg is,is dat niet tegenstrijdig ??? Er is nog een andere optie, wat denkt je van dit ?? Een betere opleiding volgen, en verder solliciteren na het behalen van je diploma – certificaat etc etc. ” Gij zult niet stelen” dat is me op school, en thuis geleerd, en dat pas ik nog steeds toe. Heb mijn klein/ kinderen dat ook in hun hoofd ingeprent !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. J Zwartmans, ik praat stelen niet goed, maar als een dief van mij steelt, heb ik er geen moeite mee om.terug te stelen van die dief. Voor de pandemie betaalden de fastfòodketens hun arbeiders een hongerloon en met geen mogelijkheid wilden ze het minimumloon verhogen. Nu covid op de terugweg is (in de VS), de economie aantrekt en ze niet genoeg arbeiders meer hebben, omdat die intussen ander werk gevonden.hebben, kunnen ze plotseling het minimumloon wel verhogen. Al de jaren daarvoor hebben deze stinkend rijke bedrijven.hun werknemers bestolen. Ik heb daarom geen medelijden met hen als zij eens een keer bestolen worden. Het is toch schandalig da bij KFC en Macdonalds (eigenlijk bij de hele horeca) in Amerika een groot deel.van het inkomen van hun arbeiders afhangt van de tips die ze van het publiek krijgen, als in Amerika de werknemers van deze bedrijven zo slecht worden behandeld, wil ik niet weten hoe ze hun Surinaamse arbeiders behandelen.

  En Zwartmans, natuurlijk is het goed dat iemand gaat studeren om zijn leven te beteren, maar door allerlei oorzaken kan niet iedereen gaan studeren. Iedereen die bereid is hard te werken in een volledige baan, zou in principe genoeg moeten verdienen om een menswaardig bestaan te kunnen.hebben en dat is nu beslist niet het geval bij de werknemers van KFC in Suriname.


  gemodereerd
 8. @ Henkes
  Allemaal goed en doordacht beantwoord door jou, maar je vergelijk appels en peren! Als iemand voor een bedrijf werkt, dan wordt je betaald naar de aard van wat je doet! En als het je niet bevalt, dan ga je gewoon weg. Tegenwoordig kom je ook niet ver met een Vwo diploma. Dus als je bij bedrijven wat je allemaal opsomt werkt, dang yu habi fu tikkie brada. Ik persoonlijk zou het niet doen, als ik onderbetaald bent; mijn werkgever bestelen. ”Any how, ben tevreden met je reactie”

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES