zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEerste Cashpnts pinautomaten in Paramaribo

Eerste Cashpnts pinautomaten in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Banking Network Suriname N.V. (BNETS) neemt op 15 oktober de eerste Cashpnts (pinautomaten) in Paramaribo, op de hoek van de Kasabaholoweg en Estreliasstraat, in gebruik. Deze 2 Cashpnts bevinden zich bij het oude DSB gebouw. BNETS verhuist binnenkort namelijk naar deze locatie.

Het vergroten van de toegang tot financiële diensten voor alle burgers is een gezamenlijke inspanning vastgelegd in een Memorandum of Understanding (MoU) tussen het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, het Ministerie van Financiën en Planning, de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) en BNETS.

Als onderdeel van deze samenwerking en binnen het kader van een efficiënte aanbieding van financiële diensten is het noodzakelijk dat er één centrale aanbieder van ATM’s is om in geheel Suriname contant geld beter beschikbaar, bereikbaar en toegankelijker te maken. Op termijn zullen alle ATMs van De Surinaamsche Bank, Finabank, Hakrinbank, de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo, de Surinaamse Postspaarbank en de VCB Bank plaatsmaken voor de rood/grijze ATMs van Cashpnt. Cashpnts kunnen door klanten van alle banken gebruikt worden.

De eerste Cashpnt is op 31 juli 2021, in het dorp Goejaba, in het district Sipaliwini in gebruik genomen. In de komende periode zullen er meerdere Cashpnts in het straatbeeld verschijnen. Vanaf 2022 worden alle ATMs van de eerdergenoemde banken vervangen door Cashpnts.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. De klant betaalt bij elke opname voor gastgebruik dus.
  Klant is geen koning bij BNETS.


  gemodereerd
 2. Hoe zit het met de veiligheid? Als rovers daar gaan posten, dan zal het niet zo fijn zijn om daar te gaan pinnen.


  gemodereerd
 3. Cornelis, het is volgens mij juist de bedoeling dat het betalen.voor gastgebruik wordt afgeschaft voor de clienten van de banken die meedoen met Cashpnt. Het is me niet duidelijk of je als client van RBTT bank (Republic Bank) ook, zonder extra kosten, gebruik kan maken.van Cashpnt pinautomaten


  gemodereerd
 4. Zielige opmerkingen, bij de huidige cashpoint kan je niet worden overvallen. Stumper


  gemodereerd
 5. Als je cash pint bij de atm brengt je eigen bank voor elke opname ook kosten in rekening.


  gemodereerd
 6. Cash pnts zo groot netals een tiny house in nl . Mooi om te zien en kleurig geverfd. Een tip : Surinamse rovers gaan nu nog slimmer worden hun gaan pincode ’s raden of met gasbommen rondlopen om de boel op te blazen zoals in nederland maar mooi klein gebouwtje met 2 automaten. Ik wil ook money money.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES