Vrouw verdronken in zwembad Apoera

6

Een 25-jarige vrouw is woensdagmiddag verdronken in zwembad Apoera aan de Nickerieweg. Wat er precies is misgegaan in het zwembad, is nog onduidelijk.

Het slachtoffer is in het water gegaan, ondanks het zwembad nog niet is opengesteld voor het publiek. Een man die op de locatie werkt, trof de vrouw drijfend op het water aan en sloeg alarm.

De politie ging ter plaatse voor onderzoek. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname afgestaan aan de nabestaanden.

Deze dagen wordt er hard gewerkt om het zwembad operationeel te hebben. Volgens de beheerders kan het werk nog enige tijd duren. Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om nog geen gebruik te maken van het zwembad.


6 REACTIES

 1. Als de foto een weer gave is van het zwembad te Apoera … Is mijn vraag waar is de omrastering? Dit vraagt toch om ongelukkig en heftige gevolgen ? Los van het zonder toestemming betreden van het complex.
  gemodereerd

 2. Het zwembad heet Apoera. Waar staat het???
  Wat ga je kletsen i n een half zwembad??? Wat is er in het water????
  R.i.p.
  gemodereerd

 3. D.w.z. dat dit zwembad voor de feestelijke opening al gesloten kan worden, ik denk dat er namelijk niet veel mensen, daar nog willen gaan zwemmen. In Nickerie gaat de politie wel heel voortvarend te werk; men weet nog niet eens wat er precies gebeurd is, maar het lijk wordt al afgestaan aan de familie. Hoe dan? De bewaker, die de jonge vrouw in het bad aantrof, kan er toch iets mee te maken hebben gehad? Dat zou best kunnen en als je er geen onderzoek naar doet, kom je er ook nooit achter.
  gemodereerd

 4. @Boni

  Dus volgens jou is die dame verdronken, omdat er geen omrastering aanwezig is. Mijn vraag aan jou is dit: Heb je hiervoor een bepaalde theorie ???? Benne benieuwd, graag jou ”reactie hierop”.

  Jacko
  gemodereerd

 5. Ja, en los van het feit dat de meeste Surinamers niet eens kunnen zwemmen, laat staan een zwemdiploma. Tja…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.