dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoogbouwwoning compleet door brand verwoest: vrouw springt en blijft ongedeerd

Hoogbouwwoning compleet door brand verwoest: vrouw springt en blijft ongedeerd

-

Does Travel - naar Suriname

Een hoogbouwwoning aan de Concessieweg in Moengo is woensdagmiddag compleet verwoest door brand. De oorzaak van de brand is onbekend.

Ten tijde van de brand was een vrouw thuis. Zij was op de bovenverdieping en kon vanwege de brand niet via de normale in- en uitgang het pand verlaten. Zij sprong daarom naar beneden en kwam met de schrik vrij.

Toen manschappen het Korps Brandweer Suriname ter plaatse arriveerden konden zij het huis niet meer redden. Het gaat om een pand van 10 bij 6 meter, dat in hout en steen was opgetrokken.

De woning was aangesloten op het elektriciteitsnet, maar was niet verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Bekijk hier een video van de situatie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Een vrouw die uit de bovenste verdieping van een hoogbouwwoning springt en ongedeerd blijft.en er slechts met de schrik vrijkomt? Hoe heeft zij dat voor elkaar gekregen? Is ze een heks of stonden er mensen met een zeil beneden om haar op te vangen, kwam ze in een zwembad terecht, of kwam ze in een bloemen- of groententuin vol fayalobi of bitawiri struiken terecht?


  gemodereerd
 2. Waarom nemen ze geen brandverzekering , nu ze niet verzekerd was , heeft zij helemaal niets meer , echt dom , mensen wie geen brandverzekering hebben zullen nu toch wel beter weten en als nog een brandverzekering afsluiten voor hun woning , een brand kan zo ontstaan dus mensen .


  gemodereerd
 3. Henkes
  14 oktober 2021 At 12:12
  Een vrouw die uit de bovenste verdieping van een hoogbouwwoning springt en ongedeerd blijft.en er slechts met de schrik vrijkomt? Hoe heeft zij dat voor elkaar gekregen? Is ze een heks of stonden er mensen met een zeil beneden om haar op te vangen, kwam ze in een zwembad terecht, of kwam ze in een bloemen- of groententuin vol fayalobi of bitawiri struiken terecht?

  Altijd maar negatief en doemdenken. Wat kan jou het nou schelen of deze mevrouw een heks is of niet. Wees blij dat zij het heeft overleefd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES