vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid10 coronadoden en 398 nieuwe besmettingen; donderdag persconferentie

10 coronadoden en 398 nieuwe besmettingen; donderdag persconferentie

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn dinsdag 12 oktober weer 10 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat sinds de start van de pandemie in het land is overleden aan de gevolgen van COVID-19, is hierdoor gestegen naar 984.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er 398 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd, na 968 keer testen (41%).

In het kader van de recente COVID-19 ontwikkelingen in Suriname, en wel de kritische situatie in ziekenhuizen en blijvende toename van besmettingen, zal er donderdag 14 oktober weer een persconferentie worden belegd.

De cijfers van dinsdag 12 oktober 2021:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Terwijl Bouva die zelf een antie vaccer is in de DNa een betoog hield om bij het halen van 1000 corona doden, de regering een week van bezinning moet inlassen . Hoe hypocriet zijn deze mensen want op het zelfde moment stonden zijn partijgenoten zoals Jones, Hooghart, fatu boeloe Van dijck Silos, een dikke hindostaanse man en nog meer bekende pastors en politici en zuurpruim Belfort het volk te beïnvloeden en aan te sporen niet te vaccineren, en op deze wijze politiek te voeren door te spelen met mensenlevens. Meerdere van deze mensen zijn zelfs in het openbaar of stiekem gevaccineerd maar sporen anderen aan om het niet te doen en alle schuld te leggen bij de minister. Is Bouva zo blij met het behalen van zijn streefgetal zodat zijn partij de doden kunnen gaan herdenken? ???. laat hij bij deze dan eerst zijn partijgenoten tot orde roepen.


  gemodereerd
 2. Er is een artikel verschenen dat meeste covid doden van creoolse afkomst zijn.
  Sedert wanneer zetten we sur in hokjes bij ziekten?????
  Jullie zien de discriminatie.
  Ik dacht dat de coviddoden Surinamers waren. Maar niet dus
  Wie zegt mij dat ze niet meer doen vr de andere bevolkingsgroepen???


  gemodereerd
 3. Welke variant heerst er nu.
  Ik vermoed vanwege de vaccin-vertraging, dat er lokaal een suri variant is ontstaan.
  Een combinatie tussen delta, manaus en (politiek) suri.
  Het is tragisch en laag bij de grond, om mensen te misbruiken voor politieke doeleinden terwijl jezelf bent gevaccineerd.

  Harder optreden, lockdown van 7-7 uur, anders blijft er niemand meer over.
  100 doden in 10 dagen is niet normaal voor zo’n kleine bevolking.


  gemodereerd
 4. Het is diep triest dat niet iedereen gevacineerd kan worden.terwijl er in nederland nog overschot van vaccens liggen surimame hoort toch
  Bij nederland.dus waarom sturen ze niet alle overige vacens naar suriname.ik woon in nederland .mijn hart ligt in suriname daarom leef ik met iedereen mee.voor iedereen sterkye en pas op jullie zelf


  gemodereerd
 5. Esmerald en dadelijk wordt alles weer duurder door steeds meer doden , er wordt dan minder getankt , minder boodschappen bij de winkels , minder bouwen en de criminaliteit gaat nog meer worden , dus echt zorgelijk.


  gemodereerd
 6. Als je als overheid mensen met onderliggende kwalen gaat vaccineren, wetende dat heel veel van deze mensen de vaccinatie niet overleven, dan ben je best wel crimineel bezig, vind ik.


  gemodereerd
 7. Ronald 14 oktober 2021 At 00:56
  Wanneer hou je op met je onzinnige doemverhalen en kan je dat ook medisch onderbouwen?
  Je bent geen geneesheer, dus stop met die onzin en ga iets nuttigs doen.
  Suriname gaat naar de verdoemenis doordat mensen als jij verhalen verkondigen die nergens op gebaseerd zijn. Als je je vaderland en volk lief hebt, spoor je ze juist aan om zich te laten vaccineren zodat ze beter beschermd zijn ipv een heleboel koeterwals te verkondigen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES