donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGrondbezitters 'Back Pro Project' vragen aandacht voor infrastructuur problematiek

Grondbezitters ‘Back Pro Project’ vragen aandacht voor infrastructuur problematiek

-

Does Travel & Cadushi Tours

Als de Surinaamse regering iets doet aan de infrastructuur van het ‘Back Pro Project’ zullen velen die een perceel daar hebben en in woningnood verkeren, toch geholpen kunnen worden in Nickerie.

Het ‘Back Pro Project’ ligt in de Prins Bernardpolder in het rijstdistrict. Honderden Nickerianen wachten op het in orde maken van de wegen en nutsvoorzieningen in dit project.

Ruim 900 Nickerianen zijn tijdens de NDP-regeerperiode geholpen aan een stuk grond ter bebouwing en bewoning in dit project. Het enige wat nog gedaan moet worden, is het bezanden van de wegen en het aanleggen van elektriciteit en water.

De mensen vragen zich in gemoede af of de regering bewust dit project is vergeten. De parlementariƫrs die het district Nickerie vertegenwoordigen, reppen namelijk geen woord over dit vraagstuk in De Nationale Assemblee (DNA).

Rashied Doekhie, voormalig NDP assembleelid uit Nickerie, die trekker is van dit project, heeft in een eerder interview via een ander mediahuis aangegeven dat er vanuit de overheid nimmer ‘een kopercent’ is gestopt in het project.

Vanaf de landmeter tot ontginning, ontbossing, inrichting, dammen, rioleringen en lozingen; alles zou zijn betaald uit middelen van het volk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

6 REACTIES
 1. Het geld is op.
  De stemmen zijn geteld, en verdeeld.

  Dus zeg maar dag tegen je grond, en ga de ndp maar vragen om hulp.


  gemodereerd
 2. Legacy van doekhie; koop 900 mensen om met een stuk grond.
  Het mocht niet baten, ndp lasie šŸ˜….
  Dit is het gevolg als je op de ndp stemt.
  Er zijn andere belangrijke prioriteiten.

  Welk jaartal 2010 of 2020?
  Geeft een beter inzicht.

  Zal wel niet kloppen, net als het rijstarealen verhaal. Leugens.


  gemodereerd
 3. Ga bij de mensen klagen die jullie hebben opgelicht met het perceel. Want men moet eerst de nuts voorzieningen aanleggen voor er wordt verdeeld. Ndp heeft jullie mooi gepakt.


  gemodereerd
 4. Rashied doekhi de oplichter heeft zwampgrond verkocht en wilt dat de regering voor de kosten opdraait. Dit zijn allemaal laaggelegen terreinen geschikt voor rijstteelt en geen huizenbouw. De pagla koetia van Nickerie heeft het weer geflikt om 900 kopers te belazeren.


  gemodereerd
 5. robg weer een project van jou geliefde regering bouta , en–en– en robg lees jij het goed regering bouta heeft er nooit geen cent ingestoken , dus dat geld is ook in hun zakken gestoken en weer 900 mensen bedonderd , en die doekhi zal er ook wel van geprofiteerd hebben , robg noem eens een project op dat jou clubje heeft volbracht en waarvan ook alles betaald is


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES