zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameVoltallige regering aanwezig op regeringspersconferentie 4 oktober

Voltallige regering aanwezig op regeringspersconferentie 4 oktober

-

Does Travel - naar Suriname

Aanstaande maandag wordt er weer een regeringspersconferentie in Suriname gehouden. Volgens de Communicatiedienst Suriname zal de voltallige regering daarbij aanwezig zijn.

Tijdens deze persconferentie gaan de diverse bewindslieden in op een aantal actuele zaken in het land. De aangemelde vertegenwoordigers van mediahuizen, mogen daarna in rondes vragen stellen.

De persconferentie vindt plaats op maandag 4 oktober om 11.00u op het terrein van het perscentrum. Zoals gebruikelijk zal deze persbijeenkomst live te zien zijn via verschillende online kanalen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Deze regering geeft wel een persconferentie , die vorige deed dat nooit , ze waren zo bang als wezels


  gemodereerd
 2. Het zal wel vnl over de mismanagement betreffende de Corona gaan. Men zal excuses aandragen. En over de buitenlandse investeringen die uitblijven, zal men wel met smoesjes aankomen.


  gemodereerd
 3. Deze persconferentie zal ongetwijfeld toegewijd zijn aan de zorgelijke Covid-19 situatie. De overheid ontkomt er niet aan over te gaan tot het nemen van drastische maatregelen.
  De burgerlijke ongehoorzaamheid in Suriname in ongekend groot.


  gemodereerd
 4. Regering Santhoki/ Brunswijk legt wel verantwoording af. Alle deuren staan voor deze regering open in tegenstelling tot de vorige regering. Zij kwamen niet verder dan een paar schurken staten. Suri’s zijn hardleers. Suriname had covid kunnen oplossen. Persco zal daarover gaan.


  gemodereerd
 5. Praatjes vullen geen gaatjes. President Santhoki is een prater! Hij moet een doener worden. Was een fan van hem, maar door zijn friends & family. Nepotisme, Corruptie, mag hij bedanken samen met onze analfabeet vice president Ronny Brunswijck. Suriname verdient beter dan alleen maar witte olifanten beleid.


  gemodereerd
 6. WAT, transparantie is mooi. Dat deze regering meer “praat” wil nog niet zeggen dat er beter beleid wordt gevoerd (er wordt minder geroofd tot nu toe), eerder slecht als ik hoor/merk wat leeft onder de bevolking. Het wordt heel zwaar voor SANTOKHI/BRUNSWIJK – Rusland/Somohardjo


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES