maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie geeft koppige standhouders Wakapasi boete van SRD 10.000

Politie geeft koppige standhouders Wakapasi boete van SRD 10.000

-

Does Travel - naar Suriname

Twee standhouders van Wakapasi hebben zondagavond elk een bestuurlijke boete van SRD 10.000 gekregen van de politie. Zij hadden hun stand tijdens lockdown nog opengehouden. De bekende locatie in Suriname was zondag druk bezocht. De politie heeft tijdens de lockdown ongeveer 400 personen van de plaats verwijderd. 

Wakapasi was zaterdag ook druk bezocht. Honderden personen werden toen ook verwijderd. De kiosken waren ook open tijdens lockdown. Ook was er vrijdag sprake van een enorme drukte op de plaats van ongeveer 500 personen die zijn verwijderd. De kiosken waren toen ook nog open voor het publiek tijdens lockdown.

Naast Wakapasi heeft de politie in het weekend ook opgetreden bij andere drukke plaatsen. Vrijdag was verder een drukte bij bar dancing CHESS. Enkele personen verlieten de plaats toen de politie daar kwam. Een van de autobestuurders zou hebben ingereden op de politie. De sterke arm heeft de wagen klemgereden en de verdachte aangehouden. Verder was er een drukte bij bar dancing Emergency maar toen de politie ter plaatse ging, werd de deur op slot gedaan.

De informatie kwam bij de politie dat er een drukte was bij bar/dancing Perola, maar bij aankomst is niemand aangetroffen. Zaterdag was er ook een drukte bij Emergency en Club Excellente. De deuren werden echter dichtgedaan voor de politie.

Zondag is een streetparty aan de Beekhuizenweg stopgezet waarbij de organisator is beboet. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. politie , welke politie , de paarse politie doen niets , de anderen wel maar treden te zacht op , als jullie nu de vergunningen intrekken van alle standhouders , alle dancings , alle clubs , dan komen de mensen niet , dus aanpakken die hap


  Maak melding
 2. Misschien moeten we de natuurlijke selectie zijn werk.laten doen? Koppige standhouders en hun feestende bezoekers niet straffen, maar juist zoveel.mogelijk van die gasten bij elkaar proppen in één kleine ruimte.


  Maak melding
 3. Franco 11, het hoort niet brada, kodjo is geen sjouwer.
  Je ben kennelijk besmet door popo.
  Aub, laten we dit soort bejegening naar elkaar achterwege laten.
  Nu zijn de rapen kennelijk verbrand.
  Hoop dat je het verhaal kent van kodjo, mentor en precent.


  Maak melding
 4. Toen Chan zijn familie feestte zag ik politie niet optreden. Ik heb beelden ervan.
  Die hele lockdown is gelul.
  Laat de politie de criminelen gaan pakken.
  Kunnen ze in het korps beginnen.
  Zijn de spullen van Walter Bouterse al terecht??
  Oeps de coke onder Chan zijn neus ook nog zoek en de 400 ton padie.


  Maak melding
 5. Politie goed gedaan? Het loop de spuigaten uit met de corona virus in Suriname? Bovendien dit virus komt niet van froemoesoe zoals ze doen geloven? Hij komt inderdaad uit huan China? Het laboratorium is van de Duitsers en Amerikanen? En niet van de chinese zoals men doet laten geloven? Dit virus was al in 1985 aangekondigd ?zoek op Google en toen verklaarde de aanwezige voor de gek? Dit virus is doelbewust de wereld in geslingerd omdat er teveel mensen zijn op deze aardbol? Er is degelijke wel een dubbele agenda? Daar geloof ik ook ?maar de virus is al over heel de wereld rond gedaan om de wereld bevolking te besmetten? Zie in 2017 2018 2019 dat in Nederland een tekort was bij de pensioenfondsen?
  Heel pensioengerechtigde zijn opgeruimd mede door deze en nou hebben het pensioenfondsen een overschot? Me volg alla nieuws foe sranang en Holland?


  Maak melding
 6. Het volgende benzine is duur over heel de wereld,behalve in het middenoosten is benzine het goedkoopste bijvoorbeeld Iran Irak kost een liter benzine 5 dollar cent een liter? Omdat de westerse landen een tekort hebben op hun begroting,moeten de auto rijders gaan bloeden?accijns en btw
  De wereld draait inderdaad om geld? Oe sranang mang e dinki Suriname heeft dure benzine nee over heel de wereld zijn de grote macht hebbers om de boel voor de gek te houden? Dan heb je ook de beurshandelaren?die doen heel veel olie opkopen en zodra het gunstige is voor nu het geval is,wordt de olieprijs verhoogd en duur verkocht,kortom je kunt zeggen een automobilisten worden van alle kanten genaaid en heeft niks te maken met klimaat en co 2 grootste dieven zijn de wereld lijders en pope kast? Het is maar net hoe je het ziet??


  Maak melding
 7. Franco 11, niet de coolies maar de blakkies waren daar allemaal aanwezig. De politie had ze niet moeten wegsturen maar een paar bossen bananen gooien op de straat gooien. Na het eten waren ze rustig geworden en de bomen in klimmen.


  Maak melding
 8. Elk onderwerp hier op wtk. draait weer op hetzelfde uit. Je kunt geen zinnige discussie meer voeren, zo bekrompen zijn sommige Suries. Walgelijk gewoon!
  Heeft natuurlijk alles te maken met het niveau van deze lieden.


  Maak melding
 9. @Redskin 09.50 homo met je andere zieke vriend ziek zeuren over mij en fe andere jij hebt riool in je kop klootzak je hebt nl nooit gezien denkt dat heel nl bijlmer is in bijlmer wonen intelligente mensen geen domme homo’s als jullie die steeds dezelfde rotzooi schrijven bij elke artikel. Liever uitkering dan jullie rot viese smoel komen aanschuiven stinkende ratten 1 × in 15 jaar idiioot zelfs nog minder. Want het stinkt naar jullie viese zweet en wachten wachten op diaspora en geld jullie denken dat jullie slim zijn riool ratten anders coke handelen en snuiven. Ik weet het en zie het jullie zieke diaspora gevoel bevredigen he luiaards homo’s travistieten. Geen diapora geld ga coke handelen en snuiven rioolratten.


  Maak melding
 10. Sandra 29 september 2021 At 10:28
  @Redskin 09.50 homo met je andere zieke vriend ziek zeuren over mij en fe andere jij hebt riool in je kop klootzak je hebt nl nooit gezien denkt dat heel nl bijlmer is in bijlmer wonen intelligente mensen geen domme homo’s als jullie die steeds dezelfde rotzooi schrijven bij elke artikel. Liever uitkering dan jullie rot viese smoel komen aanschuiven stinkende ratten 1 × in 15 jaar idiioot zelfs nog minder. Want het stinkt naar jullie viese zweet en wachten wachten op diaspora en geld jullie denken dat jullie slim zijn riool ratten anders coke handelen en snuiven. Ik weet het en zie het jullie zieke diaspora gevoel bevredigen he luiaards homo’s travistieten. Geen diapora geld ga coke handelen en snuiven rioolratten.
  =====================================

  Tja, wat valt daar nog meer over te zeggen…….yepi no de moro?


  Maak melding
 11. nou die sandra en debby hebben zeker een stand daar op wakapasi , met rode lampjes en rood fluweel en die ingrid b zal wel de pooister zijn , dragen jullie wel omzetbelasting af , zal wel niet , wat krijgen jullie voor een daad 220 SRD , 20 SRD voor jullie en 200 SRD gaat naar die ingrid b


  Maak melding
 12. Nou nou @Wat je maakt zoveel ruzie ik begrijp niet waarom je zo geil en raar schrijft waarom maken marokanen en arabieren onder elkaar niet zoveel ruzie maar wij suri’s zijn gek op ruzies vooral jij zoon van je vader Bouterse you na makapasi mi boy. Je krijgt er niet genoeg van he gekke @Wat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES