donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie22-jarige gevangene ontsnapt uit gevangenis Santo Boma

22-jarige gevangene ontsnapt uit gevangenis Santo Boma

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een gevangene, die een straf van ruim 6 jaar moet uitzitten wegens beroving middels geweldpleging, uit de strafinrichting Santo Boma ontsnapt.

Het gaat om de 22-jarige Urvan Kasindo die sedert 2018 vast zit en vermoedelijk in de nacht van maandag op dinsdag ontsnapte. Hoe de gedetineerde kans zag om te vluchten is nog niet bekend en wordt onderzocht.

De verschillende eenheden en posten van de Surinaamse politie zijn reeds op de hoogte gesteld over de ontvluchting. Aan de wederaanhouding van Urvan wordt hard gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Helaas geen foto te zien van de rover. Het volk mag toch weten met wie ze te maken heeft als er straks een confrontatie plaatsvindt. Hij is rover, gewelddadig en als hij moet moorden dan zal hij dat ook doen. Zes jaar is ook een veel te milde straf voor zulke gasten. Buiten het feit dat zulke recidivisten nooit mogen ontsnappen op zo een manier.

  De grootste gevangenis van Suriname is dus ook niet goed beveiligd of corrupt. Er zit ergens een lek. Ik vraag me serieus af of dit het manier is om diaspora en toeristen aan te trekken.


  Maak melding
 2. De vraag moet zijn aan wie en voor hoeveel hij heeft betaald. Meeste rennen toch naar huis dus de politie hoeft niet te lang gaan zoeken. Enigste uitzondering op die wet is boefdraad want hij zit lekker veilig thuis bij bouta dus hij zou ook meet over de wapens ontvreemd te huize bouta.


  Maak melding
 3. Deze man ken ik. Hij doet mij denken aan de reclame van New York Pizza. Het grote verschil is dat de acteur van de reclamespot terugkeert naar de gevangenis. Deze man niet (grap)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES