Rashied Doekhi doet aangifte tegen Pets Gajadien wegens smaad en laster

21
Doekhie:

Vanochtend heeft oud DNA-lid Rashied Doekhi aangifte bij de politie in Suriname gedaan wegens smaad en laster. Doekhi beschuldigd Pets Gajadien ervan, hem in diskrediet te brengen met zijn uitlatingen. Vandaar dat hij naar de politie stapte.

De twee waren gisteren te horen in een uitzending van Stanvaste Radio, waarbij de kemphanen elkaar over en weer verwijten maakten. Tijdens een ‘heftige discussie’ zijn er over en weer woorden gevallen.

Daarvoor beweerde Gajadien in een filmpje, dat Doekhi in 2010 een stuk grond had gekregen van zijn NDP regering en de grond voor 750.000 dollar aan Guyanezen heeft verkocht. Ook beweerde Pets dat Doekhi grond heeft geroofd en een visvergunning doorverhuurde aan Guyanezen.

In gesprek met de redactie van Waterkant ontkent Doekhi ooit gronden te hebben gekregen van de NDP regering. Ook heeft hij niets te maken met vissers of visvergunningen, zegt hij. Het zijn deze uitlatingen van Gajadien, die hem ertoe dreven aangifte te doen.

In een reactie tegen onze nieuwsdienst zegt Gajadien op zijn beurt dat hij nog steeds achter zijn woorden staat.

e


21 REACTIES

 1. Popo Jantje

  Wat is jou reactie. Want volgens jou zijn de criminelen in Suriname alleen creolen.

  En welke jonko smaak heb je vandaag gerookt?

  Ik rust
  Djamoe.


  Maak melding

 2. debby en jij van de bijlmer

  doekhi is gewoon een domme afvallige ndp-er , ja doekhi nu valt je door de mand , dus ga alvast de ndp aanspreken dat ze jou betalen voor aanstaande gerechtskosten en vraag of die kan-haai je kan verdedigen


  Maak melding

 3. Doekhi is zeker vergeten hoe hij anderen zoals Krishna Mathoera, de huidige minister van Defensie, had beschuldigd en privézaken naar buiten had gebracht.
  Nu durft hij tegen Pet Gajadin een klacht in te dienen.
  Waarom had hij in december 2007 geen klacht ingediend tegen Brunswijk en Somo, die hem in DNA hadden getrapt en geschopt? Toen durfde hij niet. Doekhi is een lafaard!


  Maak melding

 4. Djamoe
  28 september 2021 At 19:27

  Beste zwarte,
  Je leest suggestief he want daarom lees je alleen wat jij wil zien staan. Ik veroordeel de gewelddadige roofovervallen waarbij onschuldige burgers door zwartjes mishandeld worden. Dat soort lafhartige overvallen, die vooral door jouw soort gepleegd, veroordeel ik.
  Ook wat Doekhi doet veroordeel ik alleen zijn bij zijn misdrijven geen gewonden gevallen.


  Maak melding

 5. Doekhie….klap en stemrund van de paarse N(arcisten)D(rugscriminelen)P(athologische) leugenaars.

  Somo en Bravo hebben die laaggeschoolde kokosnoot destijds als een sloopkogel geraakt. Is nooit meer goed gekomen in de bovenkamer van deze geesteszieke brulkikker.


  Maak melding

 6. @WAT en @POEPE JANTJE………..wat is dit voor Rommel??
  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………….
  Straks gaan jullie twee elkaar bekampen…………………LOOSSERSSSSSSSSSSSSSS..
  Tjoedja..Sare………….Tjoor…..Thor Bab ke doe tja anda…


  Maak melding

 7. ha ha die franco reargeert telkens , zo zie je maar , wil je doekhi als holmaatje , heeft robg je verlaten , en heeft debby je in je kruis geschopt , nou je balletjes zijn nu ook paars he , en had je toch nog lachgas , wees er zuinig op doekhi wil ook weer eens lachen en hij is toch ook een paarse koeli hond zelfde als de ex vp adhin en die wijsneus permasser , dus pas maar op , je kunt straks zo maar iets kwaads krijgen uit jou eigen partij , je afgod misschien of doekhi


  Maak melding

 8. Doekhie is een smerige ndpers niet minder? Daar bedoeld ik mee,dat hij een dief is samen met de staatkas plunderaars ndp de boefi boef partij van Suriname? Net zo goed als bouta boefdraad adhin bouva miss piggy
  Trouwens die heks simoms ook??


  Maak melding

 9. De grootste criminelen zijn en blijven mijn eigen volk? Dat zijn de blaka boi ok?
  Daar zal ik nooit goed keuren,terwijl anderen zo hard werken deze beesten geeft Suriname een slechte naam?


  Maak melding

 10. Dat noemen ze karma, die paarse moordenaar is 29 jrn berecht, doekie voelt die karma al op zich komen, wacht maar want er zijn nog anderen die karma moeten krijgen, die vn na-schoolse opvang, goedkeuring verhoging leenplafond, etc. Allen vecht op de rijkdommen vn SU, alsof ze het meenemen in hun graf…


  Maak melding

 11. WAT 28 september 2021 At 21:03

  ha ha die franco reargeert telkens , zo zie je maar , wil je doekhi als holmaatje , heeft robg je verlaten , en heeft debby je in je kruis geschopt , nou je balletjes zijn nu ook paars he , en had je toch nog lachgas , wees er zuinig op doekhi wil ook weer eens lachen en hij is toch ook een paarse koeli hond zelfde als de ex vp adhin en die wijsneus permasser , dus pas maar op , je kunt straks zo maar iets kwaads krijgen uit jou eigen partij , je afgod misschien of doekhi

  Maak melding

  Popo Jantje 28 september 2021 At 21:20

  @WAT
  De balletjes van due laffe hond zijn uitgedroogd en zijn erwtjes geworden. Want aks je echt ballen hebt dan kom je op je afspraak met je bodyguards en gewapend of niet. Ik had Franco met bodyguards en al de trens in geschopt. Deze laffe manke straathond is nog zo laf om een vals adres op te geven. Dus deze zwartje heeft alleen maar een grote mond en verder is hij een lafaard; net als zijn evenknieën Ivanof en Glenn.
  ———————————————————————————–
  @POEPE JANTJE…………………..BE A MAN AND LET ME KNOW WHERE I CAN FIND YOU.
  DON’T TALK LIKE A POESIE ! LIVORNO…WHAT STREET AND NO???


  Maak melding

 12. Niet zo wijs van Stanvaste Radio om deze 2 heren een podium te verschaffen. Heeft absoluut geen educatieve meerwaarde. Frans Pinas moest vooraf aan Gajadien vragen om een overzicht aan te leveren van de gronden die in het bezit zijn van Doekhi met de data waarop hij deze heeft verkregen en met welk doel. Wanneer zijn bepaalde gronden doorverkocht en aan wie. Met deze informatie zou Stanvaste Radio de heer Doekhi kunnen confronteren. Op de beledigingen, roddels en scheldpartijen zitten de meeste luisteraars niet te wachten. Dit moeten ze privé oplossen.


  Maak melding

 13. Een heel groot iemand heeft ooit gezegd: Wie nooit gezondigd heeft, werpt de eerste steen en niemand durfde een steen te werpen.
  Mag ik deze uitspraak veranderen in: De top NDPer, die niet gematst is door DDB, in de vorm van gronden, vergunningen of concessies mag als eerste aangifte bij de politie doen.
  Dus : geen enkele top-NDPer heeft schone handen.


  Maak melding

 14. Nu is iedereen vergeten dat deze doekhie, zomaar ndp-leugens in de ether heeft gegooid mbt de rijstarealen. Er was helemaal niets besloten laat staan gekocht.
  Doekhie wat is jou legacy, behalve meppen.

  Alle suri-nieuws is afkomstig van gejatte interne documenten. Hoe vaak moet ik dit verduidelijken voordat het kwartje valt.
  Anyone…

  Zelfde gedoe met die voetbal-coach. Een intern document doorgespeeld aan de media. Nu blijkt alweer voor de duizendste keer, dat het niet klopt.

  Dagelijks een ander gedonder met die ndp-ambtenaren die alles op social media droppen. Alleen maar leugens en fakenews.
  Damned ga een training volgen of lees eens een goed boek.

  In de normale wereld betekent dit ontslag op staande voet. In bananen landen wordt je opgehangen.

  Overheid doe hier iets aan. Dit valt onder integriteit. Onlangs is er een wet hierover aangenomen. Ook uitvoeren aub.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.