Mammoetvlaggen gehesen in kader van jaarrede

16
Mammoetvlaggen gehesen suriname

In het kader van de traditionele jaarrede van de president van Suriname op 1 oktober zal de Wegenautoriteit (WA) wederom het vlaggenproject activeren aangezien er hierbij sprake is van een hoogtijdag.

Het doel van dit vlaggenproject is om het nationalistische gevoel onder het Surinaamse volk aan te wakkeren en te versterken.

De zogenaamde mammoetvlaggen zullen vanaf 24 september tot 04 oktober op vier verschillende locaties wapperen te weten:

 1. Dr. Sophie Redmondstraat (voor het Dr.Ir. Frank Essedgebouw)
 2. De rotonde aan de van `t Hogerhuysstraat
 3. De rotonde aan de Mr. Jaggernath Lachmonstraat
 4. De rotonde nabij de J.A.Pengel International Airport

Bij dit vlaggenproject dat op hoogtijdagen wordt uitgevoerd, krijgt de WA ondersteuning van het Korps Politie Suriname en het Nationaal Leger.


16 REACTIES

 1. Waardeloos die mamoet vlaggen, is gewoon wasting time.

  Denk men in Suriname hiermee meer te bereiken dan als de vlag internationale maten heeft.

  Overal in de wereld waar landen samen werken of in organisaties ( VN, OAS, EU, EAL, in Azie, zijn, sportevenementen, is Olympische Spelen, WK- voetbal, Concacaf, EUFA, enz hebben alle vlaggen van alle landen dezelfde afmeting.

  Als Suriname zich internationaal belachelijk wil
  maken en het wereldnieuws wil
  halen dan moet men met de mamoet vlag met deze lengte en breedte en gewicht maar bij een internationale evemement, sport dit uithalen.

  Het wereldnieuws zullen ze zeker halen met zo’n grote vlag, gewicht en de mannen die het moeten hijsen en de tijd die daarvoor nodig is.

  Weg met deze belachelijke vertoning en die normaal als alle/veel landen in de wereld.

  Vertoon idiote gedrag, doe ( nieuwe) normaal. Geef het goede voorbeeld zoals het (inter)nationaal is in de wereld.

  Deze mamoet vlag hoort in het archief thuis, niet in het Surinaams museum.

  Eens maar nooit weer.


  Maak melding

 2. De wijze DNA-leden in de DNA of de regeringscoalitie moeten er zorg voor dragen dat dit heel snel op de agenda komt en dat en er voor gestemd wordt dat er nergens meer een mamoet vlag voor wat voor aangelegenheid dan ook gehesen wordt in Suriname. Deze huidige wet uit de grondwet moey zo snel al kan worden geschrapt uit de grondwet van Suriname en dat we weer overal in Suriname bij alle aan gelegenheden gewoon Surinaamse vlag met de standaard maten hijsen.

  De Surinaamse vlag met internationale maten en gewicht is niet minder dan de mamoet vlag. Het is zelf meer dan dat, omdat internationale maten standaard zijn overal in de wereld, dat geldt ook voor de Surinaamse vlag. Als men met afwijkende maten en gewichten komt voor de Surinasmse vkag is dat bedriegerij, mensen voor de gek houden.

  Surinamers wees u zich daarvan bewust.


  Maak melding

 3. Als er niets van deze mamoet vlaggen in de grondwet van Suriname staat, is de vraag, wat voor (meer) waarde of betekenis hebben deze mamoet vlaggen in vergelijking met de internationale standaard maten van vlaggen oa, die van Suriname voor Suriname en de Surinamers?

  Men moet ophouden om poppenkast met het Surinaamse volk te spelen en goed kijken welke prioriteiten belangrijk voor de Surinamers en Suriname zijn en daar aan gaan werken om het op te lossen.

  De noden van het volk zijn enorm groot en vragen om dringende aandacht en oplossing.


  Maak melding

 4. De zoveel showtime voor zijne excellentie. De bevolking kan zich opmaken voor aan-een-schakeling van leugens over de vorige regering. Dat het slecht gaat in Suriname zal natuurlijk de schuld van Bouterse zijn. A – no – mie roep Santokhi al meer dan een jaar terwijl de inflatie is gestegen naar 60 procent. Er zal geen verbetering komen in het land zolang deze regering aan het bewind is. De regering van NDP deed het beter. Zij begrepen de complexiteit van de Surinaamse samenleving. De NDP komt terug.


  Maak melding

 5. robg , wie heeft die mammoetvlaggen laten maken , eikel , ja jou afgod bouta heeft ze laten maken hij wilde sieren met een vlag van een land die hij vernietigd heeft , en wordt je niet moe van je zelf door te blijven dromen dat die paarse boevenpartij ndp terug komt , nou broekje koop alvast mega pampers in want je baasje is aan de schijt , en koop ook wat extra voor je zelf , je zult het vanaf morgen ook zelf nodig hebben.


  Maak melding

 6. Ministerie van sociale zaken, wordt er dit jaar nog Kinderbijslag uitbetaald??????
  De ouders van schoolgaande kinderen komen in geldnood, er moeten nieuwe school spullen gekocht worden.

  De Mammoetvlaggen laten wapperen is toch mooi, het is de aankondiging van een heugelijke gebeurtenis, iedereen weet wat er dan gaat komen.
  De Jaarrede van de President is maar een keer per jaar en wel de opening van het parlementair jaar, kan toch niet ongemerkt blijven.
  We vinden het prima zo’n show, hoort bij de opening van het Parlementair jaar.
  Over de inhoud van zijn toespraak, want daar gaat het tenslotte om, niet het uiterlijk vertoon, kunnen wij nog lang napraten.
  Voor andere gelegenheden hebben wij de normale vlaggen.
  Niks afschaffen.

  De apenkoppen in NL halen ook van alles uit de kast op de derde dinsdag in september, opening van het parlementair jaar, met toespraak van de koning. De onderdanen roepen na de rede van de koning, 3 X hoera. Dit is toch veel erger dan onze Mammoetvlaggen.

  Passant, wij mogen onze nationale trots toch op onze “EIGEN” manier aan de wereld tonen. Wij hebben een Parlement, het volk wordt er vertegenwoordigt, dit betekent dat Suriname een democratische Staat is, en daar is het volk blij toe.
  Elk land doet het op zijn eigen manier, wij doen het met Mammoetvlaggen.


  Maak melding

 7. robg , jij moet eens het artikel over Atompai lezen in Suriname Herald van vandaag , deze paarse politie rat werd in nog geen twee jaar bevorderd van agent derde klasse naar inspecteur tweede klasse zonder extra opleidingen door de ndp regering , omdat hij bondbestuurder was en er voor moest zorgen dat er geen vakbondacties zouden komen , en zie nu robje jou ndp is weg van het politieke toneel en nu gaan die paarse klootzakken ineens acties ondernemen en we denken in opdracht van jou paarse klotenpartij de ndp
  als jij het niet begrijpt jochie , lees het dan een paar keer vaker


  Maak melding

 8. De vorige regering hadden nationalistische sentimenten en waren nationaal en internationaal bezig het land en volk te benadelen en koest te houden met subsidie en paketten, terwijl ze de pot afroomden.
  Nationalistisch zullen wij nooit worden. Dat gevoel zit er niet in. Een berg savannezand zijn wij. De enige manier om dezde bij elkaar te brengen is versmelten.
  Gezien het wij en zij, hier??????.
  Nu lopen ze schreeuwen, dat ze klapperen van de honger.

  De vlaggen mogen mijn part van zee naar het stuwmeer reiken. Eens zullen wij dat zijn.


  Maak melding

 9. Ik heb niemand één negatief word horen roepen toen de vorige regering deze vlaggen hees. Nu is het plotseling één en al geleuter. Dat men zich niet schaamt om zoveel tegenstrijdigheden hier neer te pennen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.