maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRoversbende die onderneemster beroofde van SRD 300.000 opgerold

Roversbende die onderneemster beroofde van SRD 300.000 opgerold

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft donderdag een roversbende opgerold. Het gaat om Shaq D., Clayton L., Spiagra D., Aswie L. en Milton W. die betrokkenheid zouden hebben bij de beroving van SRD 300.000 van een onderneemster (43) aan de Bankastraat. Er zijn twee auto’s in beslag genomen. 

Clayton L. en Spiagra D. zijn klemgereden in een zwarte auto op de hoek van de Grandostraat en de Kwattaweg. Shaq D. en Aswie L. zijn aangehouden op een adres aan de Ramlakhanstraat en Milton W. aan de Vredenburgweg. De vluchtauto, een witte Vitz, is aan de Hendrikstraat aangetroffen en in beslag genomen. 

De onderneemster kwam uit een shop naar buiten en werd meteen overvallen. Ze had geld bij zich dat zij kort tevoren had opgehaald bij andere filialen. De vrouw besloot als laatst te gaan bij het filiaal aan de Bankastraat. Ze stopte daar en plaatste het geld in een doos.

Toen ze uit de shop kwam, werd ze overvallen door twee gemaskerde mannen, die gewapend waren met een vuistvuurwapen. Behalve SRD 300.000 zijn ook een gouden halsketting, een armband en tablet gestolen. De rovers namen na hun snode daad plaats in een gereedstaande witte Vitz.

De onderneemster liep geen letsel op.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. Gewoon de kop eraf schieten.Zijn we verlost van ze voor altijd.Alsmaar stelen en roven.Of maléngrie schieten als een paar bedelaars nu.Keizerstraat en oude Charles burg is een mooi voorbeeld.


  Maak melding
 2. Volgens mij mag er een nieuwe gevangenis gebouwd worden, Bakhuisgebergte is een goede locatie. Een groot strafkamp om deze asociale bijproducten gericht herop te voeden. Het blijven anders criminelen.


  Maak melding
 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Roversbende die onderneemster beroofde van SRD 300.000 opgerold.

  Ik heb weinig aan het bovenstaande (artikel) toe te voegen.

  Ik ben het volkomen eens met alle voorgaande reacties.
  Het zijn (mislukte) Sperma Cellen, die deze CRIMINELEN op deze AARDKLOOT hebben gebracht.


  Maak melding
 4. Zie sang me teigi mie blaka mang e foefoeroe no koullo?
  Me ji ding hindostani gelijk tak ding kos ding blaka boi? Ding na koullo bigi foefoermang foe sranang? Blaka na soso bigi smoel ding abi ,mie blaka mang e mik mie e sjeng tak sang deng e doe soso takroe sanie,jullie ouders zijn geen haar beter,is dit de opvoeding van jou koullo famirie,soso dieberie we pot tap a grontapoe smeerlappen allemaal bij elkaar? Ik schaam me dood voor mijn eigen volk de luilakken no 1 van Suriname,en dat na mie nengre brada alias foefoermang zelf minister boefdraad mie volk foefoermang,tra volk oe ab leti??


  Maak melding
 5. Mislukte generatie. Alles wat zwart is hmmmm. Wat een uitspraken. Ga na welke mensen dagelijks roven.
  Moderator. Het blijkt dat racisme wordt gevoed op je platform, want je kan je niet voorstellen dat er mensen zijn die zo denken. Echt triest voor hun. Ze zijn vol haat. Maar onze vriend COVID rekent met iedereen af die denkt beter te zijn dan de ander.


  Maak melding
 6. Elke Vorm Van Criminaliteit Keur Ik Af. Men Moet Met Z’n Poten Afblijfen Van Andermans Bezit.

  Als De Parlementariërs Miljoenen Van De Staat Roven Hoor Ik Julie Snuit Niet. De Gewone Man Op Str Is Een Crimineel . Die Rovers In Het Parlement En In De Regering Zijn Engelen

  Laats Is 1300 Liter Diesel Van De Staat Verdwenen Te Nikerie. Niemand Praat Er Over. Dat Noemt Men Niet Stelen Ze Geven Het Liever Een Ander Woord


  Maak melding
 7. Zolang Er Regeringsleiders Of Parlementariërs Zijn Die Van De Staat Roven Gaat Men Op Straat Ook Roven. De Parlementariërs Hebben Geen Genade.. Rovers Over Str Ook Niet.

  Dat Is De Logica


  Maak melding
 8. De Parlementariërs Roven Daar. De Gewone Man Op Str Roof Daar.
  Als Julie Schelden En Vervloeken Moeten Julie Het Goet Doen Anders Na Lasting. Is Dan Dweilen Met De Kraan Open.

  Die Criminelen Op Str Worden Vervloek.. Die Rovers In Het Parlement Worden Met Applaus Ontvangen

  Hoe Dan .. Er Klop Wat Niet


  Maak melding
 9. Waarom rooft de Chinees , de Javaan, de Indiaan niet terwijl zij onder dezelfde rovende parlementariërs vallen? Dus als deze rovers het zo nodig vinden om het voorbeeld van de parlementariërs te volgen dan moeten ze hen beroven. Niet de onschuldige burger van Aziatische afkomst.

  @Meltel.
  Gelukkig is racisme iets dat niet alleen door blanken gebeurt. Jouw zwarte broeders en zusters hebben er ook een handje van. Doe niet zo hypocriet en of huichelachtig en schijnheilig. Veroordeel liever deze daden ipv ze goed te praten.


  Maak melding
 10. Deze stronthonden afkomstig van het planeet Mars kost de staat Suriname alleen maar geld. En veroorzaakt bij vele mensen niet weg te wissen trauma’s.
  Deze soort Marsmannetjes moeten we ?????
  Zodat de hardwerkende mens en de gewone mens weer veilig op straat kan lopen en in zijn huis kan vertoeven en wonen.
  Deze beesten moeten we allemaal van de straat af hebben, zodat de mensen weer veilig gebruik kunnen maken van de publieke ruimte en van hun privé ruimten.


  Maak melding
 11. Die Rovers Bende In Het Parlement Moet Ook Op Gerold Worden.
  Dat Is Georganiseerde Criminalitei Die Moet Aan Ook Aan Gepakt En Zwaar Bestraft Worden


  Maak melding
 12. Wie houdt jou dan tegen om de rovende parlementariërs keihard aan te pakken. De gewone burger wordt bedreigd met jouw moker. Gebruik die tegen de parlementariërs. Maar je zal alleen je kwebbel op internet pieren.


  Maak melding
 13. Dit is de kans om een voorbeeld te stellen. Su wil meer investeerders en ondernemers aantrekken? Dan moeten deze zich wel veilig voelen. Wanneer de straf hoog genoeg is zal het een prima afschrikmiddel zijn.


  Maak melding
 14. Rob
  25 september 2021 At 17:10
  Dit is de kans om een voorbeeld te stellen. Su wil meer investeerders en ondernemers aantrekken? Dan moeten deze zich wel veilig voelen. Wanneer de straf hoog genoeg is zal het een prima afschrikmiddel zijn.

  Wat stel je voor? Wees eens concreet. De Taliban methode in Suriname invoeren om orde te herstellen?


  Maak melding
 15. Taliban hangen lichamen van ‘ontvoerders’ op in openbaar
  De taliban hebben in de stad Herat de ontzielde lichamen opgehangen van vier mannen die volgens hen ontvoerders waren, vertellen lokale bronnen.

  Zo iets ? No thanks


  Maak melding
 16. Goed werk van politie. Alleen is niet bekend of het geld en andere bezittingen gevonden zijn.

  Ivanoff Limburg
  Goed dat je diefstal afkeurt.
  Keer op keer doe je het zelfde. Diefstal afkeuren en daarna vergelijking maken met de regering en ergens toch wel goedkeuren. Heb je onlangs ook al gedaan. Als de dieven jouw denkwijze overnemen is het inderdaad dweilen met de kraan open wat je zelf aangeeft. Je zou dit ook kunnen omdraaien. Misschien denken mensen van de regering dat zij ook mogen stelen, omdat het volk massaal steelt, immers er is meer volk dan er regeringsleiders zijn. Je vergelijking vind ik ergens toch wel jammer.
  Het is weer weekend. Goed weekend en neem een glaasje. Ga ik ook doen! Proost jonge man.


  Maak melding
 17. Deze rovers, Shaq D., Clayton L., Spiagra D., Aswie L. en Milton W moeten de srd 300.000 terug betalen aan de onderneemster (43) aan de Bankastraat.

  De auto’s verbeurd verklaren en op een veiling verkopen en de opbrengst er van aan de onderneemster terug geven. Mocht dit opbrengst minder zijn dan de srd 300.000,- dan zullen de rovers dat ook moeten af lossen aan de onderneemster na hun gevangenisstraf.

  De rovers na hun strafperiode uit de gevangenis gaan werken de nog rest terende schuld tot de laatste koper cent aflossen aan de onderneemster.


  Maak melding
 18. Ik wordt echt moe van deze eindloze discussie waarbij rovers verdedigd worden.

  Roven is slecht maarrrr hindoestanen, blanken, chinezen, indianen, parlementariers doen ook dingen.


  Maak melding
 19. Pffff Waterkant begint op riool forum te worden. Ga jullie lekker persoonlijk bij dieven klagen en inplaats stoer achter pc te doen. Sommige Surinamers zijn dieven of racisten. Lekker toekomst voor het land.


  Maak melding
 20. QQQ.. York

  Als Een Regering Corrupt Is Gaat Het Volk Het Voelen Mensen Gaan In Aarmoede Leven.. Armoede Gaat Gepaard Met Criminaliteit

  Ik Zou Zeggen KapmDe Corruptie Aan Zodat Er Meer Welvaart Is Onder Het Surinaams Bevolking. Hoe Meer Welvaardt Hoe Minder Criminaliteit.

  Dit Is Mijn Logica Maar Goed

  York.. Proost
  Goed Weekend


  Maak melding
 21. ja glenn het zijn jou mensen die dit doen en WTK plaatst het alleen maar , maar jij hoeft toch geen reacties te geven hier , ga naar faya pepre , wij zijn daar niet welkom omdat ze bang voor ons zijn


  Maak melding
 22. @glenn,
  Blijkbaar is het binnen jouw achterlijke cultuur het de gewoonte om met zijn vieren een gewapende overval op een vrouw te plegen. Laf vind ik het. Jij niet he ?
  Want jij steunt deze smerige lafbekken die altijd dezelfde huidskleur hebben.


  Maak melding
 23. @popo jantje, het ligt aan je kennis en informatie die groepen die je noemt stelen ook hoor, maar zonder hun hand vuil te maken achter een grote buro en van een ultra de lux kantoorstoel uit een airco kantoor en wanneer zij hun slag slaan is het in de miljoenen. Aloe baba, Ex minister baleser, parmisser, chinezen die bossen leeg kappen en hout naar china sturen, kromosoeto, mevr hausilia. De cocaine groothandelaren zijn echt geen zwarten.


  Maak melding
 24. Als al deze rovers, z.a. Hoefdraad, Brunswijk, Bouterse, etcetera hun rattenhersenen hadden gebruikt en gewoon gingen terugroven wat van Suriname 400 jaar of langer was geroofd, was Suriname nu even rijk als de landen in West-Europa. Kijk maar naar de Nigerianen, die pakken gewoon terug wat van Afrika is geroofd. Wie kan mijn mening delen?


  Maak melding
 25. Lawmangdatra
  26 september 2021 At 06:46
  Als al deze rovers, z.a. Hoefdraad, Brunswijk, Bouterse, etcetera hun rattenhersenen hadden gebruikt en gewoon gingen terugroven wat van Suriname 400 jaar of langer was geroofd, was Suriname nu even rijk als de landen in West-Europa. Kijk maar naar de Nigerianen, die pakken gewoon terug wat van Afrika is geroofd. Wie kan mijn mening delen?

  Klopt om het vervolgens onder de brengen in de banken in Europa en de VS en andere landen. Nigeria ontwikkelen zal nooit bij deze mensen opkomen. Meer ga ik er niet over zeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES