Automobilist met vervallen rijbewijs veroorzaakt aanrijding met bromfiets

4
Automobilist met vervallen rijbewijs veroorzaakt aanrijding met bromfiets

Een bromfietser en zijn duo-rijder zijn vrijdag in de late middag gewond geraakt, nadat een automobilist vanaf de weg naar links wilde afslaan in een inrit. Hij zag de bromfiets over het hoofd waarna een aanrijding volgde.

De auto reed over de martin Luther Kingweg richting Paranam. Vanuit de tegengestelde richting reed een bromfiets met twee personen over het rijwielpad. De automobilist zag deze over het hoofd toen hij linksaf wilde slaan naar een inrit.

Het gevolg hiervan was een aanrijding waarbij de twee jongemannen op de brom gewond raakten. Er werd een ambulance ingeschakeld om medische hulp te verlenen, maar deze kreeg pech onderweg en was flink vertraagd. Uiteindelijk werden de gewonden afgevoerd naar de SEH.

De automobilist die in een zwart gelakte auto reed, had geen geldig rijbewijs bij zich, omdat dit vervallen is. De man werd met een pro-wagen meegenomen naar politiebureau Houttuin.


4 REACTIES

 1. Er zijn veel idioten op de weg. Onvoorzichtig rijden. Geef ze een auto en niets is meer veilig, zelfs stroompalen niet. Als je met een vervallen rijbewijs rijdt is ook de vraag of de verzekering de schade zal dekken
  Een diepte punt is als gevolg van de financiƫle crisis, veroorzaakt door de vorige regering, er zelfs geen geld is om ambulances te onderhouden.
  Ach, scheld maar op deze regering. Heb je ten minste wat te doen.


  Maak melding

 2. Wel een raar bericht.
  Een bromfiets die met 2 mensen rijdt. Een vervallen rijbewijs , dus kan je ineens niet meer autorijden.
  En er was geen sprake van een dode hoek want vanuit de tegenovergestelde richting kwam de bromfiets aan. De chauffeur van de auto is volgens mij hartstikke blind om die bromfiets, die je ziet aankomen, over het hoofd te zien.
  Een ambulance die veel te laat arriveert omdat hij werd opgehouden kennelijk door automobilisten, die niet weten dat ze ruimte moeten geven aan een ambulance met loeiende sirene en blauwe knipperlichten.
  Kortom: Surinamers kennen niet autorije.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.