13 coronadoden op vrijdag 24 september geregistreerd

12
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn vrijdag 24 september maar liefst 13 coronadoden genoteerd. Dat blijkt uit de update van het coronadashboard van de BOG website (beeld onder).

Ook zijn er 136 nieuwe besmettingen aan het licht gekomen na in totaal 295 keer testen (46%). Verder is het aantal personen in ziekenhuizen afgenomen van 97 naar 92. In de ICU zijn er op dit moment 21 personen, 2 meer dan donderdag.

Eerder deze week werd bekend dat de meeste mensen die overlijden aan de gevolgen van COVID-19 niet gevaccineerd zijn.

De cijfers van vrijdag 24 september 2021 op de BOG website:


12 REACTIES

 1. Het geld zit in de covid begrafenissen. Ook al is die persoon doodgegaan aan een hartaanval. Als het dode lichaam positief is getest wordtde doodsoorzaak covid benoemd. Warning! Stupid people will not understand this. Een WATje gaat zoiets nooit begrijpen die zijn te bang en zitten liever met een mondkap in de kelder achter een pc


  Maak melding

 2. @Hans Oh.
  Covid 19 kan bij sommige patiƫnten hartproblemen veroorzaken.Een vriendin van mijn zus lag bij covid op de IC.Kreeg tengevolge van de covid infectie een hartstilstand en overleed.En covid veroorzaakt ook vaak orgaanfalen waar je ook aan kan overlijden.


  Maak melding

 3. @percival,

  Je kunt statistieken op allerlei manieren presenteren. Precies zoals het in iemands kraam past.
  Als iemand beweert dat niet-gevaccineerden zijn gestorven en met cijfers aankomt, kan ook een ander beweren dat gevaccineerden sterven en met cijfers aankomen.
  Het is allemaal zo oppervlakkig wat er gepresenteerd wordt en wat erg is is dat er nooit autopsie mag worden verricht om de werkelijke doodsoorzaak te checken.
  Men kan dus van alles beweren zonder ongelijk te krijgen, omdat statistieken immers manipuleerbaar en interpreteerbaar zijn.
  Godfried Bomans: een statisticus waadde door een rivier van gemiddeld 1 meter diep en verdronk.


  Maak melding

 4. hans oh , je moet eens goed de reacties van percival lezen , maar we weten nu al dat jij het toch niet begrijpt , en heb jij die russische gif prikken al gehad , het blijkt dat covid dat spul lekker vind


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.