zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoonmaakster (56) dood na val tijdens werkzaamheden

Schoonmaakster (56) dood na val tijdens werkzaamheden

-

Does Travel - naar Suriname

Een 56-jarige schoonmaakster in Suriname heeft vandaag het leven gelaten, nadat ze viel tijdens schoonmaakwerkzaamheden bij een appartementen complex. Het geval deed zich voor aan de Roelstraat te Uitvlugt.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een Cubaanse vrouw die bezig was met schoonwerkzaamheden, toen ze vermoedelijk van een toiletpot viel en een diepe snijwond opliep.

De vrouw bloedde vermoedelijk ter plaatse dood. De politie werd gealarmeerd die een ambulance inschakelde. Er werd geconstateerd dat de vrouw geen teken van leven vertoonde.

De Forensische Opsporing werd in stelling gebracht voor nader onderzoek. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Politie agent overleden aan hart stilstand?
  Een vrouw overlijdt aan hartstilstand?
  Rip?
  Mensen in Suriname? Sporten is belangrijk in Suriname? Elke dag een half uur trimmen?
  A belangrijk ok.


  Maak melding
 2. Ai baja, blakamangs….. ze leren het echt nooit…..een toiletpot is ooit door de blanke bedacht en vervolgens gemaakt, teneinde erop te kunnen zitten om te urineren of te schijten!
  Alleen die blakamangs gebruiken het om er te “baden” zoals jullie het noemen, er jullie gezicht te wassen en ook om erop te gaan staan! Hoe verzinnen jullie het?


  Maak melding
 3. Eigenlijk zou je niet moeten reageren als idioten racistische opmerkingen maken, omdat alleen mensen met een diep geworteld minderwaardigheidcomplex het nodig hebben om steeds weer, te pas en te onpas, anderen neer te halen. Iemand die echt slim of ijverig is, heeft het niet nodig om steeds weer anderen dom en lui te noemen. Einstein en Bill Gates zouden geen tijd voor zichzelf over hebben als ze steeds gingen verkondigen wie minder intelligent of minder ijverig dan zijzelf waren.


  Maak melding
 4. Haha Redneck en maatjes haha Een Cubaan hoef niet perse een Blakaman te zijn . Wat voor dorp in Suriname hebben jullie geschiedenis gehad haha. Het is lachen met jullie soort. Redneck noemt Afrika al een land, terwijl het een werelddeel is. Ik weet niet wat ras jullie zijn , maar ding weet zeker… Jullie zijn fucking dom..


  Maak melding
 5. Glen en de rest van donkere getinte uit Suriname ,dat er een foutje wordt getyped. Dat Afrika geen land maar een continent is . Dat is dat ik heel Afrika donker getint ziet en naar de klote gaat door jullie vernielingen zucht en drang naar macht. Macht waar jullie niet mee om kunnen gaan en misbruik maken van je eigen soort. En aangezien Suriname indianen land is en jullie soort een vloek zijn in het land. Glenn heb je gelezen wat ik voor jou soort heb gedaan in Nigeria.? Dan snap je dat ik als indiaan heel ver boven jou soort staat. Het is bewezen dat jullie soort net de evolutie heeft gemist. Zelfs Nelson Mandela 30 jaar vast,dan moet je toch wat gedaan hebben of niet? Glenn jij en Henkes zullen Suriname voorruit brengen met roven en stelen. Want dat is wat jullie overal ter wereld doen jezelf voor aap zetten. Ik bezit meer kennis dan jij Glenn en Henkes samen. Julie lullen uit instinct niet met je hersens want dat ontbreekt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES