maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDreumes overleden na te zijn opgesloten in auto

Dreumes overleden na te zijn opgesloten in auto

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een jongetje van bijna 1,5 jaar oud vandaag vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen, toen hij samen met andere kinderen op een erf aan de Araliastraat (Livorno) aan het spelen was.

De dreumes was op een onbewaakt moment in een geparkeerde auto gestapt, waarna de deuren op slot gingen. De grootmoeder die op de kinderen paste had het niet door, want ze was binnen. Toen ze het kindje op een gegeven moment niet zag werd een zoektocht gestart.

Daarbij werd het kindje S.T. in het voertuig, dat in de felle zon stond, aangetroffen. Hij werd in allerijl naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische hulp.

Daar werd geconstateerd dat het jongetje geen teken van leven vertoonde.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. AHE, je hebt 100% gelijk. De ouders hebben al zoveel verdriet na de tragische dood van hun kindje en een gevoelloos persoon krijgt de gelegenheid om ze uit te schelden en dood te wensen. Zo’n ongeluk kan zelfs de meest oplettende ouders overkomen, wij hebben allemaal in onze Jeugd verstoppertje/schuiltje gespeeld met onze vriendjes en in de meeste gevallen ging het goed.


  Maak melding
 2. Nog minstens 7 miljard te gaan. Soms word ik moe van dit werk. Er is geen plek op de wereld waar ik niet ben geweest, geen leeftijd die ik niet heb gepakt, geen ras, kleur, lengte, breedte, geslacht, psyche, geletterheid die ik al niet heb gehad.
  Het werk wordt nu echt saai. Alles al gezien, alles al gehad. Maar ik krijg maar geen promotie. Dus moet ik door blijven gaan. Er zijn er maar 2 op de wereld die ik niet kan pakken: Hem en Mijzelf.


  Maak melding
 3. 1,5 jaar en geen direct toezicht houden, je zal dat maar op je geweten hebben.🤦🏼‍♀️ Sterkte voor de ouders die hun kind toevertrouwen aan zulke personen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES