woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameIn Concacaf League wedstrijd voetballende vp Brunswijk (60) gaat viraal

In Concacaf League wedstrijd voetballende vp Brunswijk (60) gaat viraal

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk stond dinsdagavond in de basis bij de Concacaf League wedstrijd van Inter Moengotapoe tegen CD Olimpia uit Honduras. En het optreden van de 60-jarige vp van Suriname, is niet onopgemerkt gebleven.

Sportverslaggever Jon Arnold schreef op twitter:
So…the Vice President of Suriname, who is 60 years old, is PLAYING in Concacaf League against Olimpia tonight, captaining the team he owns.

Deze tweet van Arnold, die al eerder over Suriname schreef, werd daarna flink gedeeld door media over de hele wereld.

Inter Moengotapoe, Surinaamse landskampioen en club van Brunswijk, verloor de wedstrijd in het Franklin Essed Stadion met 0-6 en mag het over een week weer proberen tijdens de uitwedstrijd in Honduras.

Aan het eind van de wedstrijd deelde Brunswijk dollars uit aan het team uit Honduras.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. En dat is onze V.P.? Ik stel voor dat we Pipo de Clown, zonder grootheidswaanzin, tot V.P. benoemen, als we tenminste niet willen dat Suriname naar de verdoemenis gaat..


  Maak melding
 2. Over Ruim Een Week Moet Inter Mongo Tapu Richting Honduras
  Daar zal Men Zich Zeker Afvragen Waarom De V. President Niet Aanwezig IS

  Vice-president Suriname Is In Nederland En Frankrijk Veroordeeld Voor Drugs. Staat Op Interpol Lijst

  Suriname Anno 2021


  Maak melding
 3. Opa bravo
  Hij is net tyson die ook zn talenten wilt laten zien.
  Deze dopehead denkt dat hij stoer is …..maar mist een rode bal op zn neus.
  Nog nooit eerder hadden we een clown in het parelement …het plaatje lijkt compleet een drugsrunnende vp die niet kan reizen vw zijn ahtergrond dus gaat hij maar voetballen om fit te blijven.

  Deze vrij domme idioot blijft me verbazen met zn stommiteiten . …voor zijn volk is hij een robin hood,voor mij blijft hij een moordenaar dealer oplichter.

  Degene die denken dat piking bravoe het land vooruitgang zal brengen …think again.


  Maak melding
 4. Er moet een bewindvoerder voor Brunswijk aangesteld worden. Deze man moet met zijn populistische acties tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Dit optreden heeft mijn inziens volstrekt rampzalig uitgepakt voor Inter Moengotapoe. Brunswijk dacht met deze actie zich voor eeuwig beroemd te maken. Dit maakt hem echter niet tot een goede politicus. Zijn aanhang zal met deze actie natuurlijk buiten zinnen zijn geraakt. Mijn inziens is dit optreden ” not done ” voor een v.p.


  Maak melding
 5. Dit is wat het is in Suriname. Een VP die niet zijn beperkingen kent leid dus aan zelfoverschatting. Dit is dus de kwaliteit van de Surinaamse regering. Droom lekker verder Afrikaners jullie komen er wel. De olie voorraden worden over ter wereld afgebouwd en in Suriname denken ze dat dit het zwarte goud is. In de koloniale tijd was de veredeling van rijst van wereld klasse. Nu na 45 jaren moeten jullie leentjebuur spelen voor een kommetje zaaizaad. De voetbal kwaliteiten van dit Suriname zijn als de aanvoerder. Over de top. Te stijf en heeft geen inzicht. Over inzet (dus werk leveren) kunnen we kort zijn. Succes verloren land.


  Maak melding
 6. Dit kenmerkt het land en volk…..de hele wereld komt niet meer in slaap van het lachen als er, wat voor berichtgeving dan ook uit Suriname, in de media verschijnt. Het was, is en blijft een FAILED STATE.


  Maak melding
 7. AI famiri, de viceplee wilde de mannen een poepie laten ruiken, maar de mannen uit Honduras hebben juist hem en zijn team een poehhhhhhhhhhh laten opsnuiven.

  Kan hier sprake zijn van een vorm van zelfoverschatting, niet in staat tot zelfreflectie????
  hmmm wie zal dat zeggen.

  Volgens mij is bravo een sta in de weg voor zijn eigen ploeg!!! of ook een sta in de weg voor de regering?

  Jammer dat de VHP niet met de NPS besloten heeft om op hoog niveau te voetballen, ik bedoel te regeren.

  Adjosi


  Maak melding
 8. Nauw .. Als hij denkt nog te kunnen voetballen tssen jonge jongens haha. Verder doet hij niemand kwaad mee. Alleen moet hij niet op Redshin en Poepejantje gaan lijken wat postuur betreft. Brusie…. kapt aub ermee en ga met de veteranen voetbal spelen. Zou Redshin en Poepejantje ook nog kunnen voetballen? Ik hoor het graag?


  Maak melding
 9. De VHP moet dealen met de duivel en zijn ouwe moer. Samenwerking met de ABOP is (HELAAS) een noodzaak. Brunswijk is een clown. Hij zet zichzelf voor schut maar ook Suriname. Zoveelste dieptepunt.


  Maak melding
 10. Hij is kennelijk bezig de regering re motiveren om te gaan bewegen. Ik zie Chan en Bee al sloffen achter een bal.
  Hij moet opdagen voor de return wedstrijd en dan is dat ook opgelost.


  Maak melding
 11. Ronnie Brunswijk is sinds vorig jaar vicepresident van Suriname. Hij werd in 1999 door een Nederlandse rechtbank bij verstek veroordeeld tot acht jaar celstraf vanwege drugshandel.

  Welkom in Nederland ZE VP Brunswijk.
  U heeft een tegoedbon voor 8 jaar geconditioneerde huisvesting inclusief vuur, voeding en bewassing. Er is nog plaats in het penitentiaire voetbalteam te Scheveningen.

  Uw supporters uit Amsterdam Zuidoost, zullen u een warm en geluidsvol welkom brengen.
  Waar wacht u nog op?

  Ave Sranan.


  Maak melding
 12. Dit zijn de gevolgen van jullie stemgedrag suri’s? Jullie hebben die man gemandateerd en nu doet hij wat hij wilt. Het andere uiterste van democratie.

  Het volk heeft gestemd tok!


  Maak melding
 13. De wereld is een schouwtoneel, een ieder komt en speelt zijn rol.

  VP Bravo heeft niet alleen zichzelf op de wereldkaart geplaatst, maar ook Suriname. Nu weet iedereen waar Suriname ligt.

  Leve Bravo!

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Bravo4President!


  Maak melding
 14. Terwijl zijn volk rooft en in ernstige armoede leven zit hij met dollars te strooien. Hij deelt dollars uit aan de Honduras spelers. Ook heeft hij tijdens het voetballen ooit mensen bedreigd met een vuurwapen. Dit is naar mijn mening niet een voorbeeldige VP. Bij sommige van de jeugd is hij populair en neemt hem als grote voorbeeld, die hem gaan na-apen in zijn doen en laten. Egoïsten zullen nooit in het belang van een club of volk denken maar eigen popi jopi belangen gaat natuurlijk voor.

  Terwijl Chan zijn uiterste best doet de slechte naam van het land weer te zuiveren, zit de hele wereld nu weer te lachen.

  Dit kom ook dankzij de oneerlijke kiesstelsel en corruptie waardoor je genoodzaakt ben om met zulke figuren te samenwerken, een coalitie te vormen en waarbij zulke figuren ook VP kunnen worden met minimale stemmen.


  Maak melding
 15. Famirie van harm. wees er maar trots op.
  he brunsie pas op voor een hartaanval. als jij er niet meer bent zal de pleuris uitbreken om jouw positie, dus take care my friend. no family


  Maak melding
 16. @Glenn,
  Zeker heb nog samen gebald met Sparrenburg, Mijnals en Gullit (sr.), En jij tampokokop jantje zeker met kleine jongens gefietst he ? FIETSPEUK !


  Maak melding
 17. Gekke lonnie MBA, BBA, weer in de spot krant. Nadat hij de spelers van de tegenstaanders omkocht mag de hele strijd illegaal worden verklaard. En zijn voetbalteam voor de volgende 10 jaren niet meer mee doen aan concacaf wedstrijden.


  Maak melding
 18. Passant, ik zie jou liever dan je vp bravo. Hoop dat geen waslijst heb en geen veroordeling.
  Een blijnde volgt gedwee een lamme, dus ga voor je kansen.
  Ik zie je commentaar als een sneer. QQQQQ.


  Maak melding
 19. Het gedrag van de v.p. zegt genoeg over de kwaliteit van de regering Santokhi. Het is een rommelige gedoe. Santokhi is niet in staat om Brunswijk in het gareel te houden. Het zijn immers twee populisten. Het optreden van Brunswijk doet in elk geval het imago van de Surinaamse regering geen goed.


  Maak melding
 20. Door ons idiote districten stelsel heeft de ABOP met minder stemmen dan de NPS meer zetels in het parlement. Wij, de kiezers die in Paramaribo en Wanica wonen, zouden de verkiezingen moeten.boykotten.totdat dit oneerlijke kiesstelsel is veranderd in een ‘one man one vote’ systeem.


  Maak melding
 21. Tja..Poepejantje .. dromen zijn bedrog zeg ik maar. Ik weet zeker dat jij geen kaas snapt van voetbal. Een man van jouw leeftijd plaatst elke dag hier van racistische gedoe. Ze zeggen met jaren word je wijzer, maar bij jou blijkbaar niet ouwe.. Je moet je schamen. Was je soms de ballenjongen? Sorry maar door jouw geklets elke keer weer kan ik opmaken dat nooit op een voetbalveld is geweest.

  Redneck @@@ Ik trots op mijn huidkleur en jij toevallig niet, want je lult in elke reacties over huidskleur en soort Haha jij bent overal welkom haha.wat een zelfoverschatting heb je zeg!!. Je staat inderdaad boven mijn soort op een keuken ladder zeker..Pfff ..Laat we niet hebben over klappen kerel, want ik denk dat zelf een vlieg een harde klap kan geven dan jij.


  Maak melding
 22. Glenn
  22 september 2021 At 16:20
  Tja..Poepejantje .. dromen zijn bedrog zeg ik maar. Ik weet zeker dat jij geen kaas snapt van voetbal. Een man van jouw leeftijd plaatst elke dag hier van racistische gedoe. Ze zeggen met jaren word je wijzer, maar bij jou blijkbaar niet ouwe.. Je moet je schamen. Was je soms de ballenjongen? Sorry maar door jouw geklets elke keer weer kan ik opmaken dat nooit op een voetbalveld is geweest.

  Heb je wel verstand dan? Bij fietje bal denk jij dat de spits ook buitenspel staat. Kom hier niet de grote meneer uitgangen want dan ben je echt niet goed bij je hoofd. Als jij denkt dat dromen bedrog zijn dan raad ik jou aan het boek van Sigmund Freud the Interpretation of dreams te lezen.Dat kan je niet want het staat in de Engelse taal. In dat boek wordt het volgende beschreven. Een persoon die steeds in herhaling vervalt is onzeker en gefrustreerd. Dat klopt bij jou.


  Maak melding
 23. STOP MET ZEIKEN MENSEN.

  Ik mag in mijn vrije tijd doen en laten wat ik wil ja hypocriet en nepotisme is een ziekte.
  Vraag me af wat chan in zijn vrije tijd doet.??
  Geld uitdelen aan een vreemd volk dat doet iemand die niet racistisch is maar het is wel dom.


  Maak melding
 24. Boko-haram praktijken.

  Wat een farce abop om die man met trump en Obama te vergelijken. Het is naar jullie kop gestegen nôh.

  Hij is geen President das één, en geen enkel normaal mens, behalve een gangster, strooit met geld, das twee.
  Hij weet niet hoe het hoort en jullie en je achterban nog minder.

  Op de wereldkaart als drugshol, gangsterhol en wespennest, ja dat klopt als een bus!


  Maak melding
 25. Henkes, volgens mij is er niets mis met het kiesstelsel, je kunt hoogstens ontevreden zijn met het behaalde resultaat. Vooral de NPS met een slapjanus als voorzitter.

  In de UK met haar districtenstelsel uitmondend in The winner takes all, klaagt niemand. In VS idem dito, daar wint een president met minder stemmen dan de verliezer. Het is waarvoor men kiest. Het stelsel is niet het probleem.
  Vooral in ons land, waar alles geconcentreerd is in Par’bo, dat is heel slecht voor het ontwikkelen het land. Het wordt tijd dat men de bevolking gaat spreiden over het hele land. We blijven maar zitten in Par’bo en tegelijkertijd, door ons gedrag, wordt er niks gedaan voor de gebieden buiten Par’bo.

  Men bekritiseert de Marrons omdat zij een achterstand hebben in kennis enz. en dat zij in deze regeringscombinatie niet genoeg productief kan zijn, dat is de mensen een rad in de ogen draaien. Het hoeft geen enkel probleem te zijn, als ze maar ook buiten hun inner circle gaan rekruteren voor belangrijke posten, hoogopgeleiden genoeg.

  Trouwens, wat heeft opleiding in principe te maken met volksvertegenwoordiging, natuurlijk mag er verwacht worden dat men een goede algemene opleiding heeft, maar dat heeft niks met politiek te maken. Als het volk kiest voor een paddiboer in plaats van een drs. dan is er politiek toch niks mis mee. We zijn met z’n allen toch “knap” genoeg om met elkaar het land te leiden. Wie zegt dat alleen met hoogopgeleiden alles kan, als men zo denkt dan heeft men al die tijd onder een steen geleefd. Nee, de klagers van dit systeem hebben iets anders in gedachten.

  Voor de politici in Par’bo is het sneu, vooral voor de NPS, maar dat weten zij, richt je partijpolitiek dan zo in dat je als partij overal in het het land aanwezig bent, niet alleen in Par’bo.

  Kijk naar Abop, hoe zij het nu doen in Par’bo in vergelijking met vroeger, toen was het niks, maar door een deel van haar achterban naar de Par’bo te halen heeft zij nu 2 zetels. Als de Abop met Bep gaat samen werken in Par’bo komen zij geheid uit boven de 2 zetels.

  Henkes, denk je nu echt dat met een ander kiestelsel alle problemen in ons land daarmee opgelost is. In jouw optiek, de NPS met 7 zetels en de Abop/Bep met 7 zetels, en dan,……zijn het dan “andere” politici !!!!!!!!
  Ik denk niet dat een ander kiesstelsel soelaas gaat bieden.
  Ik denk elke keer als ik een politicus hoor klagen over het kiesstelsel hij de boel wil manipuleren, hij is uit op eigen macht.


  Maak melding
 26. Mensen die niet snappen dat VP Brunswijk zijn handelen hier niet goed te praten is, missen toch wel een beetje ontwikkeling en hebben toch wel een beperkt bereik. Het is gewoon ongepast voor een VP van een land om mee te gaan doen aan een potje internationaal voetbal en daarna ook nog geld gaat verdelen onder de tegenpartij.
  Hoe in hemelsnaam wil Suriname als beschaaft land verder vooruit.
  Ik begrijp steeds beter de roep van Santokhi naar 28 zetels. Wellicht dat hij zich met 28 zetels ook minder verplicht ziet om “friends and family” te accommoderen. Denk daar maar eens over na…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES