maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTieners mishandelen jeugdige broers na verdenking verspreiding naakt filmpje

Tieners mishandelen jeugdige broers na verdenking verspreiding naakt filmpje

-

Does Travel - naar Suriname

Twee tieners van 18 en 16 jaar hebben twee broers van 15 en 13 jaar mishandeld, omdat zij de 15-jarige verdenken van het verspreiden van een naakte filmpje van de jongere zus van de 18-jarige verdachte. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het gaat volgens de Surinaamse politie om Jenairo L. (18) alias ‘Naro’ en de 16-jarige Nairon K. alias ‘Amekang’. Ze zijn op vrijdag 10 september door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat.

Jenairo belde op zondag 22 augustus zijn 15-jarige vriend J.H. om thuis bij hem te komen aan de Appelsteeg. Daar aangekomen confronteerde hij de jongen met een naakt filmpje van zijn jongere zus en gaf J.H. te kennen dat hij het filmpje van zijn jongere zus heeft verspreid.

J.H. ontkende zich hieraan schuldig te hebben gemaakt, waardoor er een ruzie ontstond tussen hem en Jenairo. Daarbij bracht hij zijn 15-jarige vriend enkele vuistslagen toe op het lichaam. Op een bepaald moment trok J.H. een scherp voorwerp tevoorschijn om zich te verdedigen.

Nairon die op dat moment ook op bezoek was bij Jenairo zag de handeling van J.H. en viel hem aan. Hij maakte hem het scherp voorwerp afhandig, waarbij beide jongemannen de 15-jarige jongen mishandelden. J.H. liep letsels op aan zijn oog en op het lichaam en moest medisch worden behandeld. Hij is voor verdere medische behandeling verwezen naar de plastische chirurgie.

De jongere broer van het slachtoffer J.H., de 13-jarige C.H., liep op donderdag 2 september over de Latourweg. Hij kwam van de winkel en was op weg naar huis, toen hij met een scherp voorwerp werd aangevallen door N.K.

Het slachtoffer wist te ontkomen en kreeg van een voorbijrijdende automobilist een lift naar de woning van zijn grootmoeder. Van beide gevallen hebben de twee jeugdige broers aangifte gedaan op het politiebureau Latour.

Beide verdachten werden opgespoord en zijn op 10 september aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn Jenairo en Nairon achter slot en grendel geplaatst. Vanwege de jeugdige leeftijd van Nairon is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Kunnen ze niet liever hun zus aanspreken, zij is toch zelf uit de kleren gegaan en heeft zich laten filmen. Wat denkt ze zelf, of is ze te achterlijk, om de gevolgen te overzien..


  Maak melding
 2. Mica, dat weten wij niet. Kinderen moeten weten dat dit niet mag en kan. De politie heeft vaak via de media lopen waarschuwen dat het verspreiden van dit soort foto,s en filmpjes strafbaar is. Dit soort dingen weten ze feilloos te doen, maar de rest zijn ze 0.0.
  Beseft men wel, wat de gevolgen is voor het slachtoffer.
  Het zal je kroost maar zijn.
  Ik begrijp het handelen van de broers wel, doch keur dit af. Nu zitten ze achter slot en grendel.
  Morgen als ze geen fluit vooruit komen zullen ze anderen blaimen voor hun valen.


  Maak melding
 3. Die Profeet heeft er toch kijk op:

  Zie zijn commentaar op artikel ‘Weer twee tienermeisjes van 14 en 16 jaar vermist’

  Profeet 11 september 2021 At 14:57
  Mensen, dit lijkt een trend, maar is het niet. Het is meer dan dat, het is de toekomst. Kinderen gaan al vroeg aan seks doen en voor hun tiende jaar al kinderen baren. Je ziet ook dat kinderen steeds vroeger geslachtsrijp worden en zich willen opmaken als volwassenen. Kinderen gaan ongelooflijk wreed en sadistisch worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES