zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader mishandelt jongeman (22) die met dochtertje (11) ‘vrijt’

Vader mishandelt jongeman (22) die met dochtertje (11) ‘vrijt’

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een 11-jarig meisje deze week samen met haar 22-jarige vriend weggelopen van huis in het district Wanica. De jongeman ging in de avonduren op de bromfiets naar haar huis en haalde haar op, toen iedereen al sliep.
 
Hij bracht haar naar zijn huis, waar zij gemeenschap met elkaar hadden. Het meisje verklaarde dat de 22-jarige haar daarbij heeft ontmaagd. Toen de ouders van het meisje ontdekten dat hun dochter niet thuis was, schakelden zij de politie in.

Samen met de autoriteiten gingen ze zoek op naar de twee en vonden hen in Saramacca. De vader van het meisje heeft de jongeman geslagen, waarbij de 22-jarige verwondingen aan zijn oog heeft opgelopen. De jongeman heeft daarvan aangifte gedaan.

De Surinaamse politie heeft de vader aangehouden en in verzekering gesteld voor de mishandeling. De 22-jarige is ook opgepakt voor schaking en seksueel misbruik.

Het meisje en de jongeman kwamen met elkaar in contact via Facebook.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Hahahaha .. Hai Boy Swiet Torie Lai.. Maar Goed

  Aktie En Reaktie

  Blinde Woede Van De Vader.. Is Te Begrijpen. Kan Zomaar Kunnen Dat Die 2 Elkraar In De Detentie Tegen Komen.

  Wordt Spannend


  Maak melding
 2. Schaking is in bepaalde culturen een must en geen haan die ernaar kraait als de heer de dame kan verzorgen en onderdak kan bieden.
  Ik kan me niet indenken dat een kind dat eigenlijk nog poppenkleertjes moet naaien zo wreed haar kindsheid verliest. (ik dacht op die leeftijd aan andere dingen en vooral aan het beschermen van mijn ogen tegen van alles want mijn opvoeders spraken mijn zussen nichten en mezelf altijd vermanend toe dat we op onze hoedde moesten zijn voor grote jongens en vreemde mannen omdat ze hun vingers in onze ogen zouden willen steken om die te breken Pas velen jaren later snapte ik die waarschuwing!)
  Soms hoor je mensen dreigen met if dati spa… mi e broko ing … fadengkaaring( mars anderen zeiden het angstaanjagender in de trant van mi e wies ing so foeroe mek a abi foe doi ing worong ing heer libi leki wang newnew piking. (Maar ja we weten dat dat niet kan toch?)
  Ik zou krasheid voor dat meisje weghalen hoor ik zweer het.


  Maak melding
 3. Het meisje leerde de jongeman kennen via Facebook en na een tijd kletsen belandde hij in haar onderbroek.
  De vader van het meisje gaf hem een een flinke mep in zijn gezicht.
  Hij was woedend omdat zijn niet zo kleine meid voor de avances van de geile jongeman is gezwicht.


  Maak melding
 4. Sammy: ik heb ooit een bedreiging gehoord.
  Dame zei: Ik stuur een bom voor je.
  Twee weken later belandde de man in het ziekenhuis.
  Reden: alles was weg. De hele buurt in paniek want het was echt gebeurd en geen grap.
  Dus voorzichtig als vrouwen gaan dreigen met bommen.

  En wat het meisje betreft? We worden steeds jonger seksueel actief. Het aantal kleine meisjes wordt steeds minder.
  Ook moesten wij vroeger heel hard werken om een meisje in bed te krijgen en wij hadden respect voor kleine meisjes. Nu doet Social media al het werk voor je.


  Maak melding
 5. 11jaar n ontmaagd. Oooohhh mie mama ht is nou vakantietijd dus ht neukseizoen is aangebroken.
  Ouders geef uw tienerdochter een kuisheidsgordel vn roestvrij metaal mt een hangslot eraan om te dragen, wanr ze aln op stap gaat of gedurende 24u. Dan bnt u vn verzekerd dat ze intact is mrrrr no las a sroto noso………


  Maak melding
 6. Taurus
  17 september 2021 At 17:32

  Wat een raar voorstel. We leven niet meer in de Middeleeuwen.
  Veel beter en goedkoper is als moeder een bebloede maandverband aan dochter geeft om het om te doen. Nou zelf omo Snesie gaat op de vlucht met zijn spier.


  Maak melding
 7. Ziek😡
  ☝🏼 Maar waarom gaat een kind van 11 hierin mee, zocht ze naar de aandacht die ze thuis niet kreeg🙄. Het was in ieder geval geen veilige warme nest waar ze uit weggelopen was. Is het überhaupt als ouders wel verstandig om jonge kinderen ongecontroleerd met een mobieltje te laten stoeien, of op internet te laten. Heb je als ouder ook niet de verantwoording om daar controle op te blijven houden.🤔


  Maak melding
 8. Hij heeft haar naar saramacca gebracht?? Jogi en familie wonen daar
  REDSKIN mijn kinderen kijken niet naar pedofielen die op jou lijken.
  Weglopen met mannen is zaak voor jouw soort mensen.
  Mn kids zitten ook niet op de brom. Ze hebben altijd hun chauffeur gehad en 18 jaar rijbewijs en auto.
  Kijk in je familie. Daarom houden ze van phagwa. Hun aanraken feest. Woorden van Sardjoe


  Maak melding
 9. Debby jou soort weet niet wie hun vader is. Ik vind het heerlijk hoe dom jij bent. Jij begrijpt niks van de wereld. Ik hoop niet dat jou kinderen op jou lijken.. door idioten met jou gedachten gang komt Suriname nooit vooruit . Hoe blind moet je zijn om niet in te zien hoe bouterse en zijn rovers Suriname hebben vernietigd. Denk ji nou echt dat het leuk is voor een nieuwe regering om deze rommel op te ruimen. 15 jaar lang Debby. En daarvoor heb je nepotisme nodig niet om te stelen met familie. Nepotisme betekent ook dat er op dit moment niemand te vertrouwen is op ndp posities . Dus ga je het land opbouwen met mensen die je vertrouwen en jij vertrouwd. De president geeft aan zodra het land weer kan zelfstandig draaien een iedere Surinamer vrij is om te solliciteren. Niemand met een strafblad mag nog een politieke functie krijgen. Dus Debby keihard maar waar jou soort zal niet veel worden vertegenwoordigd. En hou je Kids binnen er lopen bakroes overal in je hoofd.


  Maak melding
 10. Een volwassene moet met z’n poten van een minderjarige afblijven en zijn klokkenspel idem dito. De man is een pedofiel en zal het bemerken in het gevang. Wie weet hoeveel slachtoffertjes, hij heeft gemaakt.
  Ouders, internet, Facebook, trouwens alle social media,s worden misbruik om minderjarigen te lokken met van alles en eindigen in de handen van dit soort mensen.
  Kijk uit en ouders, kijk mee.


  Maak melding
 11. 11-jarige is zelf ’s avonds weggelopen met 22-jarige, dus waarom alleen de 22-jarige beschuldigen?
  Hij is nu 2 keer ouder dan zij.
  Als zij 22 wordt, wordt hij dan 2 keer ouder, dus 44?
  Reken maar uit.


  Maak melding
 12. Redshin@ Je wordt met dag steeds zieliger. Wat heb je verwacht dan?? Natuurlijk gaat Debby in op jouw flauwekul. Het woord soort die jullie allemaal gebruiken komt heel dom over. Zijn jullie soms niet van hét menselijke soort? Stop jullie met het kinderachtige gedoe. Ik begin het gevoel dat er hier mensen bij zitten die dagelijks onder de drugs gebruiken of zuipen de hele dag door. Waterkant… Waarom geven jullie steeds deze onmenselijk soort een podium?


  Maak melding
 13. Omdat er sprake was van mishandeling moest de politie de vader wel arresteren. Het is immers niet aan hen om te oordelen. Dat is aan de rechter. Maar geen enkele rechter zal de vader veroordelen, helemaal niet als de advocaat aanvoert dat hij op dat moment niet zichzelf was.


  Maak melding
 14. Pedofiel van 22 die sex had met minderjarige van 11 jaar
  Pedofiel kreeg gesprek met haar vader via ” FACETIME “.

  Dus politie hoeft vader niet op te sluiten.

  ja toch….. Nex No Fout….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES