Ruim 200 kilo cocaïne in lading bevroren vis op Schiphol

18
200 kilo cocaïne in lading bevroren vis op Schiphol
Foto: Douane Nederland

De Nederlandse douane heeft donderdag deze foto gedeeld, waarop te zien is hoe drugs zijn verwerkt in bevroren vis. Dit nadat bij een controle donderdagmiddag op de Nederlandse luchthaven Schiphol, ruim 200 kilo cocaïne werd onderschept.

De drugs zaten verstopt in een lading bevroren vis. Het is niet duidelijk uit welk land de lading afkomstig zijn. Het verderfelijk spul is in beslag genomen en vernietigd, meldt de douane.

In april dit jaar werd ook al 440 kg cocaïne aangetroffen in verschillende koelcontainers geladen met bevroren vis. Die waren toen afkomstig uit Ecuador. In het verleden zijn er ook drugs in vis uit Suriname onderschept.


18 REACTIES

 1. Raar bericht! Hoe kan de douane met de papieren bij de lading en de kist waarmee de lading is ingevlogen niet weten uit welk land de lading vandaan is?
  Of was Schiphol een tussenhaven? Wie is degene die verantwoord is voor deze vracht?
  Persoonlijk ben ik niet iemand die perse spullen uit mijn land van herkomst moet hebben ik gebruik zoveel als mogelijk producten die in eigen land worden geproduceerd. Ik ben een moeilijke eter die zelfs mijn bordje soep nog fijn bekijk hetgeen mij van kindsbeen af aan veel meppen heeft bezorgd.


  Maak melding

 2. De douane autoriteiten gaan niet zeggen uit welk land het komt. Het is te genant voor een excellentie die als een voetbalcoach in te staan voor recht en orde.


  Maak melding

 3. Dat het niet vermeld staat uit welk land het afkomstig is is een tactische zet van de Nederlandse autoriteiten.

  Het erg belangrijk voor het verdere onderzoek. Dit fenomeen is niet uit te roeien. U en ik willen, misschien alles weten, maar de douane in overleg met de O.M. komen tot de conclusie dat bepaalde dingen geheim dienen te houden.

  Zoals ik al zei, voor de verdere onderzoek.
  Met vis zijn meerdere dingen mogelijk. Ik eet ze genietend op.

  Kunt u zich nog herinneren, dat de ingewanden van een baby, werd weggehaald en vol gepropt met cocaïne?

  Het viel de personeel in het vliegtuig, dat de baby niet werd gevoed en verschoond.
  Na sterke vermoedens maakte de piloot een noodlanding.

  En ook toen werd ook niet alles bekend gemaakt.
  Alleen dat de vrouw was ingehuurd, als moeder te fungeren.


  Maak melding

 4. Hulde aan de douane veeg de boel schoon en onderschep alles laat svp niks door.
  Dit verderfelijk goed zaait dood en verderf en maakt hele generatie aan labiele mensen kapot.
  Verslaafden worden willoos en geestelijk zwaar afhankelijk .en hulp is er niet.
  En het ze vermengen het met allerlei giftige rommel.


  Maak melding

 5. Ik kan het begrijpen dat men, om het onderzoek niet te hinderen, het land van herkomst geheim houdt. Wat ik niet begrijp is dat deze drugsvondst op een Surinaamse site wordt vermeld, zonder dat bekend is dat Surinamers erbij betrokken zijn. Ik zag op het NOS journaal dat er elke dag tonnen afval, afkomstig uit drugslaboratoria, gedumpt worden in de Nederlandse natuur. Daar maken we.toch ook geen melding van in Surinaamse media? Pas als bewezen is dat een Surinamer erbij betrokken is, kunnen we het zien als nieuws dat misschien geplaatst had kunnen worden in Surinaamse nieuwssites.


  Maak melding

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ruim 200 kilo cocaïne in lading bevroren vis op Schiphol.

  @Henkes 17 september 2021 At 14:28.
  Het klopt wat je als reactie geschreven hebt.

  Ik heb het ook gelezen op op NH-nieuws van 16-9-2021
  En je kan ook op dezelfde site van NH-nieuws ook meer lezen over Schiphol.
  B.v.: Meer aanhoudingen deze maand.
  Rechercheurs van Koninklijke Marechaussee hebben (begin) september op verschillende dagen meerdere mensen aangehouden enz. enz.


  Maak melding

 7. Zojuist gelezen dat ze in de Rotterdamse haven 4000 kilo cocaïne uit Suriname hebben onderschept. Deze zat verstopt tussen de houtblokken. Een goede job gedaan door de douane!
  Duizenden mensen behoed voor deze rotzooi.


  Maak melding

 8. @ Davis
  Met een straatwaarde van 301 miljoen euro.
  Snap je waarom de, war on drugs, een verloren strijd is?
  De enige manier om deze strijd te winnen is om de gebruikers, te laten weten hoeveel doden ze op hun geweten hebben, voor hun lijntje coke.
  Zoveel misdaad:
  – liquidaties
  – ripdeals
  – brandstichtingen
  – vergismoorden
  – enz enz

  Geen vraag, geen aanbod.
  Stop met gebruiken om deze vloek uit te bannen.


  Maak melding

 9. En ook al 4000kilo drugs in hout onderschept, ook uit Suriname. Aderlating voor Bouta.😏
  De vis, cassave, bananen, in je lichaam, in baby lijken, bij oma en opa’s, overal vind de drugbrigade die rotzooi. 😂🤣 en ze zijn zo achterlijk, waarschijnlijk zijn die hersenen al zo verschrompelt door die rotzooi, dat ze denken dat ze er nog steeds ongemerkt mee kunnen schuiven.😪 Alleen het jammere hiervan is, dat iedere Suri op de airport als een potentiele dealer verwelkomt wordt😢. Of worden we gediscrimineerd🙄


  Maak melding

 10. De hollanders weten er raad mee rutte flink geld verdienen en dan suriname ondersteunen goede business als de hollanders achter de knoppen draaien hun de wereld in ellende.


  Maak melding

 11. De jongens van Chan gaan helemaal los, want de mensen die ze moesten controleren en tegenhouden zijn allemaal vervangen door zij die op Chan lijken! Chan e set ing!!


  Maak melding

 12. @Mica, het met het vingertje wijzen naar Bouterse of de vorige regering werkt al lang niet meer!! Kom met een andere leugen, want de waarheid is jullie allergie! We wetn a; lang dat het niet de kikker of slang was, maar cocaïne die jullie rijkdom verschafte en jullie gaan maar door want nooiti moni no e sari unu!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.