Criminelen schieten band busje kapot; acht inzittenden overvallen

15

Criminelen hebben vandaag de band van een busje kapotgeschoten op de Weg naar Langatabiki in Suriname. Zij hebben een militair en zeven andere inzittenden van het voertuig overvallen.

Het busje reed over de Weg naar Langatabiki. De criminelen kwamen al schietend de weg op. Zij schoten een van de autobanden kapot.

Het busje had kogelinslagen, maar geen van de inzittenden liep letsel op. De rovers namen van de militair een telefoon weg en van de overige inzittenden een hoeveelheid goud en geld.

De politie heeft de melding van de beroving gehad. 

15 REACTIES

 1. Popo Jantje 12 september 2021 At 21:10

  Het zijn de soortgenoten van de zwartjes die in Amsterdam stonden te protesteren. Altijd ellende met deze zwartjes.
  ——————————————————————————————-
  Ze hebben de verkeerde beroofd. Mensen met geld zoals jij moeten ze hebben RACIST!!! Haaaaaaaaaaaaaaaa.


  Maak melding

 2. Mens mens als je geen waarde heb voor je zelf dan zal je niemand bestempelen met een kleur
  Welk kleur heb je mens
  En laat mij weten waar in de wereld er geen rovers zijn
  En dat ze demonstreren is hun recht
  En vindt het fijn voor jouw dat je dat jij groen ben stuk vergift die je bent


  Maak melding

 3. franco was jij ook bij die demonstratie , we denken wel , maar we hebben alle beelden van die ndp-ers op die demonstratie , en weet je waarom die ongeschoolde paarse ratten namen alles op met beeld en geluid en plaatste het op alle media’s en ja dat gaat de hele wereld rond , dus koekenbakker zelfs hier in Suriname kan je alles zien , wel moeten we nu iets meer betalen omdat telesur haar tarief verhoogd hebben , maar dit is het waard , weet je dat we al 20 mensen herkent hebben die onze president en zijn vrouw als vuil uitmaakten , nou die zullen bij jou in het riool moeten duiken daar in de bijlmer , wij dreigen niet hoor van uit Suriname , het wordt gewoon daar in de bijlmer opgelost


  Maak melding

 4. Hierbij nodig ik alle RACISTEN uit voor een demonstratie bij de WIJDENBOSCHBRUG…op maandag 13 sept a s aanvang 10.00 u .Dresscode PAARS/ZWART …Jepi deh !


  Maak melding

 5. WAT 12 september 2021 At 22:27

  franco was jij ook bij die demonstratie , we denken wel , maar we hebben alle beelden van die ndp-ers op die demonstratie , en weet je waarom die ongeschoolde paarse ratten namen alles op met beeld en geluid en plaatste het op alle media’s en ja dat gaat de hele wereld rond , dus koekenbakker zelfs hier in Suriname kan je alles zien , wel moeten we nu iets meer betalen omdat telesur haar tarief verhoogd hebben , maar dit is het waard , weet je dat we al 20 mensen herkent hebben die onze president en zijn vrouw als vuil uitmaakten , nou die zullen bij jou in het riool moeten duiken daar in de bijlmer , wij dreigen niet hoor van uit Suriname , het wordt gewoon daar in de bijlmer opgelost
  ———————————————————————————————
  @WAT…..Ten eerste heb ik geen tijd voor deze flauwe kul en iets beters te doen dan naar die Clown te gaan luisteren of te gaan staan schreeuwen, omdat hij zich zelf belachelijk maakt en zich zelf straks tegen zal komen als niets gerealiseerd kan worden. Ten tweede zou ik geen benzine willen verspillen voor een rit naar Amsterdam vanaf Wassenaar. Chan is jou president en niet de mijne dus jij bent een echte BOFKONT. Heel veel sterkte!!!!


  Maak melding

 6. DiDiBri 12 september 2021 At 22:47

  Hierbij nodig ik alle RACISTEN uit voor een demonstratie bij de WIJDENBOSCHBRUG…op maandag 13 sept a s aanvang 10.00 u .Dresscode PAARS/ZWART …Jepi deh !
  ——————————————————————————————
  @WAT en @POEPE JANTJE zijn van de partij en mogen springen!!


  Maak melding

 7. De minister van justitie en politie moet de eer aan zich zelf houden als hij met zijn beleid, plan van aanpak en uitvoering de samenleving niet kan laten zien dat de criminaliteit sterk afneemt en veiligheid in Suriname toeneemt.

  Volk van Suriname vraagt u de minister spijkers met koppen te slaan en als hij dat als een Bobo niet kan, vraagt u hem om op te hoepelen.

  Normen, waarden, respect, principes, veiligheid, goed gedrag, beleefdheid, enz.

  U vraagt om veiligheid en met criminelen moef keihard worden afgerekend. Dat pistool heeft u niet voor de lol bij u en dat moet u de criminelen duidelijk maken.

  Schakelt u ze uit en ruimt u de criminelen op.


  Maak melding

 8. Laat de minister van justitie en politie merken of de naam bobo amoksi niet beter bij hem
  past als hij de criminaliteit niet sterk laat afnemen en u zich dan daardoor veilig voelt.

  bobo amoksi ( herhaal)

  amoksi zie wat jouw te wachten staat


  Maak melding

 9. Passant 12 september 2021 At 23:17

  Laat de minister van justitie en politie merken of de naam bobo amoksi niet beter bij hem
  past als hij de criminaliteit niet sterk laat afnemen en u zich dan daardoor veilig voelt.

  bobo amoksi ( herhaal)

  amoksi zie wat jouw te wachten staat
  ————————————————————————————-
  Jij zit de MINISTER te bedreigen LUMMEL.


  Maak melding

 10. Mie sabi tak na gevaarlijke dape,bus chauffeurs wapens voortaan dragen,de bos dracula willen niet werken? Ding lesi net als hun voorouders?dit is trouwens niet de 1e keer,na ding joeka of brasjong?


  Maak melding

 11. Vijf mensen neergestoken in Italiaanse stad Rimini
  In de Italiaanse stad Rimini zijn zaterdagavond vijf mensen neergestoken, meldt het Italiaanse persbureau ANSA. De lokale politie heeft een 26-jarige Somalische man gearresteerd.

  ALWEER een zwarte asielzoeker uit Afrika die overal dood en verderf zaait. Het volk had hem direct moeten oppakken en direct de zee in moeten trappen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.