COVID-19: 3 doden en 380 nieuwe besmettingen

4
covid-19-coronavirus

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 3 coronadoden en 380 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 769 swabs. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

In het kader van de recente COVID-19 ontwikkelingen in Suriname en wel de kritische situatie in ziekenhuizen en blijvende toename van besmettingen, zal er donderdag 9 september na lange tijd weer een persconferentie van de overheid worden belegd.

Suriname heeft de afgelopen dagen te maken met een aandeel van positieve tests van rond de 50%. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO zet in op minder dan 10 procent positieve coronatests. Ter vergelijking: het aandeel positieve tests in Nederland was eind augustus 12,9 procent.

De COVID-19 persconferentie op donderdag 9 september start om 18.00u. Hierbij zitten aan Bernardo Panka, Internist-intensivist, lid OMT en woordvoerder, Claudia Redan, Algemeen directeur AZP en lid OMT, Lycke Woittiesz, Internist-Infectioloog, Soenita Nannan Panday-Gopisingh, Medisch directeur ‘s Lands Hospitaal, voorzitter Stuurgroep Covid Communicatie en een vertegenwoordiger van de Vereniging van Medici.

De cijfers van dinsdag 7 september 2021.

4 REACTIES

 1. We worden moe van de persconferenties. Het werkt niet en ze deugen niet. De prikcentra’s zijn een rotzooi. Ongeorganiseerd. Slechte voorlichting.
  Die hele President komt op foto’s met groepen zonder mondkap. Is dat het voorbeeld?? Zijn openbare gesloten ruimten.
  Dus ga werken aan verbetering van jullie werk. Nu merk je hoe waardeloos onze medische mensen zijn. Is een money making zaak en niets meer.


  Maak melding

 2. Volgens mij zijn de testkosten en de ziekenhuiskosten nog steeds gratis. Plus krijgen jullie een tegemoetkoming voor begrafeniskosten.
  Dus je verspreid alweer Fakenews @debby.

  De anti-vaxers vertragen het herstel van de economie en bezorgen het land onnodige hoge kosten.

  Zoveel slachtoffers en nog steeds weten ze het beter.


  Maak melding

 3. Goed gezegd Redskin , en ook van Esmerald , ja die debby denkt dat covid niet bestaat en dat je dood gaat aan die oranje jus , ze is alleen die paarse pies gewent


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.