Politie neemt muziekinstallaties in beslag na overlast

7
VIDEO: Zorgeloos feesten eindigt in overnachting bij Politieacademie

De politie van Latour heeft maandagavond opgetreden op twee adressen in haar verzorgingsgebied van waar meldingen van geluidsoverlast zijn binnengekomen. Op beide locaties zijn muziekinstallaties in beslag genomen.

De politie ging bij een pand aan de Nieuw Zorgweg. Buren ondervonden last van overluid muziek die op de locatie werd afgespeeld. De sterke arm heeft daar de muziekinstallatie in beslag genomen.

Een verder onderzoek wees uit dat een man op de plaats was met zijn voertuig waarin drugs en fijnwegers zijn gevonden. Hij is in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in Suriname.

Verder heeft de politie van Latour opgetreden bij een pand aan de Faizelweg waar ook een muziekinstallatie in beslag is genomen. Buren hadden aangegeven last te hebben van overluid muziek. Bij dit pand is een man aangehouden want ook bij hem zijn drugs en fijnwegers in beslag genomen. Hij is in verzekering gesteld. 

7 REACTIES

 1. Triest alleen maar drugs in het spel .in auto ga liever in de bush bush krekels en of sprinkhanen muziek geluid luisteren veel beter zonder en overlast springen en dansem kun je er ook . Drugs laat je staan.


  Maak melding

 2. Goede besluit van het kps, muziek doe je luisteren voor je zelf, en geen samen met de buren, want buren vragen niet om,
  Zachtjes luisteren voor je zelf, en is mooi ook nog??


  Maak melding

 3. De politie moet gaan werken aan de berovingen en aanrijdingen en onveilig Suriname.
  Deze mislukte regering schuift al zaken naar partijgenoot Abop.
  In Su doet iedereen wat ze goed vinden maar de agenten nemen giften dus men hft geen respect voor het korps


  Maak melding

 4. De politie werkt hard, dit kun je zien aan de overvolle gevangenissen.
  Alweer Fakenews debby.

  Een groot deel van jou paarse kliek zorgt voor hoge kosten; die mensen moeten berecht, bewaakt en gevoed worden.

  Er is meer geld nodig voor het justitiƫle apparaat.


  Maak melding

 5. @Debby

  De ABOP vormt samen met de VHP, de NPS en de PL de regering. De ABOP is geen partijgenoot, maar mede regeerder, dus is het logisch dat de ABOP ook meewerkt om zaken gedaan te krijgen.
  Of wil jij dat de ABOP ministers en de ABOP DNA leden met de armen gekruist de maand doorkomen en daarvoor ook betaald worden?
  Iedereen, niet alleen de regering, coalitie, oppositie (de DNA) maar ook de burgers inclusief jij,m zullen de schouders eronder moeten zetten om Suriname te redden uit deze crisis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.