Moeder brengt zoon (15) die lid is van roversbende naar politiebureau

14
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Een jeugdige verdachte T.D., die lid is van een roversbende en door de politie werd gezocht, is door zijn moeder naar het politiebureau overgebracht. Dit nadat de 15-jarige door de politie op zijn woonadres was opgespoord, meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat er verschillende berovingen in de ressorten Beekhuizen, Centrum, Munder en Geyersvlijt door deze bende zijn gepleegd. De verdachten die op bromfietsen zaten, beroofden overwegend scholieren en vrouwen van hun telefoons en schoudertassen.

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op donderdag 26 augustus de roversbende, bestaande uit Gabriel L., Faizel A. (18) en Jorgio I. (24) na bekomen informatie in de binnenstad gesignaleerd en aangehouden. Naderhand werd de 15-jarige T.D. door zijn moeder naar het bureau gebracht.

De straatrovers hebben intussen bekend negen berovingen te hebben gepleegd. In geen van de gevallen heeft de politie de buit kunnen achterhalen. Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden.

Benadeelden die op deze wijze beroofd zijn geworden, kunnen zich alsnog wenden tot het Recherche team van regio Paramaribo. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau te Geyersvlijt en is op het telefoonnummer 451163 te bereiken meldt de politie.

14 REACTIES

 1. Deze Moeder is een Moeder voor alle inwoners van Suriname ze geeft met haar aktie te kennen dat ze het niet Pikt dat haar Zoon zulke handelingen pleegt ze keurt het ten strengste af als Moeder zijnde weet ze hoe zwaar het leven is Sommige ouders en familieleden stimuleren hun kinderen op dieven pad tegaan dit zou niet mogen gebeuren die schoolgaande kinderen die beroofd zijn door deze groep is zeer benadeeld het is tegenwoordig bijna onbetaalbaar om een telefoon of tablet te kopen om je schoollessen te volgen en dan heb je van die Ordinaire Rovers en Dieven zonder enige wroeging die deze Onschuldige en hulpeloos kinderen een trauma bezorgen.
  Ik wil deze dappere Moeder bedanken voor haar Correcte handeling ze is een Moeder die van Oprechtheid houd Mischien zou het een Idee zijn dat ze een groep kan vormen met andere Moeders om zo anderen te overhalen om hetzelfde te doen zoals zij heeft gehandeld.
  Veel succes Mevrouw.


  Maak melding

 2. QQQ..

  In Nederland Hebben Ze lock Auto of lock fiets Lock Scooter
  Als Ik In Suriname Ben Heb Ik Vaak Lock Dame..

  Meestal Zet Ik Een Nicht Van Me Met Een Lap Top In De Hand En 2 Tassen Ergens Op Een Hoek Staan..Er Komen Altijd Rovers Op Af

  Vaak Ben Ik Met 4 Of 5 Vrienden, Schuilen We Achter Bosjes Of Achter Struiken.

  De Rest Is Geschiedenis


  Maak melding

 3. @IVANOFF LIMBURG jammer dat de politie deze taktiek niet toepast met camera op locatie. Met 4 man en een paar goede stukken hout kun je de poten zodanig ombouwen dat ze nooit meer een last kunnen zijn voor de gemeenschap.


  Maak melding

 4. Als alle moeders in Suriname zo waren dan zou Suriname een veel veiliger land worden. En aantrekkelijker zijn om er te gaan helpen opbouwen.

  Helaas is het niet zo. Zelfs in de politiek heb je moeders en vaders die criminelen van hun kinderen hebben gemaakt. Wat moeten de gewone burgers dan doen.


  Maak melding

 5. Uitlokken, om beroofd te worden en dader/daders op heterdaad betrappen lijkt simpel.
  Maar het kan nare gevolgen hebben.

  Het is inderdaad, jammer dat de politie de eerder genoemde tactiek niet toepast.
  Hopelijk, geeft de OM, toestemming op deze wijze te opereren.


  Maak melding

 6. Bestaan er geen Vaders in Sranan die hun kroost op het rechte pad zetten?
  Of zijn die alleen maar bezig om het kroost te verwekken en de (op) voeding aan de Moeders over te laten?
  Hoog nodig om hier een cultuur verandering in aan te brengen!

  Ave Sranan.


  Maak melding

 7. Mix Chick 1 september 2021 At 09:27

  Goed gedaan mams👍🏼🇸🇷
  —————————————————–
  Mams moet beter op haar kroost letten. Waarom wist zij niet wat hij allemaal uitspookt? Waar had zij het druk mee? Waarom wist zij niet wie zijn vrienden zijn? Zoonlief zal het zeker ook niet zo goed doen op school. Mams heeft niet naar de oorzaken gezocht?


  Maak melding

 8. Hij moest eerst een kotie go krijgen.
  Voor de debielen men kinderen zijn al ouder en perfect opgevoed. Naar Chan en mathoera hun kinderen moeten jullie kijken.
  Als je kind met spullen thuiskomt die je niet betaald hebt op deze leeftijd treedt gelijk op.


  Maak melding

 9. IVANOFF, lock is Engels en niet hetzelfde als lok (lokken) in het Nederlands. Nu dacht ik dat je, als oude viezerik, je nichtje, net als Mark Dutroux, opgesloten had in een kelder.


  Maak melding

 10. Dat de moeder haar kind naar het politiebureau heeft gebracht is al een goede daad. Alle complimenten ten goede, maar als een kind een goede opvoeding krijgt, hoef je hem niet naar het politiebureau te brengen. Bij dit soort dingen vraag ik mij iedere keer af waar de vaders zijn. Zij durven geen verantwoordelijkheid te nemen.
  Zij zijn op hoeken van de straat te vinden of onder de luifel van een Chinese winkel met vrienden of bij andere vrouwen om nog meer dieven/crimineeltjes te verwekken.


  Maak melding

 11. Door hem naar de politie te brengen,heeft de moeder de jongeling de mogelijkheid ontnomen om misschien president te worden.De Suri’s zijn dol op zulke figuren.Figuren die stelen,moorden en andere beledigen tot hilariteiten van het publiek.


  Maak melding

 12. Een goede opvoeding kan helpen een goede persoon te maken van een kind, maar biedt niet 100% garantie. Ook kinderen hebben reeds op jonge leeftijd een eigen karakter, waar geen enkele opvoeding volledig mee kan afrekenen. Hoe zouden we anders kunnen verklaren dat de zonen van the Queen of England, schuinsmarcheerder, hoerenloper en pedofiel konden worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.