VIDEO: Gevaarlijke ‘kratten challenge’ nu ook in Suriname

14
VIDEO: Gevaarlijke 'kratten challenge' nu ook in Suriname

Een op Tik Tok populaire en niet geheel ongevaarlijke challenge heeft inmiddels ook Suriname bereikt. Dat blijkt uit onderstaand filmpje, waarin iemand probeert een stapel met kratten te beklimmen en naar beneden dondert.

Bij deze Milk Crate Challenge oftewel kratten challenge proberen deelnemers kratten te beklimmen die gestapeld zijn als een ‘berg’ van zeven kratten hoog. Dat het niet altijd goed gaat, blijkt uit de vele filmpjes online.

De challenge leidt tot heftige valpartijen, zoals hieronder in het Surinaamse filmpje ook te zien is:

14 REACTIES

 1. QQQ..Esmirelda

  Klop Als Een Bus..

  Wij Surinamers Zijn Er Hartstikke Goed In Om Kopieer Gedrag Te Vertonen Maar Als Het Over Gezonde Zaken Gaat, Zoals Zich Constructief Opstellen, Strategisch Denken Tactisch Handelen, Plan Van Aanpak, Die Goeie Dingen Laten Wij Als Volk Dan Links Liggen Kijken We Liever De Andere kant Op.


  Maak melding

 2. Konden we maar zo snel alles overnemen van anderen bv wegen herstellen waterovelast bij zware regenval criminaliteit aanpakken drugsbestrijding maar dit dat ie sabie


  Maak melding

 3. Zijn het lege kratten geweest? Zo ja, dan snap ik wel dat men naar beneden dondert.
  Lege kratten bieden geen stabiliteit. Maar ook volle kratten op elkaar stapelen zullen niet altijd safe zijn.


  Maak melding

 4. Ik had liever gezien dat men dit soort berichten niet deelt of gewoon een melding maakte dat er op tik tok regelmatig dit soort berichten staan die uitnodigen tot gevaarlijk gedrag zonder te vermelden wat er precies gedaan wordt.
  Door dit wel te delen brengen jullie alleen maar mensen op een idee. Er zijn genoeg idioten die denken dat zij alles kunnen en onkwetsbaar zijn.


  Maak melding

 5. zie je , alweer die paarse jongeren niet werken , maar gewoon onzin uithalen , ze beseffen niets eens dat ze met deze capriolen hun nek kunnen breken , en covid vindt dit jammer want hij kan er niets mee als iemand zijn nek gebroken heeft


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.