Smoorverliefde gedetineerde verdacht van belaging psychologe

8
Smoorverliefde gedetineerde verdacht van belaging psychologe

Woensdag werd in Suriname een zaak behandeld, waarbij een gedetineerde smoorverliefd werd op zijn psychologe en haar begon te belagen nadat zij hem afwees. De man, Faizel M., verklaarde woensdag in de rechtszaal dat hij een relatie met de vrouw zou hebben gehad, maar de psychologe zelf heeft dat tijdens het vooronderzoek ontkend.

De verdachte kwam in contact met de psychologe toen zij hem tijdens zijn detentie moest begeleiden. Hij kreeg gevoelens voor haar, maar vertelde de vrouw op dat moment niets.

Na het uitzitten van zijn straf, zocht hij de psychologe op aan het werk. Hij deelde zijn gevoelens voor haar, maar de psychologe ging niet op zijn avances in omdat zij al een partner heeft. De man kon dit vermoedelijk niet verkroppen en bleef haar bellen en belagen.

Uiteindelijk deed de vrouw aangifte en werd de verdachte M. opgepakt. Hij is momenteel in voorarrest voor belaging. Aan de hand van zijn verklaring op de zitting, heeft de Surinaamse rechter beslist de psychologe zelf op 13 oktober als getuige te horen. 

8 REACTIES

 1. Redskin
  26 augustus 2021 At 10:43
  Debby jou moeten ze vastbinden en in de Suriname rivier gooien. Lees je domme reactie nog een keer.

  Maar dan hoop ik dat die rivier uitgebaggerd is zodat Debby de oevers nooit bereiken zal.


  Maak melding

 2. Deze verliefde veroordeelde moet een wassie krijgen op de plek waar hij vastzat en bezoek bracht bij de Psycholoog
  Bij deze wasie heb je geen loekoemmang of Pandit nodig 5 Politiemannen met Gummiestok moeten de Duivelse gedachten uit hem verbannen zodat de Psycholoog met haar partner een rustige leven voort kan zetten


  Maak melding

 3. De psychologe zal wel een keertje haar jurk hebben opgetild. Opzettelijk of niet. Bij de besneden Faizal zullen de bloedvaten het bloed zijn gaan pompen naar zijn met het mes bewerkte orgaan. De zwelling zal waarschijnlijk uren hebben aangehouden. Faizal kreeg er slapeloze natte nachten van. Om toch droge dromen te krijgen, bezocht hij zijn psycho met een voorstel. Of hij of ik. Als hij het wordt, ruim ik hem op. Als ik het wordt, ruim ik hem ook op. Als geen van ons het wordt, ruim ik jou op. Nu begon de psycho nattigheid te voelen. Om droge voeten te houden, informeerde ze de politie. Maar nu wil de rechter haar verhaal horen. Had ze de ex-gedetineerde het voorstel gedaan haar man op te ruimen of niet? Dat is wat de rechter wil weten?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.