Politie verwijdert personen bij Waka Pasi en Coffee Box tijdens lockdown

7
waka-pasi-suriname

De politie heeft drie dagen achter elkaar personen tijdens de lockdown bij Waka Pasi moeten verwijderen. Dat is vrijdag, zaterdag en zondag gebeurd. Ook politiemannen die bezig waren te chillen op de locatie zijn zondag verwijderd.

Er was zaterdag sprake van een enorme drukte bij Waka Pasi. De zonen van Hermandad in Suriname hebben toen iedereen verwijderd en de standhouders aangezegd om te sluiten.

Behalve bij Waka Pasi moest de politie tijdens de lockdown ook personen bij Coffee Box verwijderen. Zaterdag zijn daar hangjongeren verwijderd. Zondag werden wederom personen op de plaats aangetroffen, maar zij werden overgebracht naar het André Kamperveen (AK) stadion. De eigenaar is toen ook aangesproken. 

De politie heeft vrijdag tijdens de lockdown ook een bar-dancing aan de Bazaltstraat gesloten. De feestvierders werden overgebracht naar het AK-stadion. De eigenaar is beboet.

7 REACTIES

 1. Misschien word het tijd om te gaan experimenteren! Om zonder een avondklok te leven. Heb geen idee hoe lang de autoriteiten dit nog willen volhouden. Zojuist is de uitzonderingswet met maar liefst een jaar verlengd..! Er is op dit moment geen levend wezen op aarde, die zich niet bewust is van de gevaren van covid. Gaan we zo door blijven leven??, er is voorlopig nog, geen zicht op het eind van de pandemie. Regering!!! …die ondernemer die stiekem toch doorverkoopt, heeft het geld hard nodig! Die jongemannen en jonge dames willen net als u…leven. Met inachtneming van de anderhalve meter regels, moet de samenleving in de avonduren ook over straat kunnen.


  Maak melding

 2. Deze zaken beboeten en hun vergunning intrekken zodat andere tenten het uit hun hoofd halen om open te blijven .

  Niets experimenteren . Op Aruba en Curacao lopen de besmettingen weer op en worden er weer beperkingen ingevoerd.


  Maak melding

 3. Bij Coffee box is het bende. Die hebben hun terras op heel trottoir gebouwd. Waar is racist van OW?? Ziet hij dat niet.
  Toen overal dicht moest hadden deze gasten gewoon feestjes. 85% van ze lijken op Chan.
  Gesloten ruimten moet men nagaan, geen open. Ezels


  Maak melding

 4. Alle covid maatregelen zo snel mogelijk opheffen laat darwin zijn gang gaan. Er is toch ook geen dag of avondklok voor criminelen, labarias of braziliaanse bijen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.